PMU BEFORE/AFTER

Da var helgekurset hos Sol over for denne gang, i dag begynte teknikkene å falle enda bedre på plass. Dagens modell hadde permanent tatovering fra før, så i dag lærte jeg meg å endre på formen og freshe opp den gamle tatoveringen.Dette fager er så utrolig gøy, jo mer jeg setter meg inn i det, jo morsommere blir det! Nå er det bare til å forsette med å trene på teknikkene, så tenker jeg at det ikke er så alt for lenge til jeg kan starte opp for fullt. Modellene mine kommer tilbake på kontroll om 4 uker, så da skal det bli spennende å se hvordan pigmentene har satt seg. Bryn har så utrolig mye å si, det er selve rammen i ansiktet.

Nå skal jeg slenge beina på bordet og ha meg en stor veggisburger, denne helgen har virkelig vært lærerik!


Love J_LU <3 

EYEBROWS ON FLEEK

Denne helgen er det full fart på skolebenken hos Sol PMU, jeg er i full gang med å lære meg stråteknikken til øyenbryns tatovering. 

Jeg har for lengst tatt av meg hatten for dette faget, det er så ekstremt mye mer omfattende enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg har jobbet med make-up i årevis, så jeg tenkte at dette kom til å fungere på samme måte. Det er en veldig stor forskjell, jeg kommer til å sminke bryn på en helt annerledes måte fremover. Det er et stort bevis på at en aldri blir utlært i denne bransjen, det er stadig noe nytt å lære.Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå på permanent make-up kurs hos Sol PMU, jeg har lært meg så utrolig mye allerede nå. Det er en grunn for at de har det ryktet de har, jeg blir helt blåst av banen av arbeidet deres.


Jeg startet med å tatovere opp stråteknikken på matter først, slik at jeg skulle få bevegelsen og stødigheten på plass i hånden. Sol er den perfekte læremester, hun er så trygg og stabil i det hun driver med. Hun gir seg ikke før alt sitter perfekt, så jeg tatoverte inn en god del på matten før stråteknikken var 100%. Alle bevegelsene er helt nye for meg, jeg hadde ikke trodd at det krevde så mye trening for å tegne opp strå. Jeg gleder meg til å lære mer innenfor dette faget, jeg er helt imponert over hva det er mulig å gjøre med permanent tatovering! 

I ettermiddag fikk jeg prøve meg på min aller første stråteknikk på modell. Jeg fikk god hjelp av Sol under hele behandlingen, så hun hadde full kontroll over hvordan jeg jobbet. Det har vært den mest lærerike økten jeg har hatt til nå, dette er så inspirerende! I morgen står det en ny økt for tur, så denne helgen blir jeg virkelig drillet innenfor denne teknikken å tatovere på.

Er det ikke helt rått hva som er mulig å gjøre med PMU? Jeg gleder meg til å forsette med teknikkene i morgen! 

Love J_LU<3 

LOADING UP FOR THE WEEKEND

God morgen godtfolk!

Denne uken har virkelig gått i ett, det har vært en slik uke hvor alt har stått litt på hodet. Jeg har sjonglert mellom skole,jobb,privatliv,bookinger og regnskap, uken har rett og slett ikke hatt nok dager til å rekke over alt. For å bli ferdig med siste rest så satt jeg på alarmen klokken 06:00 i dag, så nå har jeg fått litt orden på ting før helgen ringes inn. Fra februar av så blir det full fres, så da er det greit å ha ting på stell. 

Jeg har fått i meg en power frokost,så nå er jeg klar for en ny og lærerik økt på skolen sammen med Anniken. Nyt fredagen kjære venner, så skal jeg komme med en ordentlig oppdatering på alt i kveld 🙂

Love J_LU <3 

 

BACK TO SCHOOL

Dere som følger meg på Snapchat har fått med dere hva jeg startet opp med i dag, jeg hadde min første dag med permanent makeup opplæring hos Sol. Første dagen dreiet seg om oppmåling og opptegning,jeg har lært meg å tegne på bryn med noen helt nye teknikker. Anniken som har undervist meg i dag er helt rå, det er ingen tvil om at jeg er i gode hender. Jeg gleder meg til å lære mer om dette faget, det er helt rått å se hvor stor betydning bryn har på ansiktet.

I morgen er det tilbake på skolebenken igjen, da skal jeg både forsette med opptegninger og lære mer om maskinene som blir brukt til selve tatoveringen. Jeg har tegnet opp så mange bryn i dag at det er ingen tvil om hva jeg kommer til å drømme om i natt 😉 Love J_LU<3 

WHITE WEEKEND

Istedenfor å kjøpe inn Chablis og bobler til helgen, så har jeg kjøpt inn Vogue, og fylt opp kjøleskapet med freshe matvarer. Jeg har en hvit helg hvor jeg skal kose meg hjemme og lade opp til en spennende og lærerik uke. På mandag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, jeg skal lære meg noe helt nytt innenfor skjønnhetsbransjen. Jeg har ikke sittet på skolebenken siden frisørskolen, men på mandag er jeg tilbake på skolebenken igjen. Det skal bli spennende å teste ut en ny side av bransjen, jeg har vært så heldig å få opplæring hos den beste her i landet!

Jeg er allerede i god gang med å sette meg inn i den teoretiske delen, dette er uten tvil et fag som er utrolig spennende. I denne bransjen er det viktig å stadig utvikle seg, det er en bransje hvor det er viktig å henge med i svingene. I denne bransjen blir det aldri kjedelig og ensformig, det er alltid noe nytt å lære.

Er det noen av dere som klarer å tippe hva jeg skal i gang med på mandag?Ønsker dere alle sammen en strålende helg!

Love J_LU<3 

IN THE DUST OF THIS PLANET

Bakdelen med å ha hjemmekontor er nettshopping…

Det er alt for lett å klikke seg inn på forskjellige sider med den ene fristelsen etter den andre. Jeg har sett på denne skinnjakken fra Blk Dnm en stund nå, den hadde sklidd rett inn i garderoben min. Jeg elsker passformen på jakken, gulltrykket på ryggen, og perlene på glidelåsen! Pengene mine bør egentlig prioriteres til flybilletter, men jeg kjenner at det klør i fingrene. 

Love J_LU <3 

ITS ALMOST WEEKEND

Denne uken har gått alt for fort, jeg kan ikke fatte at helgen er her allerede!

Jeg har alt for mange ting som skulle ha blitt fikset i løpet av denne uken, så i dag er det siste innspurt før jeg tar helg. Det er så mye gøy som skjer utover våren, jeg gleder meg til å ta dere med på de forskjellige reisene. En av de tingene jeg har lært i denne bransjen er å ikke fortelle om noe før kontraktene er signert, så jeg poster det ikke før jeg har alt svart på hvitt. Jeg har bestemt meg for at 2016 skal være et produktivt år, nå har jeg ladet opp lenge nok 🙂 

Ønsker dere alle en strålende fredag, måtte helgen bli minnerik! 

Love J_LU <3 

MEN´S FASHION INSTAGRAMMERS

En av de plassene jeg henter opp inspirasjon er på Instagram, her får dere 4 av mine favoritter på herrefronten

@bloggers_boyfriend : Jeg har fulgt med på hele utviklingen til bloggers_boyfriend, dette er en profil som virkelig har skutt i været! Her finner du helt perfekte gjennomførte bilder. Her får du både livsstil og mote, bildene får meg til å drømme meg bort i hverdagen. Alt er så soft og behagelig å hvile øynene på. 

@bryanboycom er en av de første bloggene jeg begynte å lese, her er det så mye kreativitet at selv jeg må holde meg litt fast av og til. Bryanboy har alltid de villeste antrekkene, får med seg alle motevisningene og de store festene. Han er stadig avbildet med de store profilene i moteverden, han har skapt seg en profil som er helt unik,leken og særegen. Jeg tror alle hadde hatt godt av å ha en Bryanboy i vennegjengen.

@cupofcouple er en ny favoritt som jeg har oppdaget i nyere tid. De er kanskje mest kjent for de fantastiske videoene sine, men bildene er også helt magiske! De tar følgerene sine med seg verden rundt og deler mengder med inspirasjon. Jeg har sett videoene deres utallige ganger, de får meg til å klikke meg inn på finn.no for å bestille en reise. Stilen deres er også helt unik, så enkel, men allikevel så sterk.

@princepelayo (som mange sikkert kjenner til som Kate Loves Me) har også en veldig inspirerende profil. Han har en maskulin profil som gir alle menn lysten på å kle seg opp. Jeg elsker måten han setter sammen de forskjellige antrekkene sine på, han er til stor inspirasjon. Det er ikke mange garderober som frister så mye som hans, jeg kunne lett ha tatt over mengder av garderoben hans. Han følger virkelig med i tiden, og plukker opp alle de nye detaljene i motebildet. Han mikser det hele inn i sin personlige garderobe og skaper et helt unikt uttrykk.

Bildene i dette innlegget er lånt av de forskjellige profilene jeg har skrevet om.

Hvem blir dere inspirert av på Instagram? Kom gjerne med noen tips om hva som inspirerer dere! Min profil finner dere her: @jonlundemoen

Love J_LU <3