Yoga & breakfast

//invitert

Jeg skal være den første til å innrømme at morgenene mine ikke pleier å starte slik som den gjorde i dag, men det er noe jeg helt klart burde vært flinkere til å gjøre! 

Vass PR inviterte på frokost og yoga hos Northern Light Yoga i forbindelse med lanseringen av høstens store nyhet fra Pukka, utelatte. Det begynner dessverre å bli noen år siden jeg trente yoga sist, noe jeg har bestemt meg for å ta tak i etter å ha besøkt Northern Light Yoga i dag morges. Jeg er sikker på at vi alle har godt av en god økt med Yoga i løpet av uken, det er en perfekt treningsform for å få senket skuldrene og pustet ordentlig ut! 

Etter å ha fått en innføring i forskjellige yogaøvelser ble vi servert de spennende nyhetene fra Pukka, og deilig frokost fra Oslo raw. Pukka utelatte kommer i 3 forskjellige varianter, Turmeric Gold, Majestetic Matcha Latte og Ginger Joy. Urtene blander du ut med din favoritt melk, en deilig blanding nå på høsten. Ikke bare smaker de helt fantastisk, urtene har også en bra innvirkning på kroppen vår. En drikk som passer perfekt inn i den årstiden vi er i nå! 

Tusen takk for en deilig start på onsdagen 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turmeric Gold: Turmeric Gold er en herlig blanding av den fineste økologiske gurkemeie, kardemomme og safran. Latten her en rund, aromatisk og krydret smak. Latten er naturlig rik på kurkumin som igjen er rik på antioksidanter, og som sies å ha en antiinflammatorisk effekt. Dette kan bidra til fornyelsen av hjerneceller og støtter leverens funksjoner. 

Majestic Matcha Chai: Majestic Matcha Chai er en fløyelsaktig blanding av den fineste økologiske matcha, kanel og kardemomme. Smaken er kompleks og fyldig. Pukkas naturlige, økologiske chai-krydder er blandet med matcha for en avrundet smak. Inneholder en svært høy mengde antioksidanter som blant annet beskytter mot frie radikaler. 

Ginger Joy: Ginger Joy er en spennende blanding av den fineste, økologiske ingefær, gurkemeie og nellik. Latten er full av krydder og smak. Ginger Joy bidrar til en god fordøyelse og hjelper mot kvalme og forstoppelse. Latten kan også støtte immunforsvaret ved å virke antiinflammatorisk og antiviral. 

 

    1. Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊 vil du følge diktene mine på ferden 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg