Top floor restaurant & bar

//annonse

Mellom helgens runder med pocast-innspillinger ble Magnuss og jeg invitert for å teste ut den nye menyen til Top Floor Restaurant og Bar på Quality Hotel 33. En kveld helt utenom det vanlige. Hvis du vil ha en helaften med spennende smaker, god service og fantastisk utsikt da må du bestille et bord her. Her kan du nyte deilig mat og drikke i en sjelden atmosfære. Ikke bare har Top Floor en helt unik utsikt, de har også en åpen kjøkkenløsning hvor du kan se kokkene lage de fantastiske matrettene. 

“Velkommen til Top Floor Restaurant & Bar! Vårt team med kokker og servitører ønsker å gi dere et godt måltid og god service. Vi streber hele tiden etter å finne de råvarene som er best akkurat nå, ferskt og gjerne lokalt. Med sesongens råvarer i hånd, ønsker vi å utfolde oss og inspireres av smaker fra alle verdenshjørner.”

Etter vi hadde valgt ut de rettene vi ønsket å teste på den nye menyen fikk vi servert focaccia, trøffel og balsamicosmør. En perfekt start på måltidet! trøffelsmøret  var en klar favoritt hos meg, trøfler er noe av det beste jeg kan få servert. 

Den nye menyen til Top Floor Restaurant & Bar var helt i vår gate! Faktisk så bra at vi hadde problemer med å velge ut de rettene vi skulle spise, egentlig kunne vi tenkt oss hele menyen. Vi endte opp med elg som hovedrett, men vi fikk også prøvesmake på torsken. Uten tvil den beste torsken jeg har smakt, hadde jeg klart å lage noe lignende på egenhånd så hadde det blitt torsk på menyen flere ganger i uken. 

Vi gikk for kombinasjonen under, noe som viste seg å være en helt perfekt kombinasjon! Jeg får vann i munnen når jeg tenker tilbake på den middagen, den nye menyen stiller i en helt egen klasse. (Det er også et eget utvalg for vegetarianere på menyen)

Forrett : Kamskjell carpaccio, salat av rotgrønnsaker, appelsingele og eaniljeolje. 

Hovedrett: Stekt torsk med steinsopp crust, ertepuré, rødvinssylet løk, røkt tørket cherrytomat, rødvinsaus 

Hovedrett: Stekt ytrefilet av elg, gulrotpuré, sautert rosenkål og kastanjer, portsaus. 

Dessert: Karamellpudding, pisket krem og bær.

Appelsinkake med kanel og karamellsaus og vanilje og stjerneanis-is 

Top Floor Restaurant & Bar har også en egen barmeny hvis du ønsker å slappe av i baren med noe godt, perfekt for after work! På barmenyen kan du velge mellom Burger 33 med søtpotet og blåmuggostsaus. Stekt kyllingbryst med estragon-limepotetsaus, rosenkål, kyllingsjy med timian. Spekemat med oliven, ost, focaccia og aioli. Deilige fristelser som kan nytes med en av Oslos beste utsikter! 

Frem mot jul blir det arrangert julebord på Top Floor Restaurant & Bar, en helaften med god mat og underholdning. Du har faktisk mulighet til å vinne en helaften for deg og 3 venner, et julebord med middag, show og konsert. En perfekt overraskelse for vennegjengen! Konkurransen finner dere her. 

Tusen takk for en helt fantastisk helaften, dette er en kveld vi kommer til å mimre tilbake til i lang tid fremover! Det var helt fantastisk å sitte oppe i toppetasjen og få servert den ene fristelsen etter den andre. Alle rettene ble presentert i det tallerknene ble plassert på bordet, vi ble så godt vertet opp hele kvelden. Jeg vil anbefale dere å få anbefalinger av de som jobber der på hva dere bør velge å drikke til de forskjellige rettene, de sitter inne med utrolig god kunnskap. 

Top Floor Restaurant & Bar er helt klart et sted du bør besøke hvis du ønsker en helaften med spennende smaker, deilig atmosfære og en fantastisk service! 

    1. Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊 du kan følge Meg ❤️😇

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg