Perfect for Sundays!

//annonse

Hei! 

Søndag er dagen for å lade opp til en ny uke, en dag som passer perfekt for litt egenpleie. På søndager pleier jeg alltid å klinke til med både ansiktsmasker og hårkur! Ansiktsmaske gir glød, motvirker rynker og frisker opp huden. Hvem setter ikke pris på det? 

Forebygg aldring hjemme, oppnå glød og si farvel til problemer som urenhet, store porer, tørre linjer, hyperpigmentering, sensitivitet o.l. Enkelte masker kan du til og med sove med, noe som gir deg en ekstra fresh start på morgenen! 

Akkurat nå får du 25 % på maskene til Dr. med. Christine Schrammek. Her er det hele 6 forskjellige masker å velge mellom, få hjelp av en autorisert Schrammek terapeut  til å plukke ut de perfekte maskene for akkurat din hud. 

Dr. med. Christine Scrammek har følgende masker: 

AloCalm Gel Mask. Beroligende og fuktgivende.

En høykonsentrert maske med hele 60% aloe vera. Forhindrer irritasjoner. Perfekt for en stresset hud i ubalanse. Den forsyner huden med fukt og re- duserer tørrhetslinjer. Den lette konsistensen gjør at det er en ideell maske for en fet, uren og aknedisponert hud som trenger fukt og pleie. Passer for akne, sensitivesert, ung hud, after Sun maske for alle. 

Hydra Maximum Mask. En ordentlig fuktboost.

Øker fuktbalansen og gir optimal glød. Forebygger aldring, sensitivitet og hindrer tap av spenst, volum og styrke. Hudens egen fuktighetsproduksjon økes og fuktighetsdepotene fylles. Tørrflassing reduseres og hudens evne til å holde på fuktighet bedres. Sovemaske for alle. Brukes 1 gang i uken og etter behov. Passer for fuktfattig hud, forebyggende på fukttap for alle. 

Black Clearing Mask. Kraftfull rens og detox.

Svart rensemaske med aktivt karbon og kaolin. Som en magnet på foru- rensing og overflødig talg. En dyptrensende og fuktighetsgivende maske. Renser uten å tørke ut. Den perfekte kombinasjon for fet, kombinert og uren hud. Huden etterlates ren, klar og myk. Den ultimate detox maske for alle hudtyper. Anbefalt 1-2 ganger i måneden. Passer for akne- uren,fet, kombinert hud. Detox for alle.

Sensiderm Mask. Tilbake i balanse.

Den ultimate førstehjelpsmasken. Øyeblikkelig hjelp til irritert, sensitiv hud. Fungerer dempende på kløe og reduserer følelsen av stramhet i huden. Hu- dirritasjoner og rødhet avtar samtidig som hudbarrieren styrkes. Hemmer frigjøring av histamin som igjen hemmer allergiske reaksjoner på huden. til en sensitivisert, irritert og betent hud. Anbefales ca 1-2 ganger i uken ved behov. Ved akutte tilstander kan masken brukes hyppigere. Passer for sensitiv, rød og stresset hud – rosacea – atopisk hud. 

Revitalan Mask. Power boost og antoage-kick.

Eksklusiv og rik antirynke maske for en fastere og strammere hud. Høydo- serte innovative ingredienser som effektivt bedrer elastisiteten, stimulerer huden til økt cellemetabolisme med regenerere egenskaper. En antirynke og styrkende maske som optimaliserer hudens forsvar. Anbefalt 1-2 ganger i måneden. Passer for normal/tørr hud – for alle som ønsker antoage-kick.

Mela White Gel Mask. For jevnere hudfarge.

Kjølende lett sovemaske som jevner og lysner hudoverflaten. Effektive ingredienser som niacinamide, illumicin og vitamin C, som hindrer hyper- pigmentering, virker lysnende, samtidig som regenerering og mikrosirkula- sjon stimuleres. Masken som gir mye fukt, ny vitalitet og glød. Passer også for fet/uren hud. For å lysne pigmenter brukes masken ca 2 ganger i uken. Passer for hyperpigmentert hud – fuktfattig, grå og gusten hud. 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg