vixen influencer awards

Hei lørdag! 

Det er ingen tvil om at folk har fått med seg gårsdagens episode av Bobler & Børek, i dag morges våknet jeg opp til en haug med pokes på Facebook. Jeg fikk meg en god latter 🙂 Det er så morsomt med alle tilbakemeldingene som har tikket inn etter at vi lanserte podcasten, det setter jeg stor pris på!

Nå går det både i podcast, Instagram, blogg, Snapchat og Facebook, det er ikke rart det går noen timer med på vårt elskede internett. Det er snart tid for den årlige prisutdelingen blant influencere, Vixen Influencer Awards. Noe som er like stas vært eneste år! Hvis du du ønsker å nominere noen av mine kanaler til årets prisutdeling så hadde jeg satt stor pris på om du klikket deg inn her for å nominere meg. Det er også mulig å nominere den nye podcasten vår, det hadde vært utrolig kult å fått den inn blant årets stjerneskudd!

Etter at jeg har postet dette blogginnlegget skal jeg rigge opp mikrofonene, det er tid for en ny runde med innspillinger av Bobler & Børek. Følg med på @boblerogborek på Instagram, der kommer vi til å poste litt behind the scenes fra innspillingen. 

Sørg for at dere lager dere en deilig lørdag <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg