Born To Run

//ambassadør  

I dag fikk jeg levert den nye kolleksjonen til Urban Decay, Born To Run. Hver eneste gang det blir sluppet en ny kolleksjon blir jeg påminnet hvorfor jeg elsker dette brandet, de leverer gang på gang! 

Urban Decays Born To Run Eyeshadow Palette er det perfekte valg uansett hvor i verden du drar, her får du 21 moderne farger fra smykketoner og moderne nøytrale toner, til mer fargerike skygger, får du alt du trenger i samme sett. En helt genial palette når du skal ut på tur og planlegger kun å ha med deg håndbagasje. Born To Runs Eyeshadow-fargene er laget med UDs fantastiske formel som gir hver nyanse en fløyelsmyk tekstur og en rik farge, samt gjør dem enkle å blende. Fargene sitter godt og har mye pigmenter.

Leppestiftene i Born To Run kolleksjonen er også helt rå i fargen, nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å sette i gang igjen etter sommeren! 

#anywhere #urbandcay #borntorun

Er det egentlig behov for Pride?

Uten tvil! 

Det blir fremdeles utøvd vold mot homofile, det blir begått selvmord på grunn av mobbing, “homo” blir fortsatt  brukt som et flittig skjellsord, det er flere land hvor homofili er forbudt, det eksisterer fortsatt mishandling, folk blir fortsatt forfulgt, listen er lang. 

Her i Norge er det fremdeles mange som ikke våger å komme ut av skapet sitt i frykt for å ikke bli tolerert.  Hva om det hadde vært ditt barn? Pride er en fantastisk måte å vise åpenhet og trygghet på, vise at det er rom for alle. 

Tenk at du skal gå for de som kanskje ikke våger, eller har mulighet til å gå selv. 

Jeg håper jeg ser mange kjente under Haugaland Pride på lørdag, la oss løfte flagget og gå for et inkluderende fellesskap <3

Kick uken i gang med en shot!

 

God mandag!

Det er ikke ofte jeg sier det, men nå var det pokker meg på tide at det kom litt regn. Endelig kan markene få litt å vokse på, det har begynt å se ganske stusselig og gult ut enkelte steder. 

Kjenner du at din egen kropp også trenger et lite kick på en mandag? Da må du teste ut denne lille grønne skoten som jeg startet uken med i dag. For å lage 4 shoter trenger du 1 sitronbåt, 1 liten pose spinat, 1 brokkoli, og en passende bit med ingefær. Kjør alt sammen i en juicer og sett det til kjøling. Dette er helt genialt å helle på små flasker som du kan ha med deg når du er på farten, det er aldri feil med en liten vitaminbombe i løpet av dagen 😉 

Nyt mandagen <3 

 

 

 

Skudeneshavn

Hei søndag!

I dag har vi kjørt søndagstur til den koseligste byen jeg vet om, Skudeneshavn. Det finnes ikke noe mer idyllisk sted å dra på en søndag, det er ingen tvil om hvorfor dette stedet har blitt kåret til Norges sommerby. Alle de små søte husene er så godt bevarte, når du rusler rundt i gatene kan du kjenne duften av nystekte vafler. Det er sommeridyll det <3 Enda et sted som er et must å besøke hvis du er på Karmøy, jeg er temmelig sikker på at de fleste kunne tenkt seg et lite sommerhus i akkurat denne lille sjarmerende byen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smaken av sommer

Har dere hatt en fin lørdag så langt? 

Jeg har rigget til med reker og iskald Corona sammen med mamma, det er selve smaken av sommer det! Denne sommeren er jeg helt hektet på både dill og rødløk til rekene, en helt magisk kombinasjon! Det var svigerinnen min som presenterte meg for rødløk til reker, etter det har jeg vært helt hekta. Måtte det bli mange flere slike kvelder før sommeren er over, dette er uten tvil den fineste tiden på året. 

Nyt lørdagskvelden kjære venner, sørg for at dere gjør den fin <3 

Åkrehamn

God morgen 🙂 

Er det noen av dere som fikk med dere måneformørkelsen i går? Jeg fikk ikke med meg måneformørkelsen, men det ble en veldig fin kveld på Årkrasanden. Det er ikke rart at denne stranden har blitt kåret til en av de fineste strendene i Europa, den er virkelig et vakkert syn. Vi er utrolig bortskjemte når det kommer til naturen her på Vestlandet, noe som først gikk ordentlig opp for meg når jeg flyttet her i fra. Åkrasanden er noe som er et must å besøke hvis du er i nærheten av Karmøy, jeg lover deg at du kommer til å bli solgt 🙂 

En annen ting som er obligatorisk å få med seg hvis du er i distriktet er den legendariske Kanutta-pølsen som selges fra pølseboden i Åkrehamn, selv Erna Solberg tok turen innom her når hun var i distriktet.  Kanutta-pølse er en liten kjøttpølse som er stekt i jernpanne, den serveres med hjemmelaget pølsebrød og stekt løk. En killer-kombinasjon som har gjort den til “verdens beste pølse”, det er ikke rart at folk kommer langveisfra for å handle i pølseboden på Åkrehamn.  

 

 

 

 

 

 

 

Summer Vibes

Har dere kost dere i det deilige sommerværet? 

Denne sommeren har jeg badet i havet flere ganger, noe jeg ikke har gjort på årevis. Det sier litt om hvor heldige vi har vært med været denne sommeren! I dag var det ny rekord på gradestokken, ingen tvil om at dette var dagen for å blåse opp unicornen  og komme seg ned til havet. Det er hva jeg kalle summer Vibes <3 

I dag stopper ikke badingen med det første, vi har tenkt å ta et kveldsbad mens vi får med oss århundres lengste totale måneformørkelsen som skal dukke opp i kveld. Det er visst 105 år til det skjer igjen, ingen tvil om at vi må få med oss dette! 

Nyt fredagskvelden <3 

Bubbles & Pride

// Samarbeid med Clarion Collection Hotel Amanda

God morgen 🙂  

Dere som er faste lesere her på bloggen har garantert fått med dere at jeg elsker Pride, noe jeg syns er like stor stas vært eneste år. Selve paradedagen har alltid vært ukens høydepunkt for meg, den blir alltid startet med champagnefrokost sammen med gode venner.

Som jeg har skrevet tidligere så blir det Pride på Haugalandet i år, 4.august blir det Pride i Haugesund for første gang i historien. Jeg har alltid reist til andre byer for å delta på Pride, det er noe som alltid har vært en viktig del av sommeren for meg. Denne sommeren har jeg gledet jeg meg til å endelig få se Haugesund glitre i alle regnbuens farger!

På denne Priden blir det ikke noen champagnefrokost hjemme hos meg, det er det nemlig Clarion Collection Hotel Amanda som fikser. Det kommer til å bli en perfekt start på dagen <3 Clarion Collection Hotel Amanda sparker i gang dagen med “Pre-Pride”, et perfekt møtested før paraden setter i gang.

Amanda fra Haugesund elsker Pride, så selvfølgelig klinker hun til med noen veldig hyggelige priser! Klikk dere inn her for å finne eventet på Facebook og del det gjerne med dine venner <3 (Amanda har også gode tilbud på overnatting under Pride)

Velkommen til et “Pre-Pride” treff mellom 11-12 
Frukt & bobler: 130,- per person ( alkoholfri kr 110,-) 
Frokost kan også kjøpes mellom 10:00 -11:30 for 145,- per person- Bestilling +47 52808200#4 eller mail [email protected]

Ha en fantastisk helg, håper på å se dere på Pride i Haugesund den 4.august <3 

 

Enklere blir det ikke!

// samarbeid med Nordic Choice Hotels

Jeg har holdt meg trofast til Nordic Choice Hotels så lenge jeg kan huske, der vet jeg at jeg alltid blir tatt godt i mot uansett hvilken by jeg måtte befinne meg i. Service og kvalitet er noe som er ekstremt viktig når man er på tur, det er en veldig viktig del av reisen. I alle år har jeg hatt et medlemskort som jeg har dratt når jeg har vært på reis, en helt genial metode å samle opp poeng som kan brukes til blant annet gratis overnattinger. 

Akkurat nå har jeg latt kortet bli igjen hjemme når jeg er på tur, den nye appen til Nordic Choice Hotels har løftet det hele til et nytt nivå. Ikke bare har du full oversikt over  bonuspoeng og reserverte bookinger, du kan også bruke appen til å booke overnattinger, sjekke inn og ut av hotellet, du kan til og med bruke appen som nøkkelkort. Hvor genialt er ikke det? Jeg elsker utviklinger som er med på å gjøre ting lettere, enkle løsninger er gull verdt! 

Med mobile nøkler og innsjekk vil hotellene kunne bruke mer tid på gjesten. Samtidig får de bedre tid til å hjelpe alle som vil sjekke inn personlig, og man kutter ned på kø i presstider. Resepsjonisten kan se opp fra PC-skjermen, fortelle om hva som skjer på destinasjonen, reservere bord på restauranter, servere en kopp kaffe og ellers bry seg om og ta vare på gjestene. Flere, smarte funksjoner og nye språkversjoner er i vente.

Her kan du laste ned appen til Iphone.  Her kan du laste ned appen til Android.

Klikk dere inn her for å se en liten video om  hvordan den geniale appen fungerer, jeg vil virkelig anbefale dere å ta i bruk den neste gang dere skal ut på eventyr. 

Mobile keys er foreløpig tilgjengelig på disse utvalgte hotellene:

Norge: Comfort Hotel RunwayQuality Hotel Grand, KongsbergComfort Hotel Bergen Airport og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.
Sverige: Quality Hotel Friends, Quality Hotel Globe, Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm, Clarion Hotel AmarantenHobo,  Comfort Hotel Västerås  og Quality Hotel The Box

Fortvil ikke ? i løpet av 2018 vil de fleste hotellene på de største destinasjonene ta i bruk mobile nøkler.