En liten boost i vinterkulden!

Hei godtfolk!

Overlever dere sprengkulden som har kicket inn over landet? 

De fleste trenger en liten ekstra boost nå på vinteren, derfor tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en smoothie som gjør underverker for kroppen. Smoothien er rett og slett en aldri så liten vitaminbombe som gir deg litt ekstra fres i hverdagen. Det er noe vi alle alle sammen godt av nå på vinteren!

Dette trenger du:

 2,5 dl eplejuice, 1 stang med stangselleri, 1 rødbete, 1 neve spinat, saften fra en halv sitron og 1 liten bit ingefær 

Kutt alt opp i små biter og fres det sammen i blenderen i et par minutter, enklere blir det ikke 🙂 

 

#smoothie 

 

SUNDAY COLOGNE

Jeg er en av de som som alltid har hatt en stor samling av parfymer i skapet, så mange at de til slutt kun har blitt stående å støve ned. Det er så utrolig unødvendig med et så stort utvalg som jeg har hatt opp gjennom årene, ingen har bruk for så mange dufter. For et par år siden bestemte jeg meg for å ikke kjøpe noe nytt før jeg hadde brukt opp alle restene som stod i skapet, i helgen kunne jeg endelig dra ut på jakt etter en ny duft igjen. 

Etter min personlige mening så holder det lenge å ha 2-3 varianter å velge mellom, det er viktig å variere duft etter forskjellige anledninger. Denne gangen falt valget på parfymene fra BYREDO, jeg endte opp med noen deilige milliliter av Sunday Cologne. Hvis du er på jakt etter en ny duft til våren så vil jeg virkelig anbefale dere å sjekke ut dette merket, jeg hadde store problemer med å begrense meg når jeg hadde alle duftene stående foran meg. 

From Valle Vigezzo to the Rhine bank, over a Chatham drugstore counter via Glockengasse 4711, the classic cologne has hit home with gentlemen everywhere, polite and poised like a sharp sidepart and a Gornik & Drucker taper cut. You’ll find it on any windowsill, in any upstairs washroom, next to a neatly folded hand towel, a Murdock straight blade and Proraso. Citrusy and crisp, fleeting in its solidity, the ageless cologne the way you used to know it has been fitted with a new suit, baring its ankles. A tad spavaldo perhaps, but forever faithful, like a Sunday.

Top: Bergamot, Star Anise, Cardamon. Heart: Geranium, Incense, Lavender. Base: Vetiver, Moss, Patchouli.

BACK IN TOWN

I går kveld kom jeg hjem igjen etter noen helt FANTASTISKE dager i København, en tur jeg kommer til å leve på lenge!

Det er alt for lenge siden Magnuss og jeg har vært ute på reis sammen, hvis jeg husker riktig så er det faktisk gått 4 år siden vi var på tur sammen sist. I tillegg til å få tatt igjen litt kvalitetstid med kompisen min så fikk vi også maksimalt ut av en av den fantastiske byen. København er et av de stedene jeg godt kunne tenkt meg å bo, det skal ikke gå alt for lang tid før jeg drar tilbake. 

Vi fikk selvfølgelig shoppet litt knask til garderobene våre men vi var egentlig mest opptatt av å få jobbet oss gjennom listen vi hadde over forskjellige spisesteder. Det er så mange deilige steder å spise, dette er en by hvor du virkelig kan meske deg med mange forskjellige godbiter ( Det er også obligatorisk å snike plass til en liten rød ventepølse mellom slagene.)

Slike turer som dette gir meg så utrolig mye god energi, det  gjør underverker nå i de kalde vintermånedene!

Tusen takk for denne gang København, vi sees snart igjen <3 

Jeg kjører et siste bildedryss fra København for denne gang: 

 

 

 

 

 

 

 

#COPENHAGEN

Har du planer om å dra til København? Da må du ta deg tid til en deilig lunch på Far´s dreng, uten tvil et av de meste stedene jeg har spist lunch på! Ikke bare ser maten helt fantastisk ut, den smaker også helt magisk. Vi gikk for avokadotoast og vafler, noe jeg virkelig kan anbefale dere å teste ut. 

Vi storkoser oss her borte og prøver å få maksimalt ut av dagene, København leverer som bare det. Jeg skal oppdatere dere på alt etter hvert, akkurat nå handler bare om å nyte alt denne fantastiske byen har å by på.

Nyt helgen, sørg for at dere gjør den fin <3 

 

 

WEEKEND GETAWAY

God helg 🙂 

Er det en ting som er typisk meg så er det være ute i god tid når jeg skal reise, jeg elsker å ha god tid på flyplasser. Her finner jeg en ro jeg ikke finner andre steder, jeg elsker å starte reisen med noen timer med egentid før jeg tar fatt på ferien. Er det noen som kjenner seg igjen? Dette er uten tvil et av de stedene jeg er mest produktiv! 

Denne helgen går turen til København på guttetur, det skal bli så deilig å sanke inn mengder med nye impulser! Jeg gleder meg til å teste ut alle restaurantene vi har googlet oss frem til, ikke minst la visakortet få kjørt seg litt i Københavns mange butikker. Denne helgen har jeg sett frem til lenge, det er en liten evighet siden bestekompisen min og jeg har vært ute på eventyr sammen! 

Kanskje noen av dere ruger på noen gode tips på hva man bør få med seg i København? Da setter jeg stor pris på om du tar deg tid til å poste dine tips i kommentarfeltet.

Nyt helgen kjære venner, vi oppdateres fra København! 

Snapchat/Instagram: jonlundemoen

Er du glad i taco?

//invitert av Santa Maria 

På mandag var jeg invitert til Nedre Løkka Cocktailbar for å teste ut Santa Maria sin pop-up restaurant, et helt genialt konsept for dere som er glade i å teste ut nye smaker. Pop-up restauranten holder åpent fra 20.februar – 3.mars, der kommer du til å bli presentert for en rekke fristende nyheter fra det Latin-amerikanske kjøkkenet, samt de gamle kjære tex-mex klassikerne med en ny vri. En av mine favoritter var en tortilla-kombinasjon med fisk, fritert torsk passet helt perfekt sammen med de andre smakene.

Vi Nordmenn spiser drøssevis med taco i løpet av et år, de fleste går for den samme variasjonen hver eneste helg. Kunne du tenkt deg å teste ut noen helt nye kombinasjoner? Da vil jeg virkelig anbefale dere å legge inn et besøk på pop-up restauranten på Nedre Løkka. Jeg ble utrolig inspirert etter å ha spist meg gjennom menyen, så inspirert at jeg har plukket ut flere variasjoner som jeg skal prøve ut her hjemme. Til tider blir jeg veldig matlei og blir hengende fast i det samme gamle, da gjør en kveld som dette underverker! 

I tillegg til en vanlig meny tilbyr også Pop-up restauranten en vegetarisk meny, begge to til en veldig hyggelig pris. 

Er det noen av dere som har vært innom allerede? 

Her kan dere lese mer om Santa Marias Taste Tour 🙂 

ALL YOU NEED IS LOVE

Endelig var det tid for en ny utgave av Love magazine, noe som har vært en favoritt i en årrekke. Love magazine blir utgitt to ganger i året, det er alltid like morsomt å bla seg gjennom en ny utgave. Er det en shoot jeg kunne tenkt meg å jobbet med så er det en shoot for dette magasinet, jeg elsker de fargerike seriene de produserer! 

Favourite make-up palette

Er du på jakt etter en ny make-up palette til våren? Da vil jeg absolutt anbefale dere å ta en nærmere titt på min favoritt fra Urban Decay, Naked Heat. Jeg kjøpte denne paletten da jeg var i Los Angeles i høst, den har vært min store favoritt helt siden da. Paletten har en helt perfekt kombinasjon av farger, skyggene sitter utrolig godt på huden, de er enkle å jobbe med og har en bra pris. En paljett ligger på rett under 500,- kroner, i en paljett får du 12 forskjellige farger å leke deg med. Jeg elsker at skyggene smelter så fint på huden, det gjør at de er enkle å duse fint utover øyelokket. 

Jeg skal prøve å få laget litt forskjellige looks med denne paletten neste uke, da skal dere få se hvordan jeg liker å kombinere de forskjellige fargene. Til våren kommer det til å bli mye fokus på glød i de forskjellige kolleksjonene, da passer det perfekt med en palett som dette!  

Er det noen spesielle make-up looks dere kunne tenkt dere å sett her på bloggen? 

LAZY SUNDAY

//samarbeidspartner

Har helgen vært bra?

Jeg har vært ute på langtur i snøværet, det ser ikke ut som om vinteren vil gi slipp med det første. Etter å ha trasket rundt i noen timer hadde luen min fått et tykt lag med snø på toppen, det sier litt om hvor store mengder som har falt ned til nå. 

Resten av søndagen skal tilbringes innendørs, det er tid for å hente seg litt inn før vi setter i gang med en ny uke. Selvpleie er er en helt genial aktivitet på dager som dette, det gir deg en ekstra boost til huden før mandagen kommer. En av mine faste rutiner på dager som dette er en runde med Black Clearing Mask fra DR. med. Christine Schrammek, den gjør underverker for huden min. Den sorte rensemasken virker som en svamp på smuss og skadelige miljøpartikler fra hudoverflaten, den renser i dybden, forfiner porene, fjerner eksisterende urenheter og forebygger nye. Masken renser godt opp i porene og etterlater huden ren og fresh, en perfekt følelse på en søndag!

Nyt søndagen med god samvittighet 🙂