Next stop

Har dere fått unnagjort fredagens plikter? 

Jeg er i full gang med å pakke kofferten igjen, i morgen tidlig går turen videre til København. Jeg har blitt invitert med til København for å få fart på julestemningen, en tur som har blitt en fast tradisjon for meg i førjulstiden. København er ekstra hyggelig i desember, jeg gleder meg til å nyte alt det København har å tilby! Her snakker vi Tivoli, julemarked, shopping, restauranter, røde pølser og selvfølgelig en god dose gløgg. En ordentlig kose-helg <3   Jeg har mine favorittsteder i København, men kom gjerne med tips hvis dere vet om noen steder jeg bør få med meg i løpet av helgen. 

Det er så morsomt med alle meldingene som har tikket inn etter vi slapp dagens episode av Bobler & Børek, vi setter så UTROLIG stor pris på alle tilbakemeldinger! Hvis du ikke har fått med deg denne ukens episode av podcasten vår så finner du den her. 

Nyt helgen kjære venner, vi oppdateres fra København <3 

Instagram: @jonlundemoen

 

 

 

 

 

 

 

Veronica Orderud x bobler & børek

God fredag<3  

Da er ukens episode av Bobler & Børek tilgjengelig på iTunes  og Spotify! Dette er den koseligste episoden vi har produsert til nå, det var så hyggelig å ha besøk av Veronica i studio. Klikk dere inn her for å høre intervjuet med Veronica. Legg gjerne igjen noen stjerner, eller kommentarer under episoden på iTunes.

Del gjerne <3 

Veronica Orderud gjester ukens episode av “Bobler & Børek”

//annonse

 I fredagens episode av Bobler & Børek får vi besøk av Veronica Orderud i studio, et intervju vi har gledet oss til å gjøre lenge. 

Vi trekker oss litt vekk fra selve Orderudsaken, og stiller spørsmålene som det norske folk kanskje ikke har lurt på, men som de elsker å vite svaret på. Se frem til en episode med god energi, latter, juletradisjoner og alvor. 

Alt dette vil dere få servert i fredagens episode av Bobler & Børek <3 

Du finner facebooksiden vår her, der publiserer vi episoden med en gang den ligger ute. 

 

 

Jul i vinterland

Hei 🙂 

Har dere hatt en bra start på uken?  Jeg startet uken med en lunch-date sammen med Veronica, før vi dro videre for å drikke årets første julegløgg nede i spikersuppa. Har dere vært nede i Jul i vinterland allerede? Det er så hyggelig å rusle rundt blant alle de små bodene og bare la julestemningen synke inn mens man lar seg friste av alle de deilige duftene.

Her kan du ta dine egne julebilder i en fotoboks, la deg friste av alle de forskjellige godbitene, spise en eksotisk elgburger, nyte utsikten fra pariserhjulet, stå på skøyter, eller handle julegaver og julepynt. En deilig kombinasjon som garantert får deg i julestemning. Hele markedet er pakket inn med utallige små lys, bare den biten er helt fantastisk i seg selv. Sett av en ettermiddag nede i spikersuppa, kjøp deg en kopp med julegløgg og bare nyt den deilige stemningen som er nede på julemarkedet. 

Førjulstiden ass <3 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

celebration

//annonse

Da er vi i mål med neste ukes episode som uten tvil er den beste episoden vi har produsert til nå! 

Dere som følger oss på Instagram har sikkert fått med dere at dagens gjest var Veronica Orderud. Tidenes gjest, for en utrolig koselig dame! En så bra innspilling fortjener en ordentlig feiring, noe vi hadde på Top Floor Restaurant & Bar i toppetasjen her på Quality Hotel 33.  Vi klappet oss selv på skulderen og feiret med en deilig burger mens vi nøt den fantastiske utsikten ut over Oslo. Dette stedet her <3 

Vi har også opprettet en facebookside til podcasten vår, sjekk ut @boblerogborek. Der vil det bli postet behind the scenes og mengder med deilig snacks. 

Det har med andre ord vært en produktiv og veldig interessant podhelg her på hotellet, og vi kan nesten ikke vente med å dele Veronicas mest juicy stories med dere. Gled dere til fredag! 

Håper dere har en fin søndagskveld <3 

 

 

 

 

podbreakfast

//annonse

God morgen! 

Vi er i full gang med innspillingen av neste ukes episode av Bobler & Børek  her på Quality Hotel 33, en episode vi vet  dere kommer til å kose dere med. 

Følg med på behind the scenes på @boblerogborek på Instagram, der kommer vi til å slippe noen eksklusive drypp i løpet av dagen 😉 

Nyt søndagen <3 

vixen influencer awards

Hei lørdag! 

Det er ingen tvil om at folk har fått med seg gårsdagens episode av Bobler & Børek, i dag morges våknet jeg opp til en haug med pokes på Facebook. Jeg fikk meg en god latter 🙂 Det er så morsomt med alle tilbakemeldingene som har tikket inn etter at vi lanserte podcasten, det setter jeg stor pris på!

Nå går det både i podcast, Instagram, blogg, Snapchat og Facebook, det er ikke rart det går noen timer med på vårt elskede internett. Det er snart tid for den årlige prisutdelingen blant influencere, Vixen Influencer Awards. Noe som er like stas vært eneste år! Hvis du du ønsker å nominere noen av mine kanaler til årets prisutdeling så hadde jeg satt stor pris på om du klikket deg inn her for å nominere meg. Det er også mulig å nominere den nye podcasten vår, det hadde vært utrolig kult å fått den inn blant årets stjerneskudd!

Etter at jeg har postet dette blogginnlegget skal jeg rigge opp mikrofonene, det er tid for en ny runde med innspillinger av Bobler & Børek. Følg med på @boblerogborek på Instagram, der kommer vi til å poste litt behind the scenes fra innspillingen. 

Sørg for at dere lager dere en deilig lørdag <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr Martens x Esra Røise

//invitert

I forbindelse med Dr. Martens nyeste DIY Docs-prosjekt har det inngått et samarbeid med den norske illustratøren Esra Røise. Dr. Martens har hentet inn designere, illustratører og kunstnere for å sette sitt særpreg på prosjektet.

I går kveld var jeg invitert for å se på samarbeidet mellom Dr. Martens og illustratøren Esra Røise nede i Dr. Martens sin butikk i Torggata. Vi fikk tatt en nærmere titt på det eksklusive samarbeidet, ikke minst fått sett hvordan hun arbeider. Det var helt rått å se hvor stålkontroll hun hadde over den lille penselen hun jobbet med. Jeg digger dette samarbeidet, de svarte bootsa med hvite tegninger er en stor favoritt hos meg! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er det tid for første episode av Bobler & børek!

//reklame

God fredag 🙂 

Endelig er første episode av Bobler & Børek ute, en perfekt start på helgen! Vi er så utrolig glade for å endelig være i gang, ikke minst stolte. Vi har hatt det så utrolig morsomt på reisen med denne podcasten! Jeg håper dere også vil bli like glade i Bobler & Børek som det vi har blitt 🙂 

Jeg må få takke Quality Hotel 33 som har sørget for at vi har hatt helt perfekte podcast-helger hos dem, det er noe som har vært med på å lage den perfekte stemningen rundt innspillingene. Tusen takk for en helt fantastisk service <3 

En stor takk til Gjengen på Moderne Media som har hatt troen på oss og veiledet oss underveis. Kontaktpersonen vår Martin som har vært tilgjengelig til alle døgnets tider, ikke minst produsert en helt fantastisk jingle. Tusen takk Martin, vi setter så stor pris på deg! 

Tidenes aller første episode av Bobler & Børek ligger nå ute, klikk dere inn her for å høre den rykende ferske episoden.

Hjelp oss gjerne å spre episoden rundt om på nettet, det hadde vi satt utrolig stor pris på <3