next trip

Den første helgen i desember setter jeg meg på flyet over til vakre København for å sanke julestemning! Det siste året har jeg vært i denne koselige byen to ganger. En vennetur sammen med Magnuss, og en førjulstur sammen med Sony Nordic. Nå er jeg så heldig å nok en gang bli invitert på tur til en av mine favorittbyer.

Julemarkedet i Tivoli er et must å få med seg hvis du er der i førjulstiden, der er det umulig å ikke komme i julestemning etter å ha vandret rundt i den koselige julebyen de har rigget til. Det er en helt spesiell stemning i København, det er virkelig et perfekt sted for å senke skuldrene og bare slappe av. Byen bogner over av deilige restauranter, shopping, utesteder og arkitektur.

Mitt favorittsted å spise på er Fars Dreng, desidert det hyggeligste lunchstedet jeg har vært på. Både mat og stemning er helt magisk, jeg forstår veldig godt hvorfor dette har blitt et av de mest populære stedene å lunche på i København! Lov meg at du tar turen innom Fars Dreng hvis du er i nærheten, jeg får vann i munnen når jeg tenker på alt det deilige de har på menyen! Du trodde kanskje du var klar over hvordan digg avokadotoast og vafler smaker? Jeg kan love deg at du skifter mening etter å ha spist på dette stedet. 

Jeg ser frem til en  deilig helg med good vibes og mengder av julestemning <3 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg