Julegaven både du og mobilen din vil bli veldig glad for

//annonse

Du har garantert sett skrekkbilder av mobiler som har tatt fyr når de har stått til lading på natten? Bilder  som har gjort de fleste litt engstelige til å sette mobilen på lading før de legger seg. Det er noe jeg ikke trenger å bekymre meg for noe mer!

Jeg har blitt presentert for en  ladekabel som skrur seg av når batteriet er fulladet, noe som gjør at du trygt kan lade mobilen din mens du sover. Apias sine ladekabler er nesten som din vanlige ladekabel, bortsett fra en veldig viktig forskjell. Kabelen hindrer overlading av batteriet.

(konkurranse lengre ned i innlegget)

Kabelen reduserer slitasje på batteriet, og reduserer faren for brann. Hvor genialt er ikke det? Laderen kobler seg av etter  batteriet er fulladet, og stopper ladingen ved å fysisk bryte den elektriske kretsen. Ladekabelen fra Apias er et supert produkt å gi bort i julegave! En gave som hjelper på både sikkerhet, og holdbarheten på batteriet. Ladekabelen er laget i flettet nylon.Dette gir en slitesterk kabel med et eksklusivt uttrykk.

Ladekabelen kommer i forskjellige utgaver, klikk dere inn her for å finne ut hvilken ladekabel som passer til din mobil. Ladekabelen kan fås i to forskjellige lengder. 120cm, og 188 cm. (Pris: 349,- / 399,-)

Apias  garanterer levering før jul på alle bestillinger som kommer inn  før klokken 15:00 på mandag 17 desember. Klikk dere inn her for å sikre dere et eksemplar av denne helt geniale ladekabelen! 

Jeg har vært så heldig å få dele ut 5 ladekabler til dere lesere! Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget her, eller i innlegget som blir postet på @jonlundemoen på Instagram story.

14 kommentarer

Siste innlegg