The weekend @ Quality Hotel 33

//annonse

Har dere fått fart på uken? 

Her går det i presseuke og styling hele dagene! Jeg startet uken med å levere inn alle opptakene vi fikk spilt inn i løpet av helgen, nå er det ikke lenge til lanseringen av podcasten  vår. Denne helgen bodde vi på Quality Hotel 33, hvor vi fikk rigge opp vårt eget podcast-studio for helgen. Vi har vært helt “isolert” hele helgen og kun fokusert på å få produsert materiale til lanseringen. 

De gangene vi hadde pauser i innspillingen koste vi oss i restauranten i toppetasjen av hotellet, en restaurant med både deilig mat og en helt fantastisk utsikt. En restaurant jeg helt klart vil anbefale dere å teste ut.  Det hadde vært utrolig morsomt å fått til å ha lanseringsfesten vår der, noe vi er i full gang med å planlegge. 

Vi har hatt det så fint hos Quality Hotel 33, alt lå til rette for at vi skulle få en helt perfekt podcast-weekend! Både Magnuss og jeg er enige om at dette er den perfekte måten å produsere episoder på, da klarer vi virkelig å gå inn i vår egen lille kreative boble. Livet blir alltid litt mindre komplisert på hotell, det er så hyggelig å bli vartet opp og kun fokusere på det som skal produseres. 

Tusen takk for en fantastisk helg, vi har storkost oss  hos dere <3 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg