3 søndagsfavoritter

//annonse

Hei søndag!

Har helgen vært bra? Søndagen er en perfekt dag for litt selvpleie, da føler du deg litt ekstra fresh når du tar fatt på en ny uke. Jeg har 3 favoritter som jeg sverger til på dager som dette, maske, peel og Energy Power ampuller. En kombo som gjør underverker!

Jeg starter først med med Black Clearing Mask, en dyptrensende, klargjørende, bakteriedrepende, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende maske som inneholder en unik kombinasjon av kull fra bambus (karbon) og kaolin i bekjempelsen av urenheter.

Etter å ha vasket av masken tar jeg en god runde med Perfect Skin Peeling, en kremete ansiktspeeling som skånsomt fjerner overflødig talg og døde hudceller. Forfiner porer og vitaliserer hudtonen. Inneholder små vokskuler som skånsomt eksfolierer huden uten å skade. Et perfekt hjemmeprodukt som renser grundig og fjerner grove og tørre flekker. En av mine store favoritter fra Dr. med. Christine Schrammek!

Etter en bra runde med peeling avslutter jeg med en Energy Power ampull. Som navnet sier tilbyr denne ampullen kilde til energi og vitaminer. Et energikick til sliten hud. En kraftig antioksidant samtidig som huden blir aktivert, stimulert og full av energi.

En hjemmebehandling som gjør underverker for huden <3

Produktene fra Dr. med. Christine Schrammek selges i utvalgte hudpleieklinikker over hele landet. Klikk deg inn her for å finne en klinikk i nærheten av deg.

Master Class

//invitert

I dag har jeg vært så heldig å være en en av 20 i Norge som ble invitert til den første Glo Skin Beauty Maste Class. En inspirerende og kreativ lørdag med mye faglig innputt.

Mette Johrde, Linda Nicolaysen og AG Starheim holdt noen veldig lærerike foredrag, og viste frem litt forskjellige looker. Det er så morsomt å høre på andre sine erfaringer fra bransjen, ikke minst få se hvordan de jobber.

Her kommer noen snapshots fra dagen:

På bildet under er alle fregnene sminket på, det er brukt en helt genial teknikk som gir et helt rått resultat!

Lykke, penger og Dubai

Goooood fredag!

Er dere klar for en en ny episode av Bobler & Børek? Denne fredagen prater vi om lykke, penger og Dubai. Var kamelsightseeingen min i Dubai sponset? Hva hadde Magnuss gjort med en konto som aldri gikk tom, og er det sant at lykke ikke kan kjøpes for penger? Klikk dere inn her for å høre den rykende ferske utgaven av Bobler & Børek.

Jan Thomas x Magnor Glassverk

//invitert

Denne uken startet helgen litt allerede i dag, da var det tid for lanseringen av kolleksjonene Jan Thomas har gjort for Magnor Glassverk. Jan Thomas har designet to forskjellige kolleksjoner, The BUCKET og LOVE.   The Bucket er en eksklusiv og sofistikert serie lykter, vaser og isbøtter. Inspirasjonen har han hentet fra sitt barndomshjem der moren alltid sørget for vaser med bugnende blomster. Blomstene stod alltid fremme, og når kvelden kom tente hun levende lys. Disse gode minnene har Jan Thomas videreført til sin egen design formet som en vakker og tidløs isbøtte. Formspråket er maskulint og elegant, med en touch av Hollywood-glamour. THE BUCKET vase/lykt/isbøtte er hverdagsluksus og funksjonelle produkter som kan benyttes på mange måter. “Lev som om dagen i dag var den siste!” – Jan ThomasLOVE er rause og stilige porselensdeler som oser av kjærlighet og feelgood! Her har han hentet inspirasjonen fra sin egen hverdag som stylist der han stadig møter interessante mennesker med varme hjerter, forskjellige bakgrunner og ulike belaster. Alle her en historie å fortelle og fortjener å bli møtt med varme og kjærlighet. Det er dette Jan Thomas ønsker å formidle med sin nye serie LOVE – varme og kjærlighet! (Bilder fra hele kolleksjonen blir snart lagt ut på Magnor.no)

Tusen takk for en veldig fin lansering på Bølgen & Moi Briskeby, det var så hyggelig å se alle sammen igjen <3

Lazy days

Har dere hatt en fin onsdag?

Er det bare jeg som har vært litt treig med å få fart på det nye året? De første ukene i januar er alltid litt treige, det er vanskelig å sette opp tempoet igjen etter ferien. I dag har jeg tatt meg selv i nakken og fått litt orden på ting. Jeg har fått fikset de siste tinga jeg manglet i leiligheten, bestilt frisørtime, betalt regninger, tatt fatt på klesvasken som har hopet seg opp, svart på mail og betalt regninger. Digg! Det er alltid så mye som samler seg opp de første ukene av et nye året, det er sikkert noe flere kjenner til?

Nå skal jeg sette meg ned å begynne med redigeringen av denne ukens podcast, en episode jeg håper dere vil kose dere med! De kommende dagene er det flere morsomme ting på timeplanen, i morgen skal jeg på lanseringen til Jan Thomas, fredag blir det photo shoot, og i helgen skal jeg delta på en ny Master Class her i Oslo.  Det er så deilig at det begynner å skje litt ting igjen, det gjør noe med effektiviteten min!

Nyt kvelden <3

All Together Now

Fikk dere med dere med dere forrige ukes  premiere på den Norske utgaven av All Together Now ?

I kveldens episode deltar @tomstereo, en god kamerat av meg. Ikke bare er vi kamerater, han er også en av de fine roomiene jeg har flyttet sammen med her på St.Hanshaugen. I kveld krysser vi fingrene for at han klarer å få med seg hele dommerpanelet under kveldens sending. Klikk dere inn på TV Norge klokken 20:30 for å få med dere ukens episode av All Together Now.

I kveld smeller det <3

#alltogethernownorge #tvnorge #tomstereo Foto: Karina Halvorsen Gravdahl

The weekend

Vi er i mål med helgens podcast-innspilling, dere kan glede dere til flere spennende gjester de kommende ukene. Denne gangen sjekket vi inn på en utrolig kul suite på Comfort Hotel Grand Central, uten tvil en av de kuleste suitene jeg har bodd på! Her har vi vært helt frem til i dag morges, med andre ord en sykt produktiv langhelg.

Nå skal vi opp i studio til managementet vårt for å spille inn ukens episode, i dag startes uken rett og slett med en liten dose fredag for vår del.

Håper dere også har hatt en morsom weekend 😉

Pink weekend

God weekend!

Magnuss og jeg er klar for en ny runde med podcast-innspilling, vi har faktisk flesket oss til med en lekker suite på Comfort Hotel Grand Central. Denne helgen skal nytes! Vi får besøk av flere spennende gjester denne helgen, alt ligger til rette for at vi kommer til å produsere noen sykt morsomme episoder. Nytt år og nye muligheter, vi gleder oss til å ta dere med på alt vi har på gang!

Følg oss gjerne på @boblerogborek på Instagram, der kommer vi til å dele en god del snadder gjennom hele helgen <3

 

Nyttårsløfter og fylleangst

Godt nyttår og velkommen til årets første Bobler & Børek!

Vi har blitt miljøaktivister og beveger oss inn i dyreriket i dagens episode. Magnuss ble vekket av en stor og våt tunge første januar, og Jon ropte på elgen. Vi diskuterer poddens framtid og brutte nyttårsforsetter.

Klikk dere inn her for å komme til årets aller første episode av Bobler & Børek.

Gooood weekend <3