KUNNE DU BRUKT 73163,- PÅ EN JAKKE?

Christophe Terzian har designet et kunstverk av en jakke med swarovski i alle regnbuens farger, en jakke det er veldig liten sannsynlighet for at vi ser i gatene her i Norge. Jeg elsker designet på jakken, den kunne lett fått plass i gardergobeskapet mitt! Mange bruker penger på kunst som henges på veggene, jeg ville heller ha investert i et kunstverk som jeg kunne hatt på meg. Det er ingen fare for at jeg klikker denne hjem med det første, men det er lov å drømme seg litt bort. Hvorfor har det seg slik at det er greit å investere i malerier, men når det gjelder klær så blir folk helt sjokkert? Kan ikke klær også være kunst?


Bilder fra www.luisaviaroma.com
 

Love J_LU <3 

MONDAY MORNING

Når jeg kjenner at jeg er sliten på mandags morning, da vet jeg at jeg har fått masse ut av helgen. Helgen min startet jo allerede på torsdag så denne helgen har jeg virkelig fått gjort mange forskjellige ting, samtidig som jeg også har jobbet på klinikken. I dag har jeg fri så jeg har rigget meg til med hjemmekontor i sengen,helt klart en av de deiligste tingene med å jobbe for seg selv. Vi nermer oss mars måned, noe som betyr at jeg må levere inn siste rest av regnskapet for 2015. 10.mars er det tid for å betale moms, så i dag må de siste finjusteringene på plass. Jeg er så uendelig glad for at jeg har en dyktig regnskapsfører som tar seg av de viktigte tingene, ellers er jeg stygt redd for at det hadde blitt en del søvnløse netter i denne perioden. Jeg har også en solid bunke med regninger som har samlet seg opp fra forige uke, så det er bare til å bite tenna sammen og få åpnet alle konvoluttene.

Denne uken blir det en del pressevisninger, da skal dere få flere smakebiter på hva som kommer i butikkene til vår/sommer 2016. Nå må vi bare få påsken overstått, så tenker jeg at våren er på plass. Jeg har et stort behov for å pakke ned vinterjakkene nå, jeg er sykt klar for litt lettere plagg!

Ha en strålende mandag, nå gir vi gass!  

Love J_LU <3 

SUNDAY

Jeg glemmer nesten ut hvor mange fine tursteder det er rett utenfor sentrum, en god dose med frisk luft gjør virkelig underverker på en søndag! I dag dro vi i Maridalsskogen, en perfekt søndagsrute med lett terreng. Det gjør godt å komme seg litt bort fra asfalt og støy, det er en fin måte å få tømt hodet litt på. Det blir dessverre alt for få slike turer, så dette må jeg ta tak i. Det er så deilig å bare pakke seg inn i varme klær og nyte den fine naturen. Med kvikk lunsj,og varm kaffe på termosen så er alt på plass.

På dager som dette så lønner det seg å dra utenfor de mest populære løypene, ellers kan du fort ende med å gå i kø hele turen.
Love J_LU<3 

COFFEE & PANCAKES

Det er ikke så veldig mye som kan måle seg med nystekte pannekaker til frokost på en søndag, det er pur lykke det! Jeg har stekt tidens stabel, så i det ble både frokost og lunch. Søndagen skal tilbringes med tursekk og nistepakke, i dag drar vi til skogs! Det skal bli digg å se noe mer enn asfalt og høye bygninger, jeg må bli mye flinkere til å komme meg ut i skogen. Jeg trasker rundt på asfalten hver eneste dag, så det burde faktisk bli obligatorisk med søndagsturer. 

Håper dere også har hatt en strålende helg, måtte søndagen bli fin! 

Love J_LU<3 

HEAD

Dere som følger meg på snapchat (@jonlundemoen) fikk garantert med dere at gårsdagens rolige hjemmekveld ble byttet ut med en impulsiv showkveld med Queentastic. Herregud for en gjeng, jeg ler fremdels! De må være noen av de beste vi har her i landet, de guttene kan virkelig det å undeholde! 

En annen ting som ble lagt merke til på snapchat i går var den nye blomsterpotten min, er ikke den helt fantastisk? For dere som lurte så kan den kjøpes på Kremmerhuset for 249,-, den passet perfekt inn i leiligheten min. Det er ikke alltid de store tingene som skal til for å freshe litt opp hjemme, litt nytt tilbehør gjør alltid underverker.

Nyt lørdagen kjære venner, håper dere har like fint vær som det vi har i Oslo i dag!

 

Love J_LU<3 

HOMEMADE SUSHI

I går kveld var vi invitert over til et vennepar på Sørenga på hjemmelaget sushi og vin, jeg er fremdeles sprikkmett etter å ha spist utallige biter med helt fantastisk sushi! Jeg er veldig glad i å lage mat, men sushi er noe jeg aldri har prøvd å lage selv. I går ble jeg så inspirert at jeg må faktisk gå til innkjøp av det utstyret jeg trenger, jeg satser på at øvelse gjør mester. Kanskje det er noen av dere som sitter inne med noen tips på hvordan man lager det hjemme?

Var dere klar over at det ofte er veldig høyt sukkerinnhold i den ferdige sushien du kjøper? Når du lager den selv så kan du velge å droppe sukkeret, eller så kan du også bytte det ut med søtningsmiddel. Jeg ble ganske overrasket når jeg fikk vite hvor mye sukker det egentlig er i sushi, jeg har alltid sett for meg at det er så utrolig sunt. Sushien vi fikk servert i går var helt uten sukker, men den smakte fremdeles helt himmelsk.

Slike kvelder som dette er gull verdt, det gir meg så sykt mye mer enn en kveld på byn!

Tusen takk for en super start på helgen, det var så verdt å være litt sliten når vekkerklokken dundret løs i dag morges:)


 

Love J_LU <3 

LIKE THE CELEBS

//Sponset produkt

Dere har garantert sett skoene fra Blundstone avbildet i magasiner, kjente ansikter som Chris Pine,David Beckham, Worthington og Benedict Cumberbatch er noen av stjernene som har blitt avbildet med skoene fra Blundstone.

Jeg har bodd i mitt par siden tidlig i høst, det er de som skal ha æren for at jeg har holdt meg tørr på beina gjennom vintermånedene. Skoene passer sammen med det meste i garderoben min, de er virkelig en klassiker! Det sies at det er umulig å lite ut skoene fra Blundstone, noe jeg kan skrive under på. Jeg går alltid, uansett hvor jeg skal. Nå etter at jeg har trasket rundt i flere måneder er skoene like fine, noen av de mest slitesterke skoene jeg har hatt! Skoene ser ikke bare kule ut, de gir også en god støtte og har en veldig slitesterk og komfortabel såle. Slike egenskaper pleier som regel å svi ganske heftig på lommeboken, men her trenger du faktisk ikke å punge ut med mer enn ca 1500,- for et par. Uten tvil en veldig bra investering!

Blundstone’s stolte arv strekker seg over tre århundrer, og er fremdeles et 100% Australsk familieeid bedrift med base i Hobart, Tasmania. Siden 1870 har de produsert arbeidssko med fokus på å avlaste slitne føtter. De har en lang tradisjon for godt håndtverk. De lager i utgangspunktet gode og anvendelige arbeidssko, og vant i 1979 en pris for god industriell design. Skoene er godt kjent på arbeidsplasser, men fikk også sitt innpass i motebildet på 80/90-tallet.

Så om du er på jakt etter noe nytt og fresht til føttene så kan jeg virkelig anbefale å investere i et par sko fra Blundstone.

Sunglasses/Ray Ban.Coat/Fretex.Chinos/NN:07.Scarf/Gucci.Boots/Blundstone.

Love J_LU<3 

WHEN HE BRINGS ME FLOWERS

Du vet den følelsen du har når du endelig har kommet deg hjem fra jobb, slengt varene i kjøleskapet og satt middagen på kok? Du lengter bare etter å få de siste tingene unnagjort så kvelden kan senke seg. Når kjæresten da kommer snikende med en fin blomsterbukett og et saftig kyss, da forsvinner alt som heter trøtthet og slitne skuldre. Det er hva jeg kaller for hverdagsglede det! 

Det er den hverdagsgleden det er så viktig å kjenne på, hverdager kan fort bli litt lange og grå på denne årstiden.Da er det så utrolig hyggelig med slike koselige stunder halvveis i uken , det varmer opp en vinterfrossen kropp. På denne årstiden så lever jeg virkelig for helgene, helgen kan liksom ikke komme raskt nok. For å vise min takknemlighet så fikk han selvfølgelig et saftig kyss tilbake, samtidig som jeg skrøt på meg å ha laget fiskesuppe fra bunn av. En suppe som selvfølgelig var merket med Toro 

#hverdagsglede


 

Love J_LU<3 

SUNGLASSES

Solbrillesesongen er straks i gang, kanskje du allerede har sett deg ut et par til årets påskeferie? Jeg har alltid vært veldig glad i solbriller, så jeg har bygget opp en solid samling i løpet av årene. Solbriller er et must når solen titter frem, det er et genialt tilbehør til antrekket! Hver eneste sesong dukker det opp nye fristelser, jeg har allerede funnet meg 3 forskjellige favoritter som er hjertelig velkommen inn i garderoben min.

 

 

Dette paret med “speilglass” fra Dior er uten tvil årets favoritt, de skal jeg ha kloa i før sommeren setter inn. Jeg elsker alt med dette paret, de er som skapt for meg. De står øverst på ønskelisten denne sesongen!

Jeg har også sett meg ut to favoritter fra Le Spec, et merke som har et kult design til en bra pris. Modellene under her heter “Hey Macarena” og ligger på 549,- pr stk. Det er så mange forskjellige som produserer solbriller, så utvalget vokser bare fra år til år. Jeg pleier å investere i et ordentlig par hver sommer, så tilføyer jeg alltid noen rimligere eksemplarer i løpet av sesongen. Det er en solbrille for en hver anledning, så det er noe vi aldri kan få nok av! 
 

Love J_LU <3