Redningen for en tørr og dehydrert hud

//annonse

 

Plages du av tørr og dehydrert hud på denne årstiden? Da må du sjekke ut denne spennende nyheten fra Dr. med. Christine Schrammek, et  produkt jeg virkelig har lagt min elsk på! 

Vitalizing oil concentrate er det perfekte produktet for å få  huden tilbake i balanse. Dette produktet er med på å bremse hudens tap av lipider og hjelper huden tilbake i balanse. Fine linjer reduseres og hudstrukturen bedres. Vitalizing Oil Consentrate inneholder arganolje og  makademianøetolje, som gjør at oljen føles lett og absorberes fort. Olivenolje virker fornyende på en tørr og skadet hud. Aprikoskjerneolje binder frie radikaler og hindre ytre miljøpåvirkninger i å bryte ned huden. Andre ingredienser vi finner i denne rike, men lett absorberende oljen er Crambe Abyssinica som gir fukt, reduserer fukttap og beskytter hudens egen barri- ere. Nordiske algeekstrakt, Alaria Esculenta, stimulerer til økt kollagen- og hyaluronproduksjon.

Rett og slett en liten flaske med deilige og næringsrike oljer som gjør underverker for huden din! Jeg kan slite litt med tørre partier i ansiktet når kulden kommer, noe denne oljen sørger for at jeg ikke trenger å bekymre meg for mer. Alle som bruker make-up vet hvor irriterende det er med tørre partier når man skal legge foundation, endelig har jeg blitt presentert for et produkt som gjør noe med de tørre områdene! 

Vitalizing Oil Concentrate kan kjøpes på utvalgte klinikker rundt om i hele landet. Klikk deg inn her for å finne en klinikk i nærheten av deg. 

Størrelse: 10 ml / Veil. pris: 390,- 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg