MOVING ON

I flere år har jeg hatt et samarbeid med Nettavisen, men nå har jeg valgt å flytte videre. Jeg har hatt det utrolig morsomt på denne plattformen, men nå er det tid for litt nye utfordringer!

Jeg starter opp med en del nye prosjekter fra høsten av, så da var dette det første steget på den nye veien.

Jeg håper at dere lesere vil følge meg videre på  den nye bloggen

Tusen takk til alle dere som har klikket dere inn her år etter år, jeg setter stor pris på dere alle sammen <3 


 

Love J_LU <3 

KOKOS YOGHURT

God morgen godtfolk!

Denne fridagen er virkelig etterlengtet, jeg elsker å våkne opp uten at vekkerklokken står og durer på nattbordet. Jeg har rigget meg til med frokost i sengen, favoritt spillelisten min dundrer ut av høytaleren, det er lørdagen sin det! Hele lørdagen skal tilbringes i parken sammen med en venninne jeg ikke har sett på alt for lenge, det blir faktisk min første piknik år. Både vinflaske og engangsgrill er pakket ned, det blir lørdagen sin det!

Er det flere av dere som elsker kokos? Da har jeg en liten ting dere må teste ut:) Slå hull på en kokosnøtt og fyll den opp med din favoritt yoghurt, sett den i kjøleskapet natten over. Kokosen setter da smak på yoghurten, så det er en genial metode å lage din egen sommeryoghurt på. Kokosnøtter er også veldig dekorative, så de pynter opp frokostbordet. Viss du er veldig glad i kokos så kan du blande inn kokosflak i yoghurten, da får du en enda mer intens smak på den.

Ha en strålende lørdag der ute!  

Love J_LU <3 

SALAT MED SØTPOTETKRUTONGER & FALAFEL

I dag var det pokker meg godt med fredag, denne helgen skal nytes!

Det blir en rolig fredagskveld hjemme i dag, jeg har rigget meg til med en super fresh salat som jeg tenkte dere skulle få oppskriften på. Nå på sommeren er det alltid deilig med noen lette måltider, så da passer denne salaten perfekt! Den er veldig enkel å lage, så du trenger ikke å sette av lange tiden på kjøkkenet.

Falaflene er laget ev den samme deigen som jeg laget burgere av, de blir bare formet som små boller. Falaflene skal freses i stekepannen til de blir sprø på begge sider. Kutt opp en halv søtpotet i terninger, terningene skal også stekes til de blir helt sprø. Jeg valgte å steke alt i solsikkeolje.

Selve salaten setter du sammen av dine favoritter. Personlig så elsker jeg den chrispy salaten, den gir god tyggemotstand og knaser mellom tennene. Bland så inn en halv avokado, cherrytomater, fetaost, paprika og agurk. Jeg skjærer agurken opp på langs med hjelp av en ostehøvel, da kan du lage noen freshe “agurkroser” som jazzer opp tallerken. Server salaten sammen med aioli, det er fredagskosen sin det! 

Ha en strålende helg der ute, sørg for at den vil bli husket.

 
 

Love J_LU <3 

SATURDAY

Har dere hatt en fin helg der ute?

Det kan jeg love dere at vi har hatt! Slike turer som dette gjør godt for sjela, alt har blitt skrudd over i feriemodus. Dagen i går var helt klart den morsomste dagen, det var så gøy å dra ut med båten i karmsundet. Når vi kom hjem fra sjøen så disket Sonja og Tom opp tidenes skalldyr middag ute i hagen, vi ble sittende med reker og vin til langs på kveld. Endelig fikk jeg sommerens første blåskjell, da er sommeren offisielt i gang 🙂

Det har blitt så mye latter og sang hele helgen, så nå skal det faktisk bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Heldigvis så har jeg et par dager fri før jeg skal på jobb igjen, noe som er obligatorisk etter en slik helg som dette. Herregud så morsomt vi har hatt det!

Tusen takk for denne gang, vi har hatt en helt fantastisk helg her på vestlandet! Om noen timer går flyet vårt tilbake til Oslo, men i august kommer vi tilbake for å få med oss det store folkelivet under årets sildajazz.

Nyt søndagen <3 Love J_LU <3 

HAUGESUND

Dette er pokker meg livet, Haugesund viser seg fra sin beste side!

Det har vært sykkelritt her i dag, så halve Haugesund hadde tatt turen ned til kaien i godværet. Vi klarte å få oss et ledig bord til slutt, men det blåskjellene ble byttet ut med veggis burger og en iskald halvliter. Sonja er allerede i gang med å dampe blåskjell her hjemme, så i kveld blir det et stort langbord med alt det havet har å by på. Jeg er utrolig glad for at jeg har tatt ut feie under årets jazz, da kommer vi tilbake og blir her hele uken ut. Det er ingen tvil, livet er pokker meg godt her på vestlandet! 


 

Love J_LU <3 

BARBECUE

I går ble det grilling og sangria her i Haugesund, hele helgen er satt av til kos her i skiferveien hos Tom og Sonja. Hun ene søsteren min fra Bergen har tatt turen over, så nå skal vi ta igjen alt det tapte. Vi bor alle sammen i forskjellige byer, så det går dessverre alt for lang tid mellom hver gang vi møtes. Men når vi først er samlet så er vi veldig flinke til å ta alt igjen. Det er flere av dere som har spurt etter oppskriften på veggis burgerne jeg la ut på snap i går, jeg skal poste oppskriften senere i dag. 

Nå skal vi ta båten inn til sentrum, det er tid for sommerens første moules frites. Det er så sykt deilig med slike avslappende dager, en perfekt start på sommeren!   Nyt lørdagen kjære venner, sørg for at du gjør den fin <3 


Love J_LU <3