self-care tuesday

//samarbeidspartner

Jeg hadde egentlig planer om å fly over til Oslo i dag, men jeg bestemte meg for å skjemme meg selv bort med en velværedag på Haugesund Hudpleieklinikk før jeg drar videre. Dette er den perfekte oppladingen før jeg tar fatt på alt som venter på østlandet. Ikke bare gjøre det underverker for huden, hele kroppen slapper av under behandlinger som dette. 

Det ble både Green Peel , masker og opprydding i bryna, noe som er helt genialt å få unnagjort før julerushet setter inn. Det er sikkert ikke bare jeg som plutselig får det ekstremt travelt når jula nærmer seg? Da er det deilig å koble ut med litt selvpleie før alt setter i gang. 

Green Peel er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst. Dette er en behandling som har vært min store favoritt de siste 5 årene, når jeg først har funnet noe som fungerer så bra så gir jeg ikke slipp på det! 

I tillegg til å ta en ordentlig hudpleiebehandling har jeg også blitt satt på en liten kur for å få maksimal effekt ut av behandlingen. De kommende dagene skal jeg bruke Vital-ampuller, ampuller som både er oppstrammende, regenererende, øker blodsirkulasjonen og tilfører huden rikelig med fukt. Denne kuren etterlater huden fløyelsmyk, fast og glatt. Vital-ampullen er bygget opp av nøye utvalgte urter som styrker alle funksjoner som blir svekket med årene. Den inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller andre tilsetningsstoffer. 

Et gavekort på en behandling som dette er helt genialt å gi bort i julegave! Vi har alle godt av å ta en liten pause i hverdagen for å ta litt ekstra godt vare på oss selv mellom alle forpliktelser og gjøremål. 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg