Redningen for en tørr og dehydrert hud

//annonse

 

Plages du av tørr og dehydrert hud på denne årstiden? Da må du sjekke ut denne spennende nyheten fra Dr. med. Christine Schrammek, et  produkt jeg virkelig har lagt min elsk på! 

Vitalizing oil concentrate er det perfekte produktet for å få  huden tilbake i balanse. Dette produktet er med på å bremse hudens tap av lipider og hjelper huden tilbake i balanse. Fine linjer reduseres og hudstrukturen bedres. Vitalizing Oil Consentrate inneholder arganolje og  makademianøetolje, som gjør at oljen føles lett og absorberes fort. Olivenolje virker fornyende på en tørr og skadet hud. Aprikoskjerneolje binder frie radikaler og hindre ytre miljøpåvirkninger i å bryte ned huden. Andre ingredienser vi finner i denne rike, men lett absorberende oljen er Crambe Abyssinica som gir fukt, reduserer fukttap og beskytter hudens egen barri- ere. Nordiske algeekstrakt, Alaria Esculenta, stimulerer til økt kollagen- og hyaluronproduksjon.

Rett og slett en liten flaske med deilige og næringsrike oljer som gjør underverker for huden din! Jeg kan slite litt med tørre partier i ansiktet når kulden kommer, noe denne oljen sørger for at jeg ikke trenger å bekymre meg for mer. Alle som bruker make-up vet hvor irriterende det er med tørre partier når man skal legge foundation, endelig har jeg blitt presentert for et produkt som gjør noe med de tørre områdene! 

Vitalizing Oil Concentrate kan kjøpes på utvalgte klinikker rundt om i hele landet. Klikk deg inn her for å finne en klinikk i nærheten av deg. 

Størrelse: 10 ml / Veil. pris: 390,- 

 

next trip

Den første helgen i desember setter jeg meg på flyet over til vakre København for å sanke julestemning! Det siste året har jeg vært i denne koselige byen to ganger. En vennetur sammen med Magnuss, og en førjulstur sammen med Sony Nordic. Nå er jeg så heldig å nok en gang bli invitert på tur til en av mine favorittbyer.

Julemarkedet i Tivoli er et must å få med seg hvis du er der i førjulstiden, der er det umulig å ikke komme i julestemning etter å ha vandret rundt i den koselige julebyen de har rigget til. Det er en helt spesiell stemning i København, det er virkelig et perfekt sted for å senke skuldrene og bare slappe av. Byen bogner over av deilige restauranter, shopping, utesteder og arkitektur.

Mitt favorittsted å spise på er Fars Dreng, desidert det hyggeligste lunchstedet jeg har vært på. Både mat og stemning er helt magisk, jeg forstår veldig godt hvorfor dette har blitt et av de mest populære stedene å lunche på i København! Lov meg at du tar turen innom Fars Dreng hvis du er i nærheten, jeg får vann i munnen når jeg tenker på alt det deilige de har på menyen! Du trodde kanskje du var klar over hvordan digg avokadotoast og vafler smaker? Jeg kan love deg at du skifter mening etter å ha spist på dette stedet. 

Jeg ser frem til en  deilig helg med good vibes og mengder av julestemning <3 

 

 

 

Day to night collection

//reklame

Er det flere teelskere der ute?

På høsten digger jeg å krype godt opp i sofaen med en stor kopp med te og pakke meg godt inn i et pledd. Hver gang jeg skal handle inn te får jeg store problemer med å bestemme meg for hvilken variant jeg skal gå for, sortimentet er rett og slett litt for stort til at jeg bare klarer å røske med meg en eske. 

Under presseuken i Oslo ble jeg presentert for en ny te-kolleksjon som passet meg helt ypperlig! Pukka har lansert en eske med flere spennende smaker, rett og slett et eget teprogram som du kan kose deg med gjennom hele dagen. “Day to Night” inneholder 5 forskjellige varianter av den velsmakende urteteen fra Pukka. Hvor genialt er ikke det? 

 

 

Start dagen med en ginseng matcha green, en kickstart som gir deg en naturlig energiboost. Te nummer to er turmeric gold som inneholder beskyttende antioksidanter. På ettermiddagen anbefaler de revitalise, en oppkvikkende te. Te nummer fire heter after dinner, den vil bistå med fordøyelsen etter et tungt måltid. Den siste teen i “Day to Night” heter Night time, den er satt sammen for en god søvn og uthvilt morgen. Denne kolleksjonen er perfekt for deg som vil teste ut flere sorter te, den inneholder rett og slett en te for enhver anledning. En samling av de beste urteteene for å støtte kroppens behov gjennom dagen. 

Lanseringsuke

Denne uken er det siste innspurt av oktober, noe som vil si at det snart er tid for lanseringen av podcasten vår! Gutta på Moderne Media er i full gang med klippingen av det vi har spilt inn til nå, det blir så morsomt å endelig få presentert første episode av Bobler & Børek for dere. Dette har vi gledet oss til i en liten evighet! 

Dette er den offisielle lanseringsuke vår hvor vi kommer til å komme med en del smakebiter før vi kjører i gang med selve lanseringen. Jeg håper dere blir like glade i Bobler & Børek som det vi har rukket å bli, dette er bygget opp av hardt arbeid, vennskap, litt børek og en god dose bobler! 

Følg oss gjerne på @boblerogborek på Instagram.

Mengder med kjærleik fra Magnuss og Jon <3 

Vestland, vestland

Har dere hatt en fin søndag? 

Det har vært helt strålende vær etter at jeg kom over til vestlandet, da er det få ting som passer så fint som å bruke søndagen utendørs. Jeg startet søndagen med en tur opp på Hodnafjell sammen med Lene, endelig fikk vi satt av litt tid til å oppdatere hverandre på hva som skjer i livene våre. Vi rigget oss til med kakao og boller på toppen av fjellet mens vi skravlet i vei om hva som har skjedd i livene våre siden sist. Det kunne ikke ha vært en bedre start på søndagen, så utrolig hyggelig å få catche litt opp igjen! Jeg har bestemt meg for å bli her på vestlandet en uke til før jeg drar over til Oslo igjen, så nå satser jeg på at det blir flere dager med så deilig turvær som det vi har hatt i dag 🙂 

 

 

 

Presseuken

 

God morgen fra Vestlandet! 

I går kveld tok jeg flyet over til Vestlandet, i dag skal nemlig 90-års dagen til mormoren min feires her i Haugesund. Det blir stor stas, hun er den råeste damen jeg vet om! 

Før jeg dro over til Vestlandet var det  full trøkk med presseuke i Oslo, ikke minst styling. Det har vært noe sosialt vær eneste dag, sommerens nyheter har stått på rekke og rad. Jeg har ikke fått postet så mye som det jeg egentlig hadde planer om, dagene har gått så utrolig fort. Men jeg har fått mengder med ny inspirasjon etter de siste ukene i Oslo, inspirasjon som jeg skal ta tak i nå når jeg er på vestlandet de kommende dagene.  

Her har dere litt snapshots som har samlet seg opp på mobilen under presseuken: 

 

Nyt lørdagen kjære venner, nå er det tid for kakebonanza hos min kjære mormor <3 

 

The weekend @ Quality Hotel 33

//annonse

Har dere fått fart på uken? 

Her går det i presseuke og styling hele dagene! Jeg startet uken med å levere inn alle opptakene vi fikk spilt inn i løpet av helgen, nå er det ikke lenge til lanseringen av podcasten  vår. Denne helgen bodde vi på Quality Hotel 33, hvor vi fikk rigge opp vårt eget podcast-studio for helgen. Vi har vært helt “isolert” hele helgen og kun fokusert på å få produsert materiale til lanseringen. 

De gangene vi hadde pauser i innspillingen koste vi oss i restauranten i toppetasjen av hotellet, en restaurant med både deilig mat og en helt fantastisk utsikt. En restaurant jeg helt klart vil anbefale dere å teste ut.  Det hadde vært utrolig morsomt å fått til å ha lanseringsfesten vår der, noe vi er i full gang med å planlegge. 

Vi har hatt det så fint hos Quality Hotel 33, alt lå til rette for at vi skulle få en helt perfekt podcast-weekend! Både Magnuss og jeg er enige om at dette er den perfekte måten å produsere episoder på, da klarer vi virkelig å gå inn i vår egen lille kreative boble. Livet blir alltid litt mindre komplisert på hotell, det er så hyggelig å bli vartet opp og kun fokusere på det som skal produseres. 

Tusen takk for en fantastisk helg, vi har storkost oss  hos dere <3 

 

 

 

Podcast-weekend

//anonnse

Hei godtfolk! 

Magnuss og jeg har sjekket inn på Quality Hotel 33 her i Oslo nå i helgen og er endelig i gang med podcastinnspilling! Minibaren er full av prosecco og vi har rigget opp et podcaststudio i toppetasjen her på hotellet. NÅ er det ikke lenge til lanseringen av Bobler & Børek. Etter måneder med planlegging og vindater på FaceTime skal det bli sinnsykt morsomt å presentere dette for dere. Prosjektet har vokst seg større og større og nå har vi til og med fått med oss en artist fra USA som skal stå for alle de musikalske innslagene på podcasten. Sjekk ut @boblerogborek på Instagram, der vi poster live fra hele helgen. 

Morten Abel X Nina Jarebrink

//invitert

God weekend <3 

I går kveld var jeg invitert på lanseringen til Morten Abel x Nina Jarebrink, en kolleksjon jeg har gledet meg til å se lenge! Jeg har plukket ut flere plagg som skal på plass i klesskapet mitt denne sesongen. 

Kolleksjonen er designet i ull og silke i fineste kvalitet, en kolleksjon som er bestående av dress, hatt, skjerf, t-skjorte og strømper. Morten Abel er kjent for sin gjennomførte stil, noe som kommer tydelig frem i kolleksjonen. Dette er noe å ha i bakhodet når du skal sette i gang med årets julegaveshopping. 

Jeg skal oppdatere dere på alt som har skjedd den siste uken i morgen, da kan jeg endelig dele de forskjellige tingene jeg har holdt på med mens bloggen har hatt en liten pause. 

Nyt fredagen, vi oppdateres etter at jeg har fått rigget meg til på helgens location. 

Klikk dere inn her for å se hele kolleksjonen. 

 

 

 

 

#OSLO

Da er kofferten pakket, i morgen tidlig går turen videre til Oslo.

Jeg skal over til Oslo for å klargjøre litt styling og se på noen nye kolleksjoner for denne sesongen, den store festsesongen er jo rett rundt hjørnet! Det begynner også å nærme seg tid for å gjøre siste innspurt med podcasten før lansering, nå er det ikke mange dagene før vi er på plass i studio 🙂 

Endelig blir det litt fart her inne på bloggen igjen, som dere sikkert har merket så har ikke blogglysten vært helt på topp den siste perioden. Men nå blir det drøssevis av innputt, noe jeg er helt avhengig av for å komme med oppdateringer her inne. Jeg er vant med at det alltid er noe som skjer, noe det har blitt betraktelig mindre av etter at jeg ble sykemeldt. Det er grunnen til at det har blitt litt mindre oppdateringer her inne. Det er begrenset hvor spennende det er å lese om turgåing, ryggbehandlinger og cappuccino, det skal jeg spare dere for 🙂  

Tusen takk for tålmodigheten, jeg gleder meg til å servere dere litt mer inspirerende innlegg de kommende dagene! 

Er det noen spesielle ting dere kunne tenkt dere å se mer av for den kommende festsesongen?