Ny beauty-spalte

Hei mandag 🙂 

Dere som følger meg på Instagram har sikkert fått med dere at jeg er i gang med å planlegge en ny spalte her på bloggen, jeg skal ha en egen beauty-spalte hvor jeg intervjuer forskjellige fagpersoner i bransjen. Jeg har vært i denne bransjen i årevis nå, noe som vil si at jeg har veldig god oversikt hva som er på markedet. Jeg er veldig nøye på hvilke behandlinger jeg tar, ikke minst hvilke behandlinger jeg anbefaler mine kunder å ta. 

I den nye beauty-spalten her på bloggen skal dere få bli kjent med flere spennende fagpersoner innenfor bransjen, ikke minst en rekke med spennende behandlinger. Jeg kommer til å poste spørsmålsrunder både her og på Instagram, da blir det også mulighet for å sende inn spørsmål anonymt. 

Det første tema jeg skal skrive om i den nye spalten er kosmetiske skjønnhetsbehandlinger, behandlinger det er utrolig mange forskjellige meninger rundt. Jeg har alltid vært for slike behandlinger, men det er viktig at de utføres på en estetisk og naturlig måte. De fleste tenker kanskje på unge jenter med store lepper når de tenker på kosmetiske skjønnhetsbehandlinger, men det er noen helt andre behandlinger jeg ønsker å sette fokuset på. 

I den første beauty-spalten her på bloggen skal dere få møte Nanna Vinje, hun kan svare på alle spørsmål innenfor kosmetiske skjønnhetsbehandlinger. Videre i spalten skal vi innom tema som hår, hudpleie, hjemmebehandlinger, permanent make-up, produktanbefalinger, produkthandel på nett o.s.v. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere vil lese om i den nye spalten! Legg igjen en kommentar her på bloggen, eller send en mail til [email protected] 

Har du spørsmål angående kosmetsiske skjønnhetsbehandlinger? Legg igjen en kommentar her, på Instagram eller mailen over. Den første saken i den nye spalten blir publisert i begynnelsen på neste uke. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg