Preparing for sunny days

Er det ikke ganske deilig å tenke på at i morgen er vi i gang med mai måned? 

Endelig er våren her for fullt, det er så deilig å se at alt begynner å spire og gro på utsiden! Denne vinteren har pokker meg vært lang, nå syns jeg at vi har gjort oss fortjent til en lang og deilig sommer. 

Jeg har brukt april sin siste dag på å ønske våren velkommen på utsiden, i år blir det både blomster, tomater, basilikum og paprika på det lille uteområdet vårt. Er det noe jeg har blitt dreven på etter å ha bodd mange år i Oslo så er det å finne på kreative løsninger, sommerhage må til uansett om jeg så må plante i høyden for å få det til. Mai er måneden for å gjøre alt forarbeidet for sommermånedene, slik at man bare kan nyte når sommeren først kommer. Herregud som jeg gleder meg til å sitte ute blant plantene i sommersolen med en stor mugge med lemonade og noe bra å lese på. Endelig er det snart klart for min favoritt-årstid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banana pancakes

God morgen 🙂 

Jeg får stadig meldinger fra folk som ønsker oppskriften på bananpannekakene jeg pleier å lage i helgene, noe som har blitt en klassiker her på bloggen. Pannekakene er utrolig lette å lage, en oppskrift som leverer gang på gang! 

Du trenger følgende: 

1 stor banan, 2 egg, 5 dl mel, 5 dl melk, og 1 ts bakepulver.

La røren hvile litt før du setter i gang med stekingen. Jeg pleier å steke pannekakene i kokosfett, det setter en ekstra digg smak på pannekakene. Stek dem på middels varme, for å unngå at de faller i stykker lønner det seg å lage dem på størrelse med lapper. 

Server dem med friske bær, en kombinasjon som alltid faller i smak <3 

Nyt lørdagen kjære venner, finn på noe morsomt du kan le av på mandag! 

 

 

Beauty in Bloom

//invitert

Denne uken har det vært presseuke her i Oslo, en uke som har vært helt fullspekket med eventer og spennende nyheter. Denne sesongen deltok jeg på minimalt, men jeg fikk med meg to veldig fine eventer. Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagens event hos VASS PR, Beauty in Bloom. Hele lokalet var pyntet opp med deilige fargerike blomster, fresh mat, og selvfølgelig en rekke spennende nyheter fra skjønnhetsbransjen. Det var så hyggelig å treffe igjen folk fra bransjen og få masse inspirasjon, det føles som en liten evighet siden sist!

Tusen takk for et veldig bra event, jeg storkoste meg 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It´s been a long time

God helg 🙂 

Det har snart gått 3 uker siden jeg oppdaterte her inne sist, jeg har hatt behov for å logge helt av. Mange tror det er utrolig avslappende å være sykemeldt, noe jeg kan garantere dere at det ikke er. Hele denne situasjonen har vært utrolig frustrerende for meg, det har vært en  seig periode med mange utfordringer. Først etter at jeg ble ordentlig forbanna ble det orden på ting, før det følte jeg bare at systemet jobbet i mot meg. Nå har jeg endelig fått time hos noen spesialister på sykehuset, så nå krysser jeg bare fingrene for at jeg snart skal få svar på hva som kan gjøres med ryggen min. Det å gå rundt i uvisshet har gått veldig mye inn på meg, noe som førte til at jeg rett og slett ikke orket å forholde meg til noe på slutten. Denne periode har vært et sant lite helvete.

Etter at brikkene begynte å falle på plass kunne jeg kjenne at kroppen føltes mye lettere, først nå føler jeg at det endelig begynner å bli tatt tak i ting. Nå trenger jeg ikke å kaste bort all energi på å krangle med systemet, det var virkelig på tide at de tok ansvar.

Nå håper jeg bare at det blir en ordning på alt slik at jeg endelig kan få tatt tak på det nye året, for meg har 2018 helt klart hatt tidenes kjipeste start. 

Grunnen til at jeg velger å dele dette med dere er fordi da blir det kanskje litt enklere å forstå hvorfor det har blitt så lite oppdateringer her inne. 

Heldigvis pleier det alltid å bli veldig gode perioder etter de dårlige, noe sier meg at det er veldig mye morsomt i vente! 

Nyt helgen kjære venner, sørg for at dere gjør den fin <3 

 

Urban Decay X Kristen Leanne

//presseprøver

Har dere fått med dere det nye samarbeidet mellom Urban Decay og Kristen Leanne? Dette er en kolleksjon jeg kommer til å bruke mye av den kommende sesongen! 

Kristen Leanne er en cruelty-free beauty influencer som er kjent for sterke farger, glitter, tatoveringer, og sin sprudlende personlighet. I videoene sine viser hun frem alt fra naturlig make-up, til helt ekstreme glam-looks. En fargerik influencer som deler mengder med inspirasjon.

Den nye kolleksjonen er helt genial med tanke på bryllupssesongen, jeg vet hvilke farger som kommer til å bli en hit hos de brudene som har booket meg inn denne sesongen. Etter hvert som jeg har hatt prøvetimer skal jeg poste bilder her inne på bloggen slik at dere kan få se hvordan jeg velger å jobbe med denne sommerlige kolleksjonen. 

 

 

 

 

2. grads forbrenning etter bruk av hjemmebleking

De fleste har har garantert en gang i livet brent seg på å farge håret hjemme, jeg har bokstavelig talt brent meg.

Siden jeg er utdannet frisør pleier jeg alltid å ha ordentlige hårfarger liggende hjemme, det er noe jeg får bestilt gjennom foretaket mitt. Nå har det seg slik at kofferten min har gått helt tom for farger, noe som resulterte i at utålmodigheten min fikk meg til å kjøpe en pakke med hjemmebleking. Jeg av alle vet at dette ikke anbefales, men jeg tenkte jeg skulle gi det et lite forsøk. Jeg startet med å klippe håret ned til ønsket lengde før jeg tok fatt på bleke-prosessen. 

I følge bruksanvisningen kunne dette blekemiddelet brukes i både lengder og ettervekst, virketiden burde ikke overstige 60 minutter. Det skal sies at jeg fulgte bruksanvisningen og leste nøye gjennom alt av forhåndsregler før jeg startet prosessen. Etter 15 minutter begynte det å svi veldig i hodebunnen, noe som fikk meg til å avslutte hele behandlingen. I løpet av kun 15 minutter har blekemiddelet klart å svi opp store deler av hodebunnen min, noe som resulterte i at jeg måtte  klippe bort alt håret for å kunne behandle skadene. Etter å ha oppsøkt lege fikk jeg beskjed om at blekemiddelet hadde påført meg en 2. grads forbrenning i hodebunnen, noe jeg må behandle med en antiinflammatorisk salve i 3-5 dager. Tror dere jeg angrer på at jeg lot utålmodigheten min ta overhånd? 

Grunnen til at jeg velger å dele denne opplevelsen med dere er at dette er et produkt hvem som helst får kjøpt i en rekke butikker rundt om i landet. Et produkt som helt klart ikke burde vært på markedet! Jeg er i dialog med produsenten av blekemiddelet, det skal bli veldig interessant å se hvordan de velger å forholde seg til denne saken. 

Lov meg at dere ikke går i samme fellen som jeg gjorde, oppsøk heller en salong som har utdannede frisører, og ikke minst produkter som ikke svir av deg hodebunnen. Det som skulle bli en fresh frisyre har nå endt med å bli et mareritt, det var ikke meningen at det ikke skulle være noe som helst hår igjen på hodet.

Del gjerne innlegget videre, det kan være med på å redde andre fra å komme i denne uheldige episoden jeg kom i etter å ha benyttet meg av en pakke hjemmebleking. 

Har du opplevd noe lignende? Del gjerne din erfaring i kommentarfeltet under innlegget.

Back in O-town

Selv om det er kjipt at påsken er over for denne gang så er det alltid litt deilig å ta tak på hverdagen igjen. Vi brukte den siste påskedagen på en ordentlig vårrengjøring av leiligheten, etterfulgt av en velfortjent utepils med en venninne. Nå er alt på stell til den kommende sesongen så nå er det bare til å vente på at varmegradene skal stige oppover. Jeg gleder meg så uendelig mye til det begynner å spire og gro rundt om i parkene nå, ikke minst til all grusen i gatene blir feiet bort for denne gang. Vi har alle behov for litt vår nå, det er på tide at vi kjenner det begynner å boble litt i årene igjen!