SATURDAYS LIKE THIS

Vi hadde egentlig store planer om å handle planter og freshe opp på utsiden i dag, men når regnet øser ned så er det pokker meg ikke fristende å bevege seg ut av ytterdøren. Så istedenfor så ble det en ordentlig innelørdag med digg brunch,egenpleie og seriemaraton. Det er ikke ofte jeg valser rundt med ansiktsmaske og joggebukse en hel lørdag, men i dag var det det eneste rette. Jeg er sikker på at en slik lørdag er bra for helsen, det er så sykt deilig med slike dager når regnet øser ned på utsiden. 

I skrivende stund så velter det en deilig duft av gjærbakst ut av stekeovnen, jeg holder på å teste ut en vegansk oppskrift som jeg har fått av en venninne som bor i Los Angeles.Hvis alt blir så bra som jeg håper på så skal jeg poste oppskriften her på bloggen i morgen. Det blir ikke så mye tid til matlaging i ukedagene, så da liker jeg å eksprimentere litt på kjøkkenet når jeg har fri. Dagens prosjekt er veganske burgere og hjemmelagde burgerbrød med quinoa og chiafrø. Burgerbrødene ser ut som mursteiner der de ligger nå, men jeg satser på at de blir litt mer delikate når steketiden har passert. 

Ønsker dere alle sammen en strålende lørdagskveld, sørg for at dere gjør den fin! 


 

Love J_LU <3 

A NEW CHAPTER

Endelig helg, denne helgen har jeg sett så utrolig mye frem til!

I dag har jeg stått på alle fire og skrubbet gulv og vasket vegger, klokken 15:00 hadde jeg overtakelse på leiligheten nede på Skillebekk. Det var en sykt deilig følelse når taxien trillet inn utenfor leiligheten på St.Hanshaugen i ettermiddag, endelig kan jeg sette i gang med et nytt kapittel. Jeg har vært klar over at jeg skal flytte en stund nå, så når jeg først har innstilt meg på det så går tiden så utrolig sakte. Tenk at jeg har blitt samboer igjen, det er en del år siden sist det! Følelsen er helt ubeskrivelig, dette kommer til å ha så utrolig stor påvirkning på hverdagen vår. Det er noe med det å våkne opp med sin kjære hver morgen,nå trenger vi ikke å stresse frem og tilbake noe mer. Vi har en trygg og god base, her er jeg sikker på at vi kommer til å få det fint!

Leiligheten flyter over av esker og kofferter, men akkurat det velger jeg å overse i kveld. Jeg skal nok få orden på alt i løpet av helgen, nå er jeg bare keen på å finne sofaen og nyte fredagskvelden. Jeg har ikke tenkt å bevege meg en meter i kveld. Jeg fikk til og med levert sushi på døra, selv om restauranten ligger 4 minutters gangavstand fra leiligheten.Champagnen er åpnet, i kveld feirer jeg starten på et nytt kapittel i livet 🙂 
Ønsker dere alle sammen en fantastisk fredagskveld, sørg for at den blir fin! 

Love J_LU <3 

ON THE ROAD AGAIN !

I morgen skal jeg ut på tur igjen, da skal jeg jobbe på lanseringen til Mii Cosmetics på The Well. Jeg har ikke vært på The Well enda, så jeg gleder meg til å se det nye spa-anlegget som jeg har hørt så mye bra om. Mii-teamet fra London kommer også over på lanseringen,så da skal jeg suge til meg masse inspirasjon og tips fra de som står bak merket. Jeg har jobbet en del med denne serien det siste halve året, så det skal bli veldig interessant å få jobbe med de som står bak serien. Leppestiftene og øyeskyggene har blitt en stor favoritt i makeup kofferten min, bedre pigmenter skal du lete lenge etter. Absolute Face Base er også et produkt som har blitt et must i makeup kofferten min, den dekker helt perfekt samtidig som den gir optimalt med fuktighet og glød til huden. Jeg tar med meg kamera på lanseringen, så skal jeg få tatt noen bilder av forskjellige looks som blir vist frem i morgen.

Det skal bli deilig med en pause fra flyttekaoset mitt, da passer det perfekt med et oppdrag som gir meg faglig påfyll og inspirasjon 🙂  

Love J_LU <3 

MOVING ON

“Bloggekontoret” avdeling Skillebekk er snart en endt epoke,på fredag skal alt være vasket og ryddet ferdig. Dagene før flytting går alltid så vanvittig fort, pakking er noe som krever alt for mange timer. De siste dagene har jeg stått på hodet i kofferter og esker, helt oppriktig så kan jeg ikke fatte hvordan alle tingene mine har fått plass her. Det er ikke store møbler som er problemet, det er klær,sko og produkter som har hopet seg opp i hver en krok. Jeg har fått luket ut en del fra garderoben, men stylingkoffertene orker jeg ikke å ta tak i nå kjenner jeg. Jeg skal snart over til vestlandet en tur, så får jeg ta med meg noen poser til venninnene mine der. Jeg må lære meg å bli mye mer kritisk på hva jeg drar i hus, det er alltid et rent helvete hver gang jeg skal flytte på meg. Men men, er ordentlig vårrengjøring har da aldri skadet noen!

Jeg gleder meg veldig til den nye epoken i livet, men samtidig så blir det litt trist å flytte fra det som har vært hjemmet mitt siden august. Jeg kommer til å savne de fine stundene jeg har hatt rundt det hvite spisebordet mitt på Skillebekk, det er ikke få prosjekter som har blitt planlagt rundt det bordet. De rolige gatene er også noe jeg kommer til å savne, Skillebekk har vært en veldig fin plass å bo.

På fredag flytter jeg videre til St.Hanshaugen, en bydel jeg også tror jeg kommer til å trivest i. Her er det mye mer liv i gatene, det er et bedre utvalg av butikker, men det beste av alt er at det er en enorm takterrasse der. Jeg ser frem til en sommer med “bloggekontor” på takterrassen, det er bare til å krysse fingre og tær for at sommeren blir lang og varm. Men det beste med hele flytteprosessen er at kjæresten og jeg skal bli samboere, det skal bli så ufattelig deilig å slippe stresse med å farte frem og tilbake med en tung bag. Jeg gleder meg til å “bygge” et hjem sammen, denne sommeren kommer til å bli så fin! 

Så om det ikke er så effektivt med oppdateringer her inne de kommende dagene så vet dere at det er fordi jeg prøver å vinne kampen mot flytteesker og kofferter. Jeg er heldigvis snart i mål, så det er bare til å holde tungen rett i munnen 😉 


 

Love J_LU <3 

VEGGIE BURGER

Dere vet de gamle tantene som dupper av i sofaen hele tiden, slik har jeg vært i dag. Det har vært full fres hele uken så i dag har jeg hatt tidenes sløveste søndag. Jeg har veltet meg rundt i sofaen mens den ene serien etter den andre har rullet over skjermen. Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en slik søndag, men i dag har det bar gjort utrolig godt med en hel dag uten noen spesielle gjøremål. Det blir bare sløving i kveld også, vi skal rigge oss til i sofaen med film og middag. Vi har faktisk planer om å se E.T., filmen som alltid vekker opp barndomsminner. 

Husker dere at jeg dro med meg en haug med vegetarmat hjem fra sverige? Jeg må bare tipse dere om noe digg som passer perfekt til søndagskosen! Jeg har vært frelst i burgerene fra Hälsans kök siden i fjor sommer, de er en perfekt erstatning for den klassiske hamburgeren. Server den med ristede burgerbrød, smeltet ost, salat og en juicy guacamole. Det er en helt magisk kombinasjon, jeg er sikker på at den kurerer det som kureres må på søndager 😉  

Nyt kvelden ! 

Love J_LU<3 

#GFW

Tiden flyr alltid så alt for fort når jeg er på Gjøvik! Det er så mye så skjer under denne dagen, så før jeg vet ordet av det så sitter jeg på toget tilbake til Oslo. Gjøvik leverte i år også, det er så gøy å se hvordan de vokser år fra år. Denne gangen var det 60 modeller med på catwalken, det er helt rått at de har satt sammen en så stor gjeng. Jeg har vært fullbooket hele dagen, så det har dessverre ikke blitt tid til å ta så mange bilder som jeg hadde planer om i utgangspunktet. Jeg fikk knipset litt i starten på show nummer to i dag, så noen snapshots ble det 🙂 Det er så gøy at det er så mange mennesker som kommer for å se på showene, det skaper en helt spesiell stemning. En ting er sikkert, når det er noe som skjer på denne siden av landet så drar de fleste for å få det med seg. 

Tusen takk for denne gang Gjøvik, jeg har nok en gang hatt en veldig fin arbeidsdag hos dere!
Love J_LU <3 

GJØVIK FASHION WEEKEND

God morgen godtfolk!

De fleste av dere ligger sikkert fremdeles godt sammenkrøllet under dynen, det er jo tross alt lørdag:) Jeg sitter og drikker morgenkaffen på toget til Gjøvik, i dag skal jeg jobbe på Gjøvik Fashion Weekend. Det er så mye sol at jeg må sitte med solbriller for å ikke bli blendet av den sterke morgensolen, alt ligger til rette for at det skal bli en perfekt dag på Gjøvik.

Det sies at alle som reiser rundt på slike oppdrag som jeg gjør finner et sted som de får et helt spesielt forhold til, Gjøvik har blitt mitt sted. Jeg har det like morsomt hver gang jeg drar på oppdrag her, det har blitt en årlig tradisjon å få med meg Gjøvik Fashion Weekend. I år har de satt sammen et enda større show enn hva de har hatt tidligere, så jeg gleder meg til å se modellene trippe over catwalken senere i dag!

Kamera  er godt plassert over skulderen, så jeg skal prøve å få knipset mange bilder fra alt som skjer i dag. Dere kan også følge med “live” på Snapchat og Instagram : @jonlundemoen. 

Nyt lørdagen kjære venner, i dag er den perfekte dagen å finne på noe morsomt!

Love J_LU <3

ORGANIZING

Jeg har plassert rompa mi på en pappeske, kanskje ikke det mest komfortable stedet å innta dagens lunch. Men dagens lunch…..har dere smakt noe så enkelt som knekkebrød med most avokado og chilikrydder? Ahhh, jeg er totalt hekta på det nå for tiden!

Det nærmer seg flytting, så jeg er i full gang med å pakke ned leiligheten. Jeg forbanner meg over alle de tingene jeg bare “måtte” ha, herregud som det har fullt seg opp her! Flytting må være noe av det kjipeste jeg vet, fra nå av skal jeg ikke dra hva som helst inn i leiligheten. Det er faktisk IKKE nødvendig å ha så ekstremt mange ting, det ender som regel bare opp som rot. Hver gang jeg flytter så ender det opp med at jeg fyller opp utallige sekker med ting jeg ikke har bruk for videre….

Snart er det på tide med en ny epoke i livet, da skal jeg gjøre alt jeg kan for at det skal bli en epoke med mye mindre “stæsj”. Det er litt ironisk at jeg jobber med garderobeplanlegging, kundene mine skulle ha sett hvordan min egen garderobe ser ut.. Jeg har alltid vært en samler, noe som vil si at jeg er alt for glad i å handle inn nye ting. Men jeg tror at jeg endelig kan ha lært nå, jeg har etter mange år innsett at jeg ikke trenger alt det jeg har samlet opp. Det er faktisk litt patetisk å kjøpe inn alt innholdet til en walk in closet før jeg i det hele tatt har en walk in closet! Det er sikkert flere som kjenner til den følelsen som dukker opp når du er på flyttefot? Flytting er egentlig den beste måten å få orden på ting på, jeg blir tvungen til å ta en ordentlig opprydding i alt sammen.


 

Love J_LU <3 

#STYLING

Da var jeg ferdig med ukens siste oppdrag, nå er det bare forberedelsene til Gjøvik Fashion Weekend på lørdag som gjenstår. I dag har jeg vært på TV2 huset og jobbet, det er en god stund siden jeg har jobbet der nå. For noen år tilbake så jobbet jeg nesten kun med forskjellige tv-produksjoner, men de siste årene har jeg jobbet mest med shoots og kunder. Det er ingen tvil om at det lønner seg å være allsidig i denne bransjen, for oppdragene varierer hele tiden.

Det er kanskje det jeg liker best med yrket mitt, variasjonen som gjør at ingen dager blir like. Bakdelen må nok være at det også er en stor variasjon på lønningene, det er veldig vanskelig å vite nøyaktig hva månedslønnen blir fra måned til måned. Jeg har skrevet dette veldig mange ganger i løpet av mine år i bransjen, skal du drive med det jeg driver med så må du være villig til å gjøre det til en livsstil. Er du villig til å gjøre det så har du mange spennende arbeidsdager i vente, men husk på at dette er virkelig ikke en 08-16 jobb. 

Jeg kunne ikke tenkt meg å bytte til et annet yrke, denne livsstilen er en av de tingene som får meg ut av sengen på morgenen 😉


 

Love J_LU <3 

UNWRAP AW 2016 PRESSEVISNING

I går ettermiddag var jeg på visningen “UNWRAP” hos Polhem PR, hvor de hadde satt opp en visning av hva de forskjellige merkene de har har å by på for aw 2016. Jeg elsker at Polhem har valgt å sette opp en ordentlig visning med modeller, da får vi sett hvordan de forskjellige plaggene sitter, samt sett hvordan stoffene beveger seg. Det viser seg at folk setter stor pris på slike visninger, for oppmøtet var veldig bra 🙂 

Styling/ Jan Gunnar Svenson.Hår: Doan Tran. Makeup:Ida Hjelmseth & Tina Bach. TEAM Models

Love J_LU <3