Let´s talk about hair

//annonse

Goooood weekend! 

Er det ikke deilig når fredagsfølelsen slår inn? Jeg er så klar for helg nå, måtte det fine været holde seg stabilt helgen ut 🙂 

Nå som sommeren er over så er det sikkert ikke bare jeg som merker at håret har fått kjørt seg, de fleste trenger litt ekstra hårpleie etter sommersesongen. Håret mitt får kjørt seg en del både med styling og farging, jeg er helt avhengig av gode produkter som hjelper meg å ta vare på håret. Etter at jeg mistet alt hårete i vår har jeg blitt ekstra nøye med hvordan jeg pleier håret. (les artikkelen om hårtragedien min her)

Et merke som leverer både kvalitet og gunstig pris er Joico, jeg har vært stor fan av produktene i årevis. Dere kjenner kanskje til K-pac deep-penetrating reconstructor? En kur som har vunnet utallige priser opp gjennom årene. 

Hos Joico er det vitenskap bak skjønnhet. Med utgangspunkt i hårets DNA, utviklet Joico det de kaller for Bio-Advanced Peptide Complex. Denne unike teknologien gjenoppbygger håret med det håret vårt naturlig er bygget opp av. Håret ditt blir sunnere, sterkere og mer glansfullt ved hvert bruk. Der mange produkter legger seg som en “bandasje”, reparerer Joico helt inn til hårfargen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Denne teknologien finnes i alle Joico sine produkter. 

K-Pak serien er en stor favoritt hos meg, det er en serie som gjenoppbygger håret ved å bruke hårets egne byggesteiner. Håret styrkes og repareres fra innerst til ytterst, akkurat der det trenger det, når det trenger det. K-Pak er en enestående behandling for svakt, porøst hår, eller som en forebyggende behandling for alle hårtyper. Supre produkter til en veldig bra pris! 

K-Pak shampoo: Shampoo til daglig bruk, gjenoppbygger, reparerer og gir ekstra elastitetet og glans i håret.

K-Pac conditioner: Gjenoppbygger og gir fuktighet fra innsiden og ut.

K-Pac intense hydrator: En intens fuktighetsbehandling for tørt og ekstremt tørt hår. Kontrollerer brus og gir deg ditt friske hår tilbake.

K-Pac deep penetrating reconstructor: Den ultimate måten å gjenoppbygge, reparere og tilføre fuktighet til skadet hår. En vinner!

Det var dagens fredagstips fra meg!  Nå skal jeg fortsette å jobbe med en styling som skal avsted til New York neste uke, jeg priser meg lykkelig for at PR-byråene har bra bilder av produktene sine på nett. Det er første gang i min tid som stylist at jeg gjør en hel styling hjemme fra Karmøy uten å fysisk ta i plaggene. 

Nyt fredagsfølelsen, vi oppdateres når jeg er ferdig med dagens gjøremål 🙂 

Retro vibes

Hei superstars! 

Dette er mitt første blogginnlegg fra den nye sofaen min, etter å ha jaktet rundt i en liten evighet har jeg endelig funnet meg en ordentlig retro sofa i grønn velour. Jeg er så ufattelig fornøyd, her skal det bli mange fine stunder! Ikke bare fant jeg den sofaen jeg har jaktet på, jeg fant også et helt unikt teakbord som passer perfekt sammen med den lune sofaen. Nå er det ordentlig retro vibes her, jeg digger det! I Oslo er slike møbler så sinnsykt overpriset, her på vestlandet fikk jeg både sofa og bord for 550,- kroner, det er hva jeg kaller tidenes deal 🙂 I og med at jeg kommer til å være her på vestlandet i perioder så er det greit å gjøre det trivelig, det påvirker arbeidslysten min.

Jeg er inne i en ny prosess nå, da hjelper det også å rydde opp i alt som har blitt lagret opp her i løpet av årenes løp. Det er så mange unødvendige ting som har hopet seg opp her i løpet av årenes løp, ting som nå skal få flytte videre. Jeg har samlet på så ekstremt mye opp gjennom årene, spesielt klær og sko. Det at jeg har en hel søppelsekk med kun skjerf sier litt… I kveld går jeg løs på alt av klær, jeg har tatt frem de ukritiske øynene. Det er så mange plagg jeg ikke har brukt på årevis, klær som nå skal få nye eiere. Kanskje jeg skulle ha dratt i gang et garasjesalg her på vestlandet? Både smak og stil har endret seg med årene, nå er jeg veldig klar for å ha mindre ting. Jeg er møkkalei  av at ting bare står og støver ned, jeg vil ha en velfungerende og oversiktlig garderobe. Er det flere som kjenner seg igjen? Jeg er ganske så sikker på at de fleste sitter på ganske store mengder med både klær og tilbehør som aldri blir brukt. Høsten er en perfekt tid å ta tak i slike oppryddingsprosjekter. 

Lillelørdag

Hei lillelørdag! 

Da er jeg tilbake i vanlig døgnrytme igjen, i skrivende stund har jeg rigget meg til med hjemmekontor i senga. Her går det i fakturering og planlegging, ikke minst finpussing av podcast-materialet som skal sendes inn i dag. Vi har flere potensielle samarbeidspartnere til podcasten vår, nå gjelder det bare å finne den som passer best sammen med vårt konsept. Jeg er så glad for at vi tok tak i denne idéen som vi har pratet om så lenge, det er morsomt med noe nytt å drive på med nå når høsten setter i gang. Vi har et mål med hele hele konseptet vårt, et mål som kommer til å ta oss med på en veldig morsom reise. Denne høsten kommer til å bli sykt spennende! 

Etter jeg har kommet i mål med “to do” listen som ligger foran meg skal jeg en liten tur ut på sofa-shopping, jeg har sett meg ut en fluffy sofa som jeg håper jeg klarer å få kloa i. Jeg har fremdeles ikke funnet den grønne velour sofaen jeg har snakket om i en liten evighet, nå kan det se ut som om jeg har funnet en som er helt lik den jeg har sett for meg i hodet mitt. Det er bare til å krysse fingrene for at den ikke har blitt solgt mens jeg har vært bortreist 🙂 

The world has bigger problems than….

 Boys who kiss boys and girls who kiss girls. Hvor kul er ikke denne t-skjorten som dumpet ned I postkassen min I dag? Den passer perfekt til jeg skal på Pride I Stavanger I september <3 Stavanger på skeivå blir min siste Pride i år, etter den blir det pause frem til neste sommer. Neste år er det World Pride i New York, noe jeg har store planer om å få med meg.

Årets Pride sesong har vært helt magisk, jeg har så mange fine minner fra de tingene jeg har deltatt på. Jeg er sikker på at når man først har har blitt hekta på Pride så er det noe som varer livet ut, bedre stemning skal man lete lenge etter. 

Det har vært så deilig med en ordentlig sløv tirsdag, det eneste jeg har gjort er å pakke ut av koffertene og vaske klær. Siden jeg er så godt i gang med en sløv dag så  tenkte jeg å tilbringe kvelden under et ullpledd mens Netflix skal få snurre og gå. I dag ble det rett og slett søndag på en tirsdag, det er tirsdagen sin det. 

Nyt kvelden videre 🙂

Detox & Love

Er det noe som heter blåtirsdag? I så fall så er jeg sikker på det er noe jeg har i dag. Jeg er en person som sover rundt 7 timer, i natt presterte jeg på å sove 10 timer sammenhengende. Den siste uken har vært så innholdsrik at den blåste meg litt av banen, men det var så verdt det! I dag blir det en rolig dag her hjemme med te, ansiktsmasker, podcast og den nyeste utgaven av LOVE magazine, en perfekt kombinasjon for å få ladet opp batteriene.

Jeg gleder meg til å ta tak i alt vi har planlagt den siste uken, ikke minst få testet ut alle produktnyhetene for høsten. Er det bare jeg som kjenner på kroppen at høsten er i gang? Jeg kjente årets første høstfølelse da jeg gikk tur i parken i Oslo, de store løvtrærne har begynt å skifte farge,  og bakken var full av eikenøtter. Jeg tok forresten med meg noen eikenøtter hjem til vestlandet, jeg tenkte jeg skulle se om jeg fikk dem til å spire opp her sammen med resten av samlingen min. Hvis jeg er heldig klarer klarer jeg å få til den lille grønne oasen jeg har sett for meg. Planter man har dyrket frem selv er også en helt genial gave å gi bort, fresh dem opp med en spenstig potte og gi dem til noen du syns fortjener en liten personlig oppmerksomhet 😉 

Nyt tirsdagen videre, vi oppdateres litt senere <3 

Monday

Hei 🙂 

Har mandagen vært grei? 

Tusen takk for alle meldingene som tikket inn etter gårsdagens innlegg, det er så morsomt å se at dere er giret på en podcast. Vi har fremdeles ingen oversikt over lanseringsdatoen, men vi satser på å ha datoen klar i løpet av uken. Jeg gleder meg så sinnsykt til vi kommer i gang!

Jeg dro fra Stockholm med buss i går kveld for å komme meg på behandling og møte i Oslo i dag. Nå er jeg allerede på veien igjen, denne gangen går turen videre til vestlandet. Det er ingen tvil om at livet mitt blir levd i en koffert denne perioden her, men av og til er det det som skal til 🙂 

Før jeg dro fikk jeg jeg tatt en kaffe-date med min gode venn Vana som snart åpner en utrolig lekker butikk i Bygdøy Allé, en butikk jeg vet det er mange som kommer til å legge sin elsk på. Jeg fikk en omvisning i butikken i dag, det er helt imponerende å se hva hun har fått til. Er det noe jeg er stolt over så er det mine hardtarbeidende venner, de er et levende bevis på at man kan få til det man vil så lenge man er villig til å stå på. Følg med på @rebirthoftheprincess på Instagram, der kan dere se mange av de lekre kjolene som kommer til å bli solgt i butikken. 

Ha en strålende mandag videre <3 

Bobler & Børek

For en helg! Stockholm har vært helt magisk, herregud så morsomt jeg har hatt det de siste dagene. Som jeg skrev tidligere så har det vært både business and pleasure, denne høsten har det seg slik at Magnuss og jeg skal lansere vår egen Podcast. Bobler & Børek er en podcast med helt spesielle historier fra virkeligheten, historier som vanligvis  kun hadde blitt delt med våre nærmeste venner. Denne helgen har vi jobbet med noen piloter til podcasten, tro meg det har blitt en god dose med latter! 

Dere lesere kommer til å bli kjent med meg på en helt annen måte denne høsten, dere skal få ta del i en god del av det som skjer bak kulissene. Ikke bare skal dere få bli kjent med flere sider av meg, dere skal også få bli godt kjent med bestekompisen min Magnuss. Vi gleder oss så sinnsykt til å komme i gang med alt, dette er noe vi har jobbet med over en lengre periode. Endelig blir det bruk for alle de gode historiene vi har samlet opp i løpet av alle de årene vi har kjent hverandre, jeg vet dere kommer til å like det 🙂 

Jeg skal informere dere med en gang lanseringsdatoen er klar, denne høsten kommer til å inneholde store mengder med latter! 

Nyt siste rest av søndagen, vi oppdateres fra Oslo i morgen <3 

Saturday

Hei fra Stockholm 🙂 

Herregud som jeg koser meg her borte, stemningen er på topp! 

Vi startet lørdagen med det vi alltid starter lørdagene med  når vi er på tur, en digg frokost og noen fruktige mimosas. Vi har mimret tilbake i tid og danset rundt på kjøkkengulvet, en perfekt start på lørdagen. Vi har også fått spilt inn de pilotene jeg snakket om tidligere, etter det har vi bare shoppet og kost oss i Stockholms gater. Helger som dette er gull verdt, dette er noe som skal prioriteres fremover! 

Håper dere også nyter lørdagen, det er faktisk det den er til for <3 

 

 

 

 

Hello from Stockholm

Hei fredag! 

Jeg kom hjem til Stockholm klokken 06:45 i dag morges, noe som vil si at jeg allerede har fått sett en god del av denne vakre byen. Solen stråler og lyser opp de koselige gatene, det kunne ikke ha vært bedre! Jeg startet dagen min på Café Pascal, et sted som er kjent for å servere en av de beste frokostene i Stockholm. Jeg testet ut Dansk rugbrød med avokado, en sinnsykt digg start på dagen. Dere må love meg å sjekke ut dette stede hvis dere er i Stocholm, jeg lover dere at dere kommer til å elske det! 

Nå lader jeg opp med en obligatorisk fika (bobler) før jeg skal ta fatt på shoppinggatene, utvalget her passer meg perfekt <3 Det er så deilig å være tilbake i Stockholm, denne helgen skal nytes maksimalt! Jeg skal hooke opp med Magnuss etter  han er ferdig på jobb i ettermiddag, frem til det skal jeg bare nyte alt det denne byen har å by på. Jeg elsker å vandre rundt på oppdagelsestur alene, da kan jeg utforske hver eneste gate. 

Denne helgen kommer det til å bli både business and pleasure, grunnen til at jeg er her er nemlig at vi skal spille inn en pilot til et prosjekt vi jobber med. En helt perfekt kombinasjon, da blir det både kvalitetstid og vennetid. 

Nyt fredagen kjære venner, vi oppdateres etter at  jeg har fått sjekket ut shoppingen her i Stockholm 🙂 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA