STYLING THURSDAY

God morgen kjære venner!

I dag er det siste innspurt før avreise i morgen tidlig, jeg skal ut og plukke styling til en reklamefilm jeg skal gjøre på mandag. Jeg er ikke tilbake i Norge igjen før på søndags kveld, så alt må være på plass før jeg reiser i morgen tidlig. Make-up kofferten står allerede klar, så nå dreier det seg bare om å finne de perfekte antrekkene til innspillingen. Det er en god stund siden jeg har har gjort styling og make-up på en reklamefilm nå, så det skal bli gøy å få ta del i noe slik igjen. Kjæresten min skal gjøre hår på innspillingen, det er alltid ekstra gøy når vi begge to blir booket inn på samme innspilling! 

Det er helt knallblå himmel og strålende sol i Oslo i dag, så det er det perfekte været for å løpe rundt og plukke styling. Jeg tar med meg kamera, så jeg skal se om jeg får tid til å poste noen bilder før jeg drar på show i kveld. Pressebyråene bogner over av klær fra den nye sesongen, så det er en veldig fin måte å få oppdatert seg på det som snart kommer i butikkhyllene. 

Ha en strålende torsdag godtfolk, gjør den fin! 

 

Love J_LU <3 

AU JOUR LE JOUR

Au Jour Le Jour er kjent for sine kreative og fargerike print, noe som virkelig fenger meg. Etter en vinter i sorte plagg så lengter jeg etter friske farger og lettere plagg, da er det så sykt gøy med slike kolleksjoner. Jeg har egentlig en ganske leken og fargerik stil, men på vinterhalvåret så feides den dessverre betraktelig ned. Jeg gleder meg til solen titter frem og gir en fin glød til kroppen,da kan jeg endelig boltre meg i farger igjen!  Det henger en genser med leppeprint i garderoben min fra før, men denne sesongen må jeg få tak i en av godbitene fra kolleksjonen til Au Jour Le Jour! 

Photo:Louisaviaroma.com

 

Love J_LU <3 

RUPAUL´S DRAG RACE

Er det flere som har gått rundt med hodet under armen i dag? Hverdagen treffer alltid like hardt når ferien er over, det slår aldri feil! Jeg hadde store planer om å komme meg ut på en lang tur i dag, men det triste været satt en stopper for det. Jeg dro ned i min egen leilighet for å ha litt effektiv kontortid, men det eneste jeg har fått til i løpet av denne dagen er å sette på en maskin med klær. Det er rart hvordan hverdagen treffer så hardt, samtlige jeg har snakket med i dag har følt det på den samme måten. Det blir en tidlig kveld i dag, så satser jeg på at energien er på plass igjen i morgen 🙂

Denne uken har egentlig en del fristelser å by på, en av de største snakkisene denne uken er helt klart RuPaul´s Drag Race på torsdag.  Jeg har sett alle sesongene av det amerikanske realityshowet, det er et av de største og mest banebrytende kulturelle fenomenet de siste årene. RuPaul er verdens mest berømte dragqueen, showene hans blir utsolgt verden rundt. Når showet først kommer til Norge så er det en selvfølge å få med seg dette! RuPaul´s Drag Race er så populært,og etterspørselen så enorm,at noen av deltakerene nå reiser på turné. Michelle Visage er med som programleder når showet settes opp på sentrum Scene den 31.mars, alle billettene er allerede revet bort. Jeg gleder meg til paljetthelvete braker løs på torsdag, dette kommer uten tvil til å bli en uforglemmelig helaften! Dette handler om så mye mer enn utkledning, dette er levende kunst. 

 

Love J_LU <3 

HOME SWEET HOME

Det er alltid deilig å være på tur, men det er pokker meg deilig å komme hjem igjen også 🙂

Når vi kom tilbake til Oslo i går kveld så ble det en liten vinkveld i nabolaget, vi følte at påskeferien fortjente en liten avsluttning her i tigerstaden også. Jeg har daffet rundt i slitte joggebukser i hele dag, vaskemakinen har duret på siden jeg våknet, det er den store ryddedagen her i dag. Alt skal organiseres etter ferien, jeg har jo ikke vært i leiligheten min på 3 uker. Det føles godt å være tilbake på “bloggekontoret” mitt igjen, det føles alltid deilig å få organisert ting, og ikke minst kjenne duften av grønnsåpe og nyvaskede klær.  Plantene mine var mer dehydrert enn hva jeg var etter ferien, så jeg tror de satt stor pris på at jeg endelig var tilbake på Skillebekk igjen. Det er alltid en god følelse når jeg har alle tingene mine rundt meg igjen, nå er alt klart til hverdagen setter i gang igjen.

Håper dere også har kost dere masse i ferien, skapt nye minner og morsomme historier! 


 

Love J_LU <3 

NEXT STOP

Jeg er ikke helt fornøyd med at ferien er over allerede, vi har hatt det så fint her i Haugesund!

Denne uken har gjort så godt for kropp og sjel, vi har virkelig storkost oss her på vestlandet. I går var vi ute og spiste på India Gate sammen med gode venner, en restaurant jeg helt klart skal tilbake til. Deilig mat og fantastisk service!

I kveld drar vi tilbake til Oslo for noen dager,før vi drar videre til Sverige neste helg. Vi kunne egentlig ha tenkt oss å blitt her en uke til, det har vært så deilig og avslappende her. Det er ingen hemmelighet at det er mye stress i våre hverdager, så da er det så sykt deilig å ha en uke som det vi har hatt nå.

Tusen takk til alle som har vært med på å skape gode minner, vi sees snart igjen <3 


 

Love J_LU <3 

KARMØY

Søndagsfølelse på en lørdag, det er et sikkert ferietegn det!

Gårsdagens “rolige” vinkveld førte til frekke bevegelser på dansegulvet, det ble rett og slett en god gammeldags helaften. Når vi først er samlet så spares det ikke på kruttet, herregud som jeg har ledd i dag:) 

Etter lunsj  kjørte vi ut til Karmøy for å vise frem både Åkrasanden og Skudeneshavn til Pontus, vi må jo få vist frem det vi har når vi først er på denne siden av landet. Det er så mange fine steder her, men når sommeren kommer så kommer alt så mye bedre frem.Jeg gleder meg til å komme tilbake når alle festivalene setter i gang, de er allerede krysset av i kalenderen.Vi har storkost oss så mye denne uken,det er trist at den snart er over. I morgen kveld tar vi flyet tilbake til Oslo, så da er ferien over for denne gang. Herregud som vi har kost oss, tusen takk for mange fine dager!

Hele uken avsluttes med middag på indre kai, så får vi se om vi får pakket koffertene og komt oss av sted i morgen…

 

Love J_LU <3 

HAUGESUND

Helg,sol og blå himmel, kan det bli bedre?

Haugesund har vist seg fra sin beste side i dag og vi er klar for siste innspurt her i Haugesund. I kveld er vi invitert opp til broren og svigerinnen min, med andre ord så blir det en kveld med vin og hygge. Nyt helgen kjære venner, gjør den fin!

Sunglasses/Ray Ban. Blazer/Riccovero.Shirt/Weekday.Jeans/Cheap Monday.Shoes/Adidas.Scarf/Gucci.Clutch/Louis Vuitton.Watch/Komono

Love J_LU <3 

EASTER MORNINGS

Ingen vekkerklokke, ingen forpliktelser, frokoster uten stress, store kaffekopper, herregud så deilig det er med ferie! Bypåske her i Haugesund var så sykt riktig, jeg kjenner at både kroppen og hodet har hatt godt av en liten pause fra hverdagen. Uken har gått så alt for fort. Nå er det bare helgen igjen, så drar vi tilbake til hverdagen i Oslo. Denne ferien har vi virkelig ikke orket å stresse med en eneste ting, vi har koblet helt ut og tatt ting som de kommer dag for dag. Ferie er alltid en god ide!

Håper dere også nyter ferien fullt ut og koser dere med venner og familie 🙂

 

Love J_LU <3 

BACK ON TRACK !

I dag hadde vi gledet oss til å dra inn til Nedstrand i klatreparken, men regnet satt en stopper for alt i dag morges. Det å klatre 40 meter over bakken er ganske skummelt i seg selv, så vi orket ikke tanken på at alt skulle være glatt i tillegg. 

Vi tok heller turen over til Haugesund Aerobic og treningssenter for å få svettet litt, jeg har jo satt meg et mål om å bruke påsken til å komme ordentlig i gang med treningen igjen. Det er pokker meg ikke lett å komme inn i rutinene igjen etter noen måneder med treningsfri, her er det bare til å bite tennene sammen og holde fokus. Alt er blir så mye lettere når jeg har vært i gang noen uker, treningen må bare bli en fast rutine. Jeg elsker egentlig å trene, men det er alltid like hardt å komme i gang igjen etter en lengre pause. 

Et av mine forbilder når det kommer til trening er uten tvil Heidi som vart min PT i Haugesund, hun har en veldig fin balanse i hverdagen. På bloggen hennes kan du se hvordan hun kombinerer trening og påskekos på fjellet, mer ernergisk og sporty dame skal du lete lenge etter!

Siden Heidi har dratt på fjellet med familien så måtte jeg ta tak i den gamle treningsplanen min på egenhånd. Jeg har ikke trent med Heidi siden jeg flyttet over til Oslo, men treningsplanen hun satt opp til meg har jeg heldigvis lagret i hodet.  Jeg har kjørt den økten to ganger denne uken, så jeg kan love dere at jeg har blitt påminnet om at det er på tide å bli litt sterkere i kroppen igjen. Det føles som om armene mine har forlenget seg, hver eneste muskel i kroppen minner meg på at det er tid for å komme tilbake til gamle rutiner! Jeg går rundt støl som pokker, men nå er jeg endelig i gang 🙂 


 

Love J_LU <3 

WELCOME TO THE VIKING VILLAGE

Haugalandet har helt klart vist seg fra sin beste side i dag, strålende sol og blå himmel fra morgen til kveld. Det var faktisk så bra vær at vi gikk helt fra Haugesund til Karmøy for å dra ut på vikinggården. Jeg er utrolig stolt over å komme fra Avaldsnes, det er ikke mange steder som har en slik historie å by på.Er dere på tur i nærområdet så må dere sette av tid til å dra ut til Bukkøy for å se på vikinggården. Jeg elsker å kjenne den friske duften fra havet, det vekker mange gode minner. Det er en perfekt “søndagstur”, her får du både historie og vakker natur.

Langhuset på Avaldsnes stod klart i 1997, det er en rekonstruksjon av et langhus som ble funnet i Rogaland. Huset er fra ca 950 år e.Kr, og det er i hovedsak bygget av furu og eik. Langhuset er 24 meter langt, taket er satt sammen av ca 100.000 håndhuggde takspon.

Pakk med deg en god nistepakke og en termos med kaffe i ryggsekken, det er perfekt med en liten piknik når du kommer frem til gården. Det er også en veldig fin plass nede på bryggen, her kan du sole deg mens du nyter utsikten utover havet. 

Jomfru Marias Synål:

“Jomfru Marias Synål” er bautasteinen som står opp mot veggen på Avaldsnes kirke, det er 9,2 cm mellom bautasteinen og kirken. Bautasteinen er 7,2 meter høy, sagaen sier at det blir dommedag når bautasteinen treffer kirkeveggen. 

Pakk også med deg noen brødbiter så kan du mate svane paret som holder til i området. De pleier å sirkulere rundt på jakt etter godbiter, så du får garantert øye på de. Svaner må være en av de skapningene som fascinerer meg mest, tenk at et par holder sammen helt til døden skiller dem. Vi kunne sikkert ha godt av å lære et par ting av de vakre skapningene som danser rundt i vannoverflaten.

 

 

 

Love J_LU <3