3 søndagsfavoritter

//annonse

Hei søndag!

Har helgen vært bra? Søndagen er en perfekt dag for litt selvpleie, da føler du deg litt ekstra fresh når du tar fatt på en ny uke. Jeg har 3 favoritter som jeg sverger til på dager som dette, maske, peel og Energy Power ampuller. En kombo som gjør underverker!

Jeg starter først med med Black Clearing Mask, en dyptrensende, klargjørende, bakteriedrepende, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende maske som inneholder en unik kombinasjon av kull fra bambus (karbon) og kaolin i bekjempelsen av urenheter.

Etter å ha vasket av masken tar jeg en god runde med Perfect Skin Peeling, en kremete ansiktspeeling som skånsomt fjerner overflødig talg og døde hudceller. Forfiner porer og vitaliserer hudtonen. Inneholder små vokskuler som skånsomt eksfolierer huden uten å skade. Et perfekt hjemmeprodukt som renser grundig og fjerner grove og tørre flekker. En av mine store favoritter fra Dr. med. Christine Schrammek!

Etter en bra runde med peeling avslutter jeg med en Energy Power ampull. Som navnet sier tilbyr denne ampullen kilde til energi og vitaminer. Et energikick til sliten hud. En kraftig antioksidant samtidig som huden blir aktivert, stimulert og full av energi.

En hjemmebehandling som gjør underverker for huden <3

Produktene fra Dr. med. Christine Schrammek selges i utvalgte hudpleieklinikker over hele landet. Klikk deg inn her for å finne en klinikk i nærheten av deg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg