I morgen skal jeg gå for kjærligheten

Jeg gleder meg til morgendagens Pride på Stord, kanskje den viktigste Paraden jeg deltar på i år. Storapride har vært et stort samtaleemne hele denne uken rundt om i landet, den har fått frem så mange forskjellige sterke meninger. Jeg blir ikke sjokkert, men jeg blir utrolig skuffet over mange av holdningene som kommer frem. Vi er så opplyste på alt i dagens samfunn, det skuffer meg at folk fremdeles kommer med slike uttalelser. Enkelte blir psykisk nedfor av å se på Pride, noen gruer seg til å gå ned til sentrum med barna sine når paraden går, det er til og med noen som reagerer kraftig negativt på at det blir pyntet med regnbueflagg, noen er sjokkert over at folk kan støtter slikt griseri. Jeg liker ikke å si dette, men det er ikke så veldig sjokkerende at de blir store reaksjoner på mindre steder. Tenk litt etter på hvilke signaler som blir sendt ut, heldigvis heier folk flest på kjærligheten <3 

Jeg håper alle dere som deltok på Haugalandet Pride tar den korte kjøreturen over til Stord for å delta i paraden i morgen, en parade det kanskje er ekstra viktig å gå i.

I morgen skal jeg gå for kjærligheten <3 

#loveislove

 

 

 

 

4 kommentarer
    1. Det er skremmende å se at det finnes mennesker på denne jord som mener og tror de taler Guds ord, og da i slik ordelag at det er snakk om Ildsjøen for de homofile og meg som hedning. Jeg tar med familien i morgen, og støtter oppunder en viktig sak. I Norge er det ingen som skal føle seg utenfor, og dei holdningene vi har vitnet de siste dagene, ja la oss sende de til skyggen. Jeg har sagt det før, sier det igjen, det kan ikke være mye godt i den Guden de tror på om han ikke vil at “barna hans” skal få leve sitt liv.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg