Celebrate

God morgen 🙂 

Det har ikke blitt så veldig spenstig her inne etter at jeg kom til Oslo, det har rett og slett gått i et siden jeg landet. Men det har vært noen produktive dager her borte, jeg har fått gjort alt som stod på listen min. Ikke minst fått møtt igjen mange av vennene mine her borte. 

Jeg gleder meg til å fortelle dere om alt som har skjedd denne uken, nå har vi endelig fått datoen på lanseringen av podcasten vår. Jeg har til og med fått en omvisning i studioet hvor alt skal spilles inn. Dette kommer til å bli så morsomt! Nå er det bare en ting som står igjen på listen min, 60-års jubileum med Green Peel på The Thief. Det er først nå jeg har fått tid til å sette meg ned med macén, det kombinerer jeg med en fransk frokost på Albert Bistro for å feire en veldig produktiv uke. 

Lag dere en fin lørdag, vi oppdateres om ikke alt for lenge  <3 

 

O.S.L.O

Hei tirsdag! 

I dag går turen over til Oslo igjen, en produktiv og sosial uke står for tur 🙂

Endelig skal jeg få svar på en del ting jeg har gått rundt og ventet på, nå er det bare til å krysse fingrene for at alt faller på plass. Denne uken har jeg mye på timeplanen, jeg skal i møte med med samarbeidspartnere, møte det nye managementet, dra på lanseringsfest, ha ny behandling på sykehuset, middag på The Thief, og selvfølgelig rikelig med kvalitetstid sammen med vennene mine der borte. Denne uken bli fin!

Nyt tirsdagen kjære venner, vi oppdateres fra Tigerstaden <3 

 

Perfect for Sundays!

//annonse

Hei! 

Søndag er dagen for å lade opp til en ny uke, en dag som passer perfekt for litt egenpleie. På søndager pleier jeg alltid å klinke til med både ansiktsmasker og hårkur! Ansiktsmaske gir glød, motvirker rynker og frisker opp huden. Hvem setter ikke pris på det? 

Forebygg aldring hjemme, oppnå glød og si farvel til problemer som urenhet, store porer, tørre linjer, hyperpigmentering, sensitivitet o.l. Enkelte masker kan du til og med sove med, noe som gir deg en ekstra fresh start på morgenen! 

Akkurat nå får du 25 % på maskene til Dr. med. Christine Schrammek. Her er det hele 6 forskjellige masker å velge mellom, få hjelp av en autorisert Schrammek terapeut  til å plukke ut de perfekte maskene for akkurat din hud. 

Dr. med. Christine Scrammek har følgende masker: 

AloCalm Gel Mask. Beroligende og fuktgivende.

En høykonsentrert maske med hele 60% aloe vera. Forhindrer irritasjoner. Perfekt for en stresset hud i ubalanse. Den forsyner huden med fukt og re- duserer tørrhetslinjer. Den lette konsistensen gjør at det er en ideell maske for en fet, uren og aknedisponert hud som trenger fukt og pleie. Passer for akne, sensitivesert, ung hud, after Sun maske for alle. 

Hydra Maximum Mask. En ordentlig fuktboost.

Øker fuktbalansen og gir optimal glød. Forebygger aldring, sensitivitet og hindrer tap av spenst, volum og styrke. Hudens egen fuktighetsproduksjon økes og fuktighetsdepotene fylles. Tørrflassing reduseres og hudens evne til å holde på fuktighet bedres. Sovemaske for alle. Brukes 1 gang i uken og etter behov. Passer for fuktfattig hud, forebyggende på fukttap for alle. 

Black Clearing Mask. Kraftfull rens og detox.

Svart rensemaske med aktivt karbon og kaolin. Som en magnet på foru- rensing og overflødig talg. En dyptrensende og fuktighetsgivende maske. Renser uten å tørke ut. Den perfekte kombinasjon for fet, kombinert og uren hud. Huden etterlates ren, klar og myk. Den ultimate detox maske for alle hudtyper. Anbefalt 1-2 ganger i måneden. Passer for akne- uren,fet, kombinert hud. Detox for alle.

Sensiderm Mask. Tilbake i balanse.

Den ultimate førstehjelpsmasken. Øyeblikkelig hjelp til irritert, sensitiv hud. Fungerer dempende på kløe og reduserer følelsen av stramhet i huden. Hu- dirritasjoner og rødhet avtar samtidig som hudbarrieren styrkes. Hemmer frigjøring av histamin som igjen hemmer allergiske reaksjoner på huden. til en sensitivisert, irritert og betent hud. Anbefales ca 1-2 ganger i uken ved behov. Ved akutte tilstander kan masken brukes hyppigere. Passer for sensitiv, rød og stresset hud – rosacea – atopisk hud. 

Revitalan Mask. Power boost og antoage-kick.

Eksklusiv og rik antirynke maske for en fastere og strammere hud. Høydo- serte innovative ingredienser som effektivt bedrer elastisiteten, stimulerer huden til økt cellemetabolisme med regenerere egenskaper. En antirynke og styrkende maske som optimaliserer hudens forsvar. Anbefalt 1-2 ganger i måneden. Passer for normal/tørr hud – for alle som ønsker antoage-kick.

Mela White Gel Mask. For jevnere hudfarge.

Kjølende lett sovemaske som jevner og lysner hudoverflaten. Effektive ingredienser som niacinamide, illumicin og vitamin C, som hindrer hyper- pigmentering, virker lysnende, samtidig som regenerering og mikrosirkula- sjon stimuleres. Masken som gir mye fukt, ny vitalitet og glød. Passer også for fet/uren hud. For å lysne pigmenter brukes masken ca 2 ganger i uken. Passer for hyperpigmentert hud – fuktfattig, grå og gusten hud. 

 

Flashback Friday

God helg <3  Er det ikke deilig?

Jeg sitter her i pyjamasen og drikker kaffe mens jeg planlegger litt rundt Podcasten vår, nå er det ikke så alt for lenge til alt begynner å falle på plass. Jeg gleder meg så sykt mye til å få sette ordentlig i gang med dette prosjektet, ikke minst til å invitere til tidenes lanseringsfest i Oslo! 

Vi har satt opp en egen Instagram for podcasten, @boblerogborek. Der mimrer vi tilbake til alt det morsomme vi har funnet på i løpet av årenes løp, en liten karusell av herlige flashbacks. Følg oss gjerne der 🙂 Neste uke reiser jeg over til Oslo for å ha et møte med managementet vårt, etter det satser jeg på at jeg kan dele lanseringsdatoen med dere.

Nyt fredagen kjære venner, vi høres plutselig! 

Lysefjorden

Hei! 

Det har vært en rolig uke fra denne kanten, jeg har rett og slett hatt en uke der jeg koblet av fra det meste. Etter noen slike dager føles det alltid godt å sette i gang igjen, et lite pusterom gjør alltid underverker! Jeg ligger litt etter med flere saker som skulle vært publisert denne uken, men jeg har satt av rikelig med tid til å ta igjen det tapte i helgen. 

Etter noen dager i hvilemodus dro jeg over til Stavanger i går kveld for å være klar til tidenes båtsafari i Lysefjorden i forbindelse med et nytt prosjekt, for et sinnsykt vakkert sted! Jeg trodde jeg hadde sett det meste fra toppen av Preikestolen, men der tok jeg kraftig feil. Det var en helt fantastisk følelse å kjøre gjennom Lysefjorden i rib-båt, noe jeg kan anbefales på sterkeste. Sjekk ut @fjordevents på Instagram, de er helt rå på opplevelsesturer!

 

 

@bryllupsplanleggercathrine

 

 

 

Storapride

Jeg er så imponert over hvordan lokalbefolkningen på Stord engasjerte seg rundt deres aller første Pride, for en deilig stemning det var i sentrum i formiddag! Her hadde nesten hele lokalbefolkningen samlet seg for å ta del i Priden, det var så flott å se så mange engasjerte og glade mennesker rundt om i gatene. De som gjorde størst inntrykk på meg i paraden var lærerne som gikk med “stolt lærer” skrevet på t-skjortene, etter denne ukens diskusjoner var det så fint å se engasjerte lærere i paraden. Dere gjorde en så utrolig viktig jobb i dag <3 

Etter paraden ble det holdt flere flotte appeller som kanskje fikk folk enda nærmere hverandre, så mange fine og viktige ord!  En stor applaus til den driftige gjengen som står bak Storapride, det er så imponerende å se hva dere har fått til <3  

 

 

 

 

 

 

 

I morgen skal jeg gå for kjærligheten

Jeg gleder meg til morgendagens Pride på Stord, kanskje den viktigste Paraden jeg deltar på i år. Storapride har vært et stort samtaleemne hele denne uken rundt om i landet, den har fått frem så mange forskjellige sterke meninger. Jeg blir ikke sjokkert, men jeg blir utrolig skuffet over mange av holdningene som kommer frem. Vi er så opplyste på alt i dagens samfunn, det skuffer meg at folk fremdeles kommer med slike uttalelser. Enkelte blir psykisk nedfor av å se på Pride, noen gruer seg til å gå ned til sentrum med barna sine når paraden går, det er til og med noen som reagerer kraftig negativt på at det blir pyntet med regnbueflagg, noen er sjokkert over at folk kan støtter slikt griseri. Jeg liker ikke å si dette, men det er ikke så veldig sjokkerende at de blir store reaksjoner på mindre steder. Tenk litt etter på hvilke signaler som blir sendt ut, heldigvis heier folk flest på kjærligheten <3 

Jeg håper alle dere som deltok på Haugalandet Pride tar den korte kjøreturen over til Stord for å delta i paraden i morgen, en parade det kanskje er ekstra viktig å gå i.

I morgen skal jeg gå for kjærligheten <3 

#loveislove

 

 

 

 

Slike uttalelser gjør meg bare trist!

I dag tidlig kom jeg over denne artikkelen på stord24.no, noe som bare gjør meg trist. Det at denne personen jobber som ungdomsskolelærer gjør det hele enda mer tragisk! Det er veldig mange unge som sliter med sin egen legning, hvilke signaler sender det ut når en ungdomsskolelærer kommer med slike  uttalelser offentlig? Det er rett og slett bare forkastelig!

Pride-sesongen var egentlig over for meg for i år, men nå kan jeg love dere at jeg skal ta del i en til. Hele denne saken startet opp i forbindelse med at det er arrangert Storapride til helgen.

Jeg vil oppfordre alle til å ta turen til Storapride førstkommende lørdag, la oss vise at vi står sammen for et fargerikt fellesskap <3 

 

 

 

 

 

 

Love is love

Tusen takk for denne gang Stavanger, du har vært helt magisk <3 

Jeg har hatt det så utrolig morsomt denne helgen, dette er noe jeg kommer til å leve på lenge! Stemningen på Pride stiller i en helt egen klasse, det er så mye deilig energi rundt om i gatene.

Vi kjørte på med spillelisten min fra Haugaland Pride hele helgen, en spilleliste som har blitt ikonisk for sommeren 2018. Dette må være den lengste og mest innholdsrike sommeren jeg har hatt til nå, jeg sitter igjen med så mange fine minner fra alt jeg har fått blitt med på 🙂