Snapshots from Copenhagen

God Morgen 🙂 

Da er jeg på plass i Oslo igjen etter noen dager med mengder med julestemning i København, byen som alltid leverer! Er det et sted jeg vil anbefale deg å reise før jul så er det til København, der er det umulig å ikke komme i julestemning. Denne byen setter meg i et helt eget modus. Med en gang jeg lander i denne byen slår kroppen over i hvilemodus, her handler det bare om å nyte alle de deilige tingene København har å tilby. Jeg vil anbefale dere å gjøre litt research på forskjellige restauranter før dere reiser, denne byen har nemlig et helt sinnsykt utvalg av forskjellige restauranter i alle prisklasser. Jeg skal tilbake allerede i februar, da skal jeg lage en guide over de diggeste restaurantene du bør få med deg. 

Er det et sted du må besøke i København nå i førjulstiden så er det Tivoli, dette er sted nummer en for å sanke julestemning. Sett av god tid til dette besøket, hold varmen med deilig gløgg, gå bananas i den lille butikken som er overlesset med julepynt, og avslutt det hele med kaker og bobler på Cakenhagen <3 

På denne turen testet jeg ut en ny restaurant jeg ble anbefalt på Facebook, et sted som er perfekt å dra på hvis du har vært litt for hard med visakortet i Københavns mange butikker. MÄT må være det stedet du får mest for pengene dine i København, her kan du spise hvor mye du vil i to timer for 175 danske gullmynter. Her bestiller du alt du vil av smårettene på menyen, noe som fort gjør at hele bordet dekkes av deilige fristelser. Det er ikke bare maten som har en rimelig pris på MÄT, du kan også drikke det du vil for 75 danske gullmynter. Ikke noe avansert sted, men et perfekt sted å koble av på etter en heftig shoppingrunde. 

Fars Dreng er fremdeles min store favoritt i København, et sted jeg har skrevet om flere ganger her på bloggen. Fars Dreng har vunnet en rekke priser i matbransjen, her må du beregne deg på å stå litt i kø. Er det en ting du må teste ut når du besøker dette stedet så er det vaflene, jeg lover deg at du aldri har smakt noe lignende. Jeg bestiller også alltid dansk rugbrød med avokado, cottage cheese og syltet rødløk, en killer-kombinasjon. Hvis noen av dere vet hvor jeg kan få kjøpt dansk rugbrød her i Oslo så må dere sende meg en melding, jeg har fremdeles ikke funnet et så digg brød som det jeg får i København. 

 

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg