Julebord

//annonse 

Jeg skrev tidligere i dag at jeg hadde vært på julebord i går, jeg var så heldig å få invitere  med meg noen venner på Quality Hotel 33 sitt julebord. I løpet av de siste månedene har jeg hatt flere deilige matopplevelser  på Top Floor Restaurant & bar, det vil si at jeg vet at det er utrolig dyktige folk som tilbereder maten her på hotellet. I går var det julebuffet på menyen, noe som førte til at vi forsynte oss mange ganger for å få testet ut de forskjellige fristelsene. Her snakker vi pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, skalldyr, tidenes beste kålrabistabbe, deilige salater, desserter og kaker.

Alt for mange fristelser på et sted, jeg er fremdeles mett etter gårsdagens julebord. Hjemme hos oss er det fast tradisjon med pinnekjøtt hver eneste jul, da er det ekstra gøy med en buffet som dette i forkant av jul for å få spist seg gjennom noen av de andre julerettene også. Deilig mat og godt selskap er alltid en sikker suksess. Akkurat i det vi hadde satt oss ned for å spise middag begynte det å dale ned drøssevis med snø på utsiden, perfekt julestemning!

I år er det broren min og jeg som skal lage årets julemiddag, jeg er allerede i full gang med å legge inn aksjer hos kokkene for å få oppskriften på kålrabistappen vi fikk servert på Quality Hotel 33 i går 😉 

Etter å ha spist oss gjennom utallige retter gikk turen videre ned i underetasjen hvor det ble stand up med Geir Schau, før TILT sørget for at det ble bra stemning på dansegulvet! 

Tusen takk for en fin kveld <3 

Nå er det ikke så alt for lenge til jeg er på plass i Stockholm, da skal Magnuss og jeg sette oss ned og lage en egen podcast-episode som tar for seg julebord. Vi sitter alle inne med noen gode julebordshistorier, gjør vi ikke? Nyt helgen kjære venner, vi oppdateres fra Stockholm! 

 

 

Siste innlegg