GLOW

//annonse

Desember er rett rundt hjørnet, det vil si at det snart er tid for å sikre seg årets adventskalender!

Adventskalenderen fra Dr. med. Christine Schrammek ble revet bort fra butikkhyllene i fjor, en adventskalender som sørger for at du gløder deg gjennom hele desember. Dette er den perfekte førjulsgave til deg selv, eller noen du vil gjøre litt ekstra stas på. Hver eneste dag gjennom hele desember vil du få forskjellige produkter som er med på å booster opp huden din, her snakker vi høykonsentrerte deilige ampuller og håndplukkede produkter for strålende vakker hud til jul- og festsesongen. Desember er jo årets store festmåned så da passer denne adventskalenderen helt perfekt inn! 

Jeg bruker alltid ampuller fra Dr. med. Christine Schrammek før jeg legger make-up på mine kunder, det gir en helt fantastisk glød samtidig som de er pleiende for huden. Ikke bare gir ampullene en helt fantastisk glød til festen, de er også helt geniale å bruke på morgenen etter for å tilføre huden en god boost etter en sen kveld! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det lønner seg å være tidlig ute, denne adventskalenderen pleier å bli revet bort fra hyllene med en gang vi nærmer oss 1.desember. Den selges hos utvalgte klinikker rundt om i hele landet, klikk deg inn her for å finne en klinikk i nærheten av der du bor. 

Adventskalenderen koster 695,- (verdi: 1878,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg