Day to night collection

//reklame

Er det flere teelskere der ute?

På høsten digger jeg å krype godt opp i sofaen med en stor kopp med te og pakke meg godt inn i et pledd. Hver gang jeg skal handle inn te får jeg store problemer med å bestemme meg for hvilken variant jeg skal gå for, sortimentet er rett og slett litt for stort til at jeg bare klarer å røske med meg en eske. 

Under presseuken i Oslo ble jeg presentert for en ny te-kolleksjon som passet meg helt ypperlig! Pukka har lansert en eske med flere spennende smaker, rett og slett et eget teprogram som du kan kose deg med gjennom hele dagen. “Day to Night” inneholder 5 forskjellige varianter av den velsmakende urteteen fra Pukka. Hvor genialt er ikke det? 

 

 

Start dagen med en ginseng matcha green, en kickstart som gir deg en naturlig energiboost. Te nummer to er turmeric gold som inneholder beskyttende antioksidanter. På ettermiddagen anbefaler de revitalise, en oppkvikkende te. Te nummer fire heter after dinner, den vil bistå med fordøyelsen etter et tungt måltid. Den siste teen i “Day to Night” heter Night time, den er satt sammen for en god søvn og uthvilt morgen. Denne kolleksjonen er perfekt for deg som vil teste ut flere sorter te, den inneholder rett og slett en te for enhver anledning. En samling av de beste urteteene for å støtte kroppens behov gjennom dagen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg