En ny start

Er det noe jeg har lært i løpet av mitt liv så er det at livet er delt opp i mange forskjellige faser. Av og til er det et kapittel som avsluttes, andre ganger begynner det et nytt. 

Jeg har vært litt usikker på når jeg skulle dele dette med dere, men jeg har vel innsett at det beste bare er å få det sagt. Denne sommeren er jeg klar for å starte med helt blanke ark, det er tid for en ny start. Neste uke flytter jeg ut av leiligheten vi har hatt her i Oslo, da fortsetter jeg reisen videre alene. Det ligger ingen dramatikk bak bruddet, det er rett og slett så enkelt som at to voksne mennesker velger å gå videre på to forskjellige veier. Av og til er slike valg de beste for begge parter, livet er for kort for å bli hengende igjen på en vei når man egentlig ønsker å forflytte seg videre. Det handler om å ta vare på alle de fine minnene man har skapt sammen.

For første gang på veldig mange år står jeg her med helt blanke ark uten helt å vite hva jeg skal dekorere dem med, jeg bare vet at det er så utrolig mye der ute  jeg ønsker å gjøre.

Jeg har mange tanker om fremtiden, alt må bare bli sortert i riktig rekkefølge. 

Det er alltid litt nervepirrende med en ny start, men jeg kjenner at jeg er veldig klar for å ta tak i alt det jeg har i vente. 

Det føles veldig godt å endelig  få delt det med dere lesere, nå skjønner dere nok hvorfor motivasjonen min har vært litt dalende her inne. Det er vanskelig å gi av seg selv når man går rundt og grubler på ting. 

De siste dagene skal brukes på Pride sammen med gode venner, etter det er det bare til å brette opp ermene og ta fatt på den store bunken med blanke ark som ligger og venter på meg når neste uke setter i gang. 

Dette er det eneste jeg kommer til å uttale meg om denne saken, nå retter jeg blikket fremover og legger energien min der. Etter å ha delt det meste med dere i snart 10 år hadde det blitt veldig feil å ikke nevnt det her på bloggen. 

<3

Love edition

//spons

Happy pride! 

I dag går startskuddet for årets Pride, hele byen lyser opp i regnbuens farger. Nå har vi ti dager med masse moro i vente, alle dagene er fullspekket av forskjellige festligheter.

Det er en rekke store firma som viser sin støtte til Pride, en av dem er Wella. Wella blir for første gang offisiell partner til Oslo Pride 2018. Wella er i tillegg til Oslo også offisiell partner for de tre nordiske landene og det er første gangen en skjønnhetsleverandør engasjerer seg som partner til Pride.

Før og under Oslo Pride vil Wella gjennomføre flere aktiviteter rundt om i landet. I tillegg vil Wella delta i paraden og det vil være stylingstand og nailbar i samarbeid med OPI i arrangementsområdet hvor man blant annet vil få styling. I Oslo skjer dette fra torsdag til søndag, hvor man betaler/donerer i form av selvvalgt beløp. Hvor gøy er ikke det? 

For å markere Oslo Pride 2018 og også Pride i de øvrige nordiske landene lanserer Wella Love Editions fra EMI styling serie, Pearl Styler, Ocean Sprits og Sugar Lift. For hvert solgte produkt vil det doneres et beløp til Stockholms Prides International Solidarity Fund, hvor formålet deres er å være med på å støtte oppunder å organisere Pride Festivals i land som ikke har de samme finansielle og politiske mulighetene som vi har i de nordiske landene. Er ikke det fint? 

Produktene er selvfølgelig designet med et glitrende regnbueflagg, 3 stylingprodukter som sørger for freshe frisyrer gjennom hele Priden! 

I dag går turen ned på åpningsfesten til Pride Art, en utstilling alle bør få med seg. 

Nyt Oslo Pride 2018, dette kommer til å bli magisk! 

(Følg med på @jonlundemoen på Instagram for å få med dere oppdateringer fra årets Pride)

Denne sommeren skal jeg…

Er dere klar for å ta tak i årets sommerplaner? 

Jeg har en solid liste over hva jeg har tenkt å få med meg denne sommeren! 

Først ut er Oslo Pride, noe som er obligatorisk for meg. Jeg gleder meg så sinnsykt til alt setter i gang! Paraden er selvfølgelig høydepunktet, men alt som skjer i parken rykker også høyt opp på listen min. Torsdag neste uke spiller Vengaboys og Da Buzz i Pride Park, det vil si at det kommer til å bli en helt fantastisk stemning nede i spikersuppa. Jeg gleder meg til å starte sommeren sammen med fargerike venner og en drøss av morsomme happenings! 

Etter Oslo Pride drar jeg over til vestlandet i to uker for å besøke venner og familie. Det kommer til å bli en del sene kvelder med skalldyr og Chablis, noe jeg elsker med sommeren på vestlandet. På sommeren er hele gjengen hjemme, ingen tvil om at det kommer til å bli noen bra uker 🙂 

Etter noen late uker på vestlandet går turen videre til Sopot, et sted jeg har hatt lyst å besøke lenge. Har dere sett de hvite sandstrendene der? Sjekk det ut på nett, det ser helt magisk ut! 

 

Etter Sopot går turen videre til Haugesund igjen, i år klinker Haugesund til med sin egen Pride. Noe jeg selvfølgelig må ta del i! Det er mye morsomt som skjer i Haugesund under Pride, noe jeg skal oppdatere dere på i løpet av uka. Jeg blir så giret! I alle de årene jeg bodde på vestlandet har jeg alltid reist til andre byer for å delta på Pride, det er så stas at det endelig skjer i Haugesund! 

Sommeren 2018 blir virkelig en Pride-sommer for min del, jeg er også invitert til Stavanger på Pride i slutten av sommeren. Jeg bodde jo i Stavanger for noen år siden så det skal bli så hyggelig å avslutte sommeren sammen med de vennene jeg har der nede. Sommeren 2018 blir fin! 

Har dere noen spesielle ting dere forbinder med sommer? 

Jeg forbinder sommeren med nattbading, reker, selvplukkede jordbær, sommerslagere, fruktig sangria, markblomster, Pride, turer på fjellet, sene kvelder sammen med venner, grillede maiskolber og iskald Corona.  Dette er den fineste tiden på året! 

På fredag braker det løs for min del, da er det endelig tid for Oslo Pride <3 

 

Når høsten dukker uventet opp

Hva skjer med at høsten plutselig herjer over landet? Jeg krysser fingrene for at det kun er en snarvisitt! 

Jeg har holdt meg innendørs i hele dag, jeg har rett og slett hatt en ordentlig høstdag. Bakt potet, stearinlys og opprydding i leiligheten, det blir ikke mer høstfølelse enn det. Bakt potet er faktisk veldig undervurdert, det er så enkelt og godt! Jeg bakte en søtpotet som jeg toppet med mais, trøffelsalt, revet parmesan, sprøstekt kalkunbacon, lettrømme og fersk basilikum, en helt perfekt kombinasjon <3 

Ellers har jeg forberedt meg på sesong 2 av Best før med å se gjennom den første sesongen, jeg gleder meg så ekstremt til den andre sesongen kommer ut på Sumo i morgen. Linn Skåber stiller i en klasse for seg selv, jeg elsker alt hun gjør! Har dere sett første sesongen av Best før? Hvis ikke har dere virkelig noe å glede dere til, det er så mange pinlige hendelser at det er flere trekker pleddet opp foran ansiktet når de setter på den serien. Jeg er helt solgt, jeg ler meg i hel av den dama der 🙂 

Håper ikke alt av planter og utemøbler har blåst bort med stormen, vi krysser fingrene for at sommeren kommer tilbake til helgen.

Nyt torsdagskvelden, nå er det ikke lenge til helgen ringes inn! 

2 favoritter for sommeren

//annonse

Hei 🙂 

Da er kofferten pakket ut og jeg har fått rigget meg til her i Oslo. Etter helgens utflukt sitter jeg igjen med fine sommerminner, samt noen sjarmerende myggstikk  etter fjellturen. Pleier dere å bli plaget med myggstikk og solbrenthet på sommeren? Da må dere følge med nå! 

Jeg skal presentere dere for to av mine favorittprodukter fra Dr. med Christine Schrammek denne sommeren. Det ene er blant annet helt genialt når det kommer til myggstikk og solbrenthet, det andre hjelper deg å holde på den friske og fine gløden i ansiktet.  

Det første produktet jeg vil vise dere er Perfect Skin Peeling, en mild og skånsom peeling for ansiktet. Peelingen fjerner skånsomt overflødig talg og døde hudceller, forfiner porer og vitaliserer hudtonen. Dette produktet inneholder små vokskuler som skånsomt eksfolierer huden uten å skade. En helt perfekt behandling du kan gjøre hjemme, den både renser grundig og fjerner grove og tørre flekker. Jeg elsker å ta en peeling før jeg skal ut på noe spesielt, det gjør at huden får en ekstra fin glød som holder utover kvelden. 

Det andre produktet jeg vil vise dere er Special Care Cream, noe som helt klart er en bestselger! 

Denne kremen er en intens anti-inflammatorisk og beroligende 24 timers krem som gir fantastiske resultater på sensitiv hud. Kremen lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjon. Noe som gjør at den er helt fantastisk å bruke på både myggstikk og solbrenthet. I tillegg har den en sterk beskyttende og oppbyggende funksjon, hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Dette produktet gir huden den aller beste restitusjonen etter alle former for peeling, selv de mest dyptvirkende behandlinger.

Kombinasjonen av verdifulle naturlige oljer sammen med planteekstrakter, panthenol og vitaminer gjør effekten av denne kremen helt unik! 

Produktene fra Dr. med Christine Schrammek selges i utvalgte hudpleieklinikker over hele landet. 

Haukeli

Er det flere som våknet opp til en fuktig mandag? 

Vi har vært så utrolig bortskjemte med fint vær i flere uker nå, jeg var ikke helt innstilt på å starte den nye uken med regn. Heldigvis er det lenge igjen av sommeren, vi får bare tenke på at det blir ekstra grønt og fint når alt får i seg litt vann. 

I skrivende stund er jeg på vei ned fra fjellet, den lille utflukten min er over for denne gang. Jeg overnattet på et hotell på Haukeli i natt, slik at jeg fikk meg en liten fjelltur før jeg dro tilbake til Oslo. Det hadde egentlig vært optimalt å blitt på fjellet noen dager til for å fått med meg litt flere av de fine turløypene, men det får bli senere i sommer. Neste gang dere er på fjellet må dere teste ut noen av turløypene, naturen er helt rå der oppe ! 

Nå er friluftslivet over for min del, hverdagen i Oslo står for tur 🙂 

Håper dere har hatt en fin start på uken! 

Røyksund

Har helgen vært fin? 

Vi satt nede på bryggekanten i Røyksund og koste oss helt til solen gikk ned i går, den beste plassen å tilbringe sommerkveldene er nede ved havet. Dager som dette gir en helt spesiell ro i kroppen, det er umulig å ikke falle inn i feriemodus. De siste dagene har gått så fort, snart er det på tide å rulle videre. Først blir det middag hos mamma, etter det kjører vi rett til fjells.   

Nyt søndagen, vi oppdateres når vi har fått rigget oss til oppe på fjellet! 

 

Instagram: jonlundemoen

Sandvik

Har dere sett noe så spesielt som den lille krabaten på bildet over? Jeg kan love dere at jeg ble lettere sjokkert når jeg dro opp teina i dag morges og ble møtt av denne sjarmerende saken på en halv meter… Jeg har fisket en del opp gjennom årene, men det er første gang jeg har dratt opp en steinbit fra havet. #sommerminner

Jeg storkoste meg sammen med familien inne på Sandvik i går, vestlandet er så sinnsykt fint nå på sommeren! Reker, vin og fisking, bedre blir det ikke! 

Nå har jeg dratt videre til Røyksund på camping med en venninne, det er tid for å teste ut fiskelykken her inne. 

Nyt sommerkvelden <3