MEMORIES

En ting som alltid er like morsomt når jeg er hjemme er å se gjennom alle tingene jeg har lagret her. Mesteparten av garderoben min står lagret her på vestlandet, bilder,bøker,avisutklipp o.s.v.

I dag har jeg åpnet opp en eske som er proppet fullt med saker som har vært i media de ti siste årene. Ti år faktisk, jeg må le når jeg ser hvordan ting så ut da. Jeg poserte som en stolt hane på førstesiden av avisen, jeg var virkelig klar for å ta Norge med storm. Det er ikke få ting jeg har fått opplevd i løpet av mine år i denne bransjen, jeg har nok reportasjen til å kunne tapetsere en hel leilighet. Min deltakelse på Farmen er uten tvil det som har skapt de største overskriftene, men ting startet egentlig mye lengre før det. Jeg har hatt utallig saker om mitt yrke som stylist og blogger, det er veldig spennende å se tilbake på hvordan ting har gått i årenes løp.

Det er noen saker som har betydd ekstra mye for meg, det er de sakene hvor jeg har hatt reportasjer i anerkjente aviser pga ting jeg har gjort. Jeg har hatt store oppslag i både finansavisen og kapital, oppslag som har dreiet seg om min karriere i denne bransjen. Ting var ganske annerledes når jeg startet opp, jeg er utrolig glad for at jeg kom inn i bransjen på den tiden jeg gjorde. Jeg har fått reist verden rundt med stylingkoffertene mine, noe innholdet her i pappeskene er et bevis på. Her finner jeg minner som jeg har tatt vare på i løpet av de siste 10 årene, det er så fint å se tilbake på alt jeg har fått tatt del i. Dere som har fulgt bloggen min gjennom alle år, husker sikkert hvordan jeg reiste rundt både i inn og utland. Husker dere når jeg hadde et eget innslag på sommeråpent gjennom en en hel sommer? Jeg fant nettopp avskjedskortet fra den fine gjengen jeg jobbet med på TV2 taket for mange år siden 🙂 

Det dukket også opp en egen stripe om meg i et tegneseriehefte, jeg kan fremdeles huske hvordan jeg brøt ut i latter når jeg åpnet det magasinet. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har samlet på så mye som det jeg har gjort, det er hysterisk morsomt å se tilbake på alt som har skjedd de siste 10 årene.


Love J_LU <3 

SWEDEN

I går slengte vi oss i bilen for å dra over til Sverige på Harryhandel og lunch nede i båthavnen i Strømstad, en plass en bør ha god dose tålmodighet. Det er rart hvor gale folk blir når det kommer til billig bacon og løsgodis, jeg kan love dere at det var en god del svette fleecejakker over grensen der borte. Folk handlet ostepop som om det var deres siste mulighet noen gang, jeg var faktisk ikke klar over at det var mulig å løpe så raskt rundt i crocs. Den største divaen med den “kuleste” rånebilen spaserte rundt i en hettegenser med følgende tekst: Fuck you, jeg kjører Walks wagen.  Jeg døde litt, det er virkelig mange kreative klesplagg der ute.

Vi tok det hele som en dagstur så vi var ikke tilbake i Oslo før i går kveld. Bilen var lastet med både filtersigaretter og rosé vin, så nå er alt klart for noen deilige sommerkvelder på takterrassen 🙂 

Vi startet dagen tidlig i dag også, i skrivende stund så er vi på vei over fjellet. Jeg har et møte med regnskapsføreren i Haugesund i morgen, så da kombinerer jeg det med å kjøre over et lass med klær til Haugesund. Jeg har så mange klær jeg ikke bruker, så nå skal de slippe å oppta plassen i garderoben her i Oslo. 

Nyt søndagen videre kjære venner, så høres vi når jeg har kommet meg over fjellet!  

Love J_LU <3

HAPPY BIRTHDAY MOM !!!

Jeg får ikke gitt deg noen bursdagsklem i år, men om noen få dager skal du få både bursdagsklem,gaver, og noen bobler i glasset. Bakdelen med å feire 17.mai i Oslo er at jeg ikke får mulighet til å feire bursdagen til min mor, som også er på 17.mai. Jeg vil bare si tusen takk for all den støtten jeg har fått i årenes løp, du har alltid vært der og heiet på meg. Mange kloke ord har jeg fått på min vei, men det er kanskje først nå i voksen alder at jeg ser meningen i alt du har fortalt meg i årenes løp. Det er så utrolig mange ting jeg har arvet etter deg, gode verdier som jeg alltid kommer til å ha med meg på min vei. Du har hatt litt av en oppgave her i livet, du har både hatt morsrollen og farsrollen i min oppvekst. To roller som du har mestret på en veldig bra måte, jeg er veldig stolt og takknemlig over den oppveksten jeg har fått. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at du ikke fikk et A4 barn når jeg kom til verden en vinternatt i 83, men det er ikke mange som har så mange morsomme historier som det vi har. I barndomen min var det dyr som var min store lidenskap, en lidenskap som du engasjerte deg veldig i. Sammen har vi både bakt kaker til hester som hadde bursdag, stått opp på nettene for å varme opp melk til alelammet som jeg hadde i kjelleren, sprunget om kapp etter kaniner som hadde stukket av, spikret sammen hønsegårder, tatt vare på hamsterunger som moren ikke ville ha, listen kunne fortsatt i evigheter….

Dyreinteressen roet seg med årene, da var det mote og reise som var det store i livet mitt. Jeg vet du ikke var så utrolig begeistret over at jeg flyttet inn til Oslo, men du støttet opp om mine drømmer. Du kan nok mer enn de fleste i distriktet når det kommer til mote, hver eneste dag ringte jeg hjem og fortalte om det nye jeg hadde lært. Du fikk også et innblikk i hva som skjuler seg bak både bransje og kjendisliv, telefonsamtalene våre ble en daglig rutine etter at jeg flyttet fra vestlandet. Du er også kanskje den damen på Avaldsnes som har den største toalettvesken i nabolaget, et ekte bevis på at du har en sønn som jobber som stylist. 

Etter en stund så begynte jeg selv å komme frem i media, en ting som fremdeles kommer overraskende på deg. Jeg pleier aldri å gi noen forvarsel på ting som skjer, du leser om det på lik linje med alle andre. Det er ikke få ganger at du har blitt fortalt om ting som står på trykk eller blir sendt på TV, men jeg liker å overraske deg gang på gang. Alle har gått av litt action i hverdagen, så det er noe jeg har tenkt å fortsette med 🙂 Det er ikke bare medieoppslag som har overrasket deg etter at jeg kom inn i denne bransjen, du har også måtte venne deg til at jeg alltid er på farten. Det har i perioder gått veldig lang tid mellom hver gang du har sett meg, men når vi først møtes så tar vi igjen alt det tapte. Jeg er veldig glad for at jeg har akkurat deg som mor, jeg vet at du aldri er mer enn en telefonsamtale unna. 

Jeg vet det blir full feiring med både middag og kaker i dag, jeg håper du får en helt fantastisk dag!

Gratulerer så mye med dagen mamma, jeg er utrolig glad for at jeg har deg i mitt liv <3 

 

Love J_LU <3 

EUROVISION DRAG CONTEST

Da er alt klart for kveldens store happening, dette kommer til å bli utrolig morsomt! Jeg gleder meg til å se alle bidragene, i kveld blir det mye paljetter,stort hår og markerte liplinere. Jeg er jo en “drag hag”, så jeg nølte ikke et sekund når jeg fikk spørsmål om å sitte i årets jury. Dette kommer til å bli hysterisk morsomt!

Følg med på @jonlundemoen på snapchat, så skal jeg dele en god del smakebiter fra kvelden 🙂 

På en kveld som dette så er det obligatorisk med paljetter, så det var ingen tvil om hva som skulle bli kveldens antrekk!

Jakke/Moods of Norway. Smoking bukse/Tiger.Tee/Zara.Sko/Adidas.Solbriller/Ray Ban

 

Love J_LU <3 

SUMMER VIBES

#acne #flamingo #summer

Jeg kom over noen bilder i arkivet fra i fjor sommer, bilder som vekker minner fra en veldig fin tid. Det var mye som skjedde sommeren 2015, jeg savner alle de fine stundene med vennen mine. Jeg savner de sene kveldene, alle de gode samtalene, de lange turene, havet, sommernettene og de leskende drinkene.Det var mange minner som ble skapt den sommeren, gode følelser som jeg fremdeles kjenner på. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for at denne sommeren blir minst like minnerik og fin som den jeg hadde i fjor, husk på at du er alltid din egen lykkes smed <3 

Spenn på deg skoene og sett i gang allerede i dag! 


 

Love J_LU <3 

HELLO PARIS !

Det er ikke ofte jeg spretter proseccoen og danser naken rundt i leiligheten før klokken har passert 17:00 på en tirsdag.

Men i dag tikket det inn en mail fra Paris, en mail som gjorde det til en selvfølge å sprette en flaske med bobler. Jeg har blitt invitert til en stor VIP happening i Paris, jeg er den eneste bloggeren fra Norge som har blitt invitert over. Hvor sykt er ikke det??? Det er kun 5 bloggere hele Europa som har blitt invitert over, så det er virkelig en stor ære at jeg er blitt plukket ut som den eneste bloggeren fra Norge! Dere er enige med at det er innafor å finne frem boblene da?

Paris er jo den byen som har størst plass i hjertet mitt, neste måned så sees vi endelig igjen. Denne turen kom som bestilt, det passer så sinnsykt bra med en ordentlig inspirasjonstur nå! Det er over to år siden jeg var i Paris sist, så det skal bli så sykt deilig å komme tilbake til alt det jeg er så sinnsykt glad i.

Jeg er allerede i gang med å planlegge garderoben som skal få bli med meg over til verdens største moteby….

Er det noen jeg skal takke for at jeg får de mulighetene jeg får så er det dere lesere, jeg setter så utrolig stor pris på at dere er med og motiverer og engasjerer meg. Uten dere så hadde det ikke eksistert noen blogg <3 
 

Love J_LU <3 

HOMOFILI ER IKKE EN LEGNING, SYKE MØKKAMENNESKER

Som jeg skrev i går, så har det blitt ganske hett på sosiale medier etter at jeg postet innlegget om den mye diskuterte videoen til Jehovas vitner. Det har kommet inn så utrolig mange fine meldinger, men det er også en del ugress som trenger seg gjennom overflaten. Slike kommentarer gjør ikke noen forskjell på min hverdag, men det får meg til å fundere på hvem personen bak kommentaren er. Det er virkelig mange triste skjebner der ute, det er noe som alltid viser igjen i et kommentarfelt.

Jeg ble sittende igjen med en del spørsmål etter å ha lest gjennom kommentarene, så jeg setter sammen et innlegg som tar for seg akkurat dette. Tenk at det er voksne mennesker som står bak en del av kommentarene og holdningene….

 

“homofili er ikke en legning jævla syke møkkamennesker”. Så da mener du at det er en sykdom? Da mener du helt klart at jeg er et “møkkamenneske”, her hadde det vært spennende å få høre hvorfor du ser på meg på den måten. Jeg håper virkelig at du ikke har egne barn som du viderefører dine verdier til, det hadde vært ufattelig trist.

“Faktisk finnes det homofile blant Jehovas vitner, men de har av respekt og kjærlighet for sin Gud, valgt å ikke leve et homofilt liv”. Seriøst? Mener dere oppriktig at homofile da bør leve et liv uten kjærlighet? Jeg håper for all del at du aldri får homofile barn. 

En annen ting er at JV tror ikke at menneskene skal til himmelen, men leve her på jorden, under helt andre forhold en det vi erfarer i dag. Bibelen kaller det et paradis(park eller hage) hvor mennesker skal ha evig liv, ingen krig, ei heller kriminalitet, eller sykdom, osv osv…De tror heller ikke på noe helvete, en kjærlig Gud ville selvfølgelig ikke skape noe sånt forferdelig.

En ting jeg lurer på? Du vil gjerne ha respekt for hvem du er og hva du er, hvorfor driver du da og hetser andre som har et annet syn på ting en deg?

De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt. Si meg, hvem i all verden kan leve et godt liv uten kjærlighet? Skal de homofile da bare sette lokk på sine følelser? Voksne mennesker må få tro på det de vil, men for meg så er det forkastelig når slike budskap kommer frem i en film som er rettet mot barn. Budskapet deres er hetsende for homofile, det burde faktisk ikke vært lovlig å komme ut med slikt. Hva hadde skjedd om jeg hadde laget en slik film om mennesker med en annen hudfarge?

Hva var denne filmen så skremmende med?

Vi må respektere hva JV står for !!!!!!

De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt.

De mener at denne lille tiden vi har på denne jorda er så kort i forhold til evigheten.

Når alt kommer til alt så er det nok de som virkelig har SANNHETEN . De forandrer ikke på lover å regler, de følger bibelen å dens budskap.

Kirken derimot forandrer noe hele tiden, dermed sagt så enkelt som at de følger vertfall ikke bibelen !!!

Helt ærlig, ser du ikke hva som er galt med denne videoen?  Så homofile skal bare overse at de er homofile da?

Om JV skulle tillate å leve ut sin homofile legning å fikk det godtatt….kan vi ta ett eksempel som at Vil du drikke fra en bøtte med vann som var tilsatt en dråpe saulevann? Nei sier vi …..blir det samme som å tillate utroskap , homofeli etc ….en menighet eller kirke skal være REN !!!! Ser at mange av dere vil til himmelen ???? Hva i alle dager skal dere opp der å gjøre???????? Gud har vell skapt jorden for at vi mennesker skal være på den , vi skal vell ikke likestille oss med Gud å Jesus ???? Nei kjære dere alle negative mennesker som hetser Jv å andre små menigheter…SNU dere heller å fei for deres egen dør….se hva dere er medlemmer av ? MVH ei som ser at JV følger bibelen å ser opp til at de bruker av sin dyrebare fritid på å forkynne fra dør til dør, uten å få ei krone for det

Så du mener at homofili er skittent? Du sammenligner det oppriktig med “saulevann” og utroskap? Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en god og varm klem, det virker som om du hadde trengt det <3 

Si meg en ting, hvorfor er det ingen med de meningene som vil uttale seg til media? Jeg skulle ha invitert alle sammen på en kopp kaffe, og noe godt å bite i, så kunne vi hatt en ordentlig samtale. Det er bare så mye koseligere 🙂 


 

Love J_LU <3 

VEGAN BARBECUE

Det er få ting som kan måle seg med å kunne gå i shorts og singlet fra morgen til kveld, endelig har sommeren inntatt Oslo! Denne søndagen har vært helt perfekt, måtte denne sommeren bli lang og fin:)

Vi har hengt ut på Oslo Vegetarfestival hele dagen, for et genialt konsept! Det var veldig mangen som hadde tatt turen ned til festivalen i dag, det er ingen tvil om at denne festivalen er kommet for å bli. Det var så mange dyktige mennesker som laget  så mye forskjellig god mat, det var helt umulig å ikke bli inspirert. Vi fikk handlet med oss en del forskjellige varer hjem, så vi avsluttet dagen med vegan barbecue hos noen venner. Det er så mange forskjellige muligheter når det kommer til vegetar mat, jeg gleder meg til å teste ut de forskjellige tingene.

Det er ikke bare grillen som ble varm i dag, det har også blitt ganske varmt her inne på bloggen. Etter gårsdagens intervju har det haglet inn med tilbakemeldinger, jeg har over 100 meldinger som jeg ikke har fått svart på enda. Når vi er så heldige og har så nydelig vær så vil jeg ikke bruke hele dagen på å sitte foran en skjerm. Jeg skal sette meg ned og svare på alt i morgen tidlig, det er veldig fint å se at så mange arrangerer seg. Det har også tikket noen usaklige meldinger med hat, noe det ikke er vits å bruke energi på. Slike meldinger går direkte i søppelkurven, så det er ikke vits å bruke energi på å sende inn slikt svada. Dra heller ut i solen og kos dere med gode venner, det vil gi deg så utrolig mye mer 🙂 

 

Love J_LU <3 

@ GOD KVELD NORGE

I går ble saken om blogginnlegget mitt sendt på God kveld Norge, hvor Finn Schjøll og jeg ble intervjuet. Jeg syns det er så utrolig bra at denne saken har blitt satt i fokus, det er så viktig at vi sier i fra når det er ting som ikke er som de skal være. For de som ønsker å få det med seg så ligger hele intervjuet ute på TV2 Sumo.

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene etter gårsdagens sending, det er så hyggelig at så mange har engasjert seg:)


 

Love J_LU <3 

HOLMENKOLLSTAFETTEN

Det er ikke ofte vekkerklokken min ringer klokken 08:00 på en lørdag, men i dag er det klart for Holmenkollstafetten her i Oslo. Nå er energilageret fullt opp med bananpannekaker, yoghurt,nøtter og bær, så nå gjenstår det bare å snøre på seg løpeskoene og komme meg til startpunktet. I år skal jeg løpe som ledsager for blindeforbundet, så jeg skal løpe sammen med en som er blind/svaksynt. Vi har vært utrolig heldige med været, så alt ligger til rette for at det skal bli en super dag ute i løypen. Når startskuddet for Holmenkollstafetten går så blir det en folkefest her i Oslo, jeg gleder meg til å få ta del i dette arrangementet!

Hele løpet blir sendt på TV2 sportskanalen fra klokken 13:30, så da har dere som ikke bor i Oslo også mulighet til å få med dere den store folkefesten. 

Ønsker dere alle sammen en strålende lørdag, kanskje vi sees ute i løypen? 


 

Love J_LU <3