Weekend

//annonse

God weekend <3 

Nok en gang har jeg sjekket inn på Quality Hotel 33, noe som betyr at det er tid for en ny runde med podcast. Magnuss kommer med et fly fra Stockholm litt senere i kveld, så da så jeg mitt snitt til å starte helgen med et langt bad før vi setter i gang med produseringen. Jeg elsker å starte helgen slik som dette, hadde det vært opp til meg så kunne jeg ha sjekket inn på hotell hver eneste helg! 

Det har vært en del frem og tilbake når det kommer til podcasten, noe som er ganske vanlig når man starter opp noe helt nytt. Det som har holdt oss igjen fra å poste første episode er den biten som går på musikk, det har vært en stor utfordring å få tilsendt alle papirene vi trenger fra USA. Nå har vi endelig funnet en løsning, noe som vil si at vi kan begynne å telle ned dagene til lanseringen av første episode. 

 

 

Denne helgen får vi besøk av flere kjente personer som skal gjeste podcasten, jeg er sikker på at dere kommer til å juble når vi slipper gjestelisten. Vi har brukt hver eneste bit av nettverket vårt for å få tak i de rette gjestene, både her og i Sverige. 

Vi blir her på Quality Hotel 33 hele helgen, de neste dagene skal vi bare nyte hotellets fasiliteter og produsere mengder med bra innhold til podcasten. Følg oss gjerne på @boblerogborek på Instagram, der kommer vi til å sende en del behind the scenes fra helgen. 

Nyt fredagskvelden <3 

 

 

1 kommentar

Siste innlegg