we love the 2000´s

//annonse

Hei fra Oslo! 

Dere vet den stemningen som dukker opp når det blir satt på gamle slagere? Den stemningen kommer til å nå nye høyder når det braker løs med We Love The 2000´s i Telenor Arene 17.11.2018. Jeg gleder meg helt ekstremt mye til en hel kveld med fantastiske artister og mengder med mimring!

Årets liste er helt rå, her snakker vi Wyclef Jean, Nelly, Sean Kingston, a1, Basshunter, DJ Sammy, Gunther, DJ Aligator Project, Lasgo, Italobrothers, Fragma, Kate Ryan, Las Ketchup, Amy Diamond, Cape, Kobojsarna, Big Brovaz, Da Buzz, 2PM, Dina, Galaxee, Spin-Up, Spritney Bears og L8R. (Med forbehold om endringer.) 

Konferansier er Stian Staysman Thorbjørnsen.

Det er ingen tvil om at dette er stedet å være den 17/11, her er det bare til å begynne å planlegge antrekket! Sjekk ut arrangementet på Facebook her.  Ikke bare blir det et fantastisk show, det blir også satt opp afterparty med artistene. 

Her finner link til billettsalget til selve showet. (det begynner å minske på ledige billetter) Official Afterparty blir arrangert på Radisson Blu Park Hotel, 5 minutters avstand fra Telenor Arena. Billetter til Afterparty kan dere finne her

 

@wlt2000s  #welovethe2000s

Jeg skal få med meg alt sammen denne kvelden, den artistlisten får det til å røske i dansefoten allerede nå! Jeg skal sende live på Instagram fra både konserter og afterparty. Hvem vet, kanskje jeg får møtt på noen av de legendariske artistene 🙂 

Hvis du også kunne tenkt deg å ta del i denne kvelden så vil jeg anbefale deg å kaste deg rundt mens det fremdeles er ledige billetter. 

Frem til det braker løs med “We Love The 2000´s” er det ingen tvil om hvilke låter som får kjørt seg her hos meg!  

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg