Take me to paris

1.september og premiere på Skal vi danse, det betyr at høsten er i gang! 

Jeg startet den første høstdagen med et styling oppdrag i dag morges, jeg ble booket inn for å overraske en dame som skulle feire 60-års dagen sin i dag. Hvor hyggelig er det ikke å bli overrasket med champagnefrokost og styling når en skal ha bursdagsfeiring? For en utrolig herlig vennegjeng, slike oppdrag er noen av de morsomste jobbene jeg har. For en stemning! 

Ellers har jeg funnet høststemningen innendørs i dag, jeg har oljet treverket på de nye møblene mine mens jeg har hørt på Édith Piaf og drukket rødvin. Musikken dro frem lengselen etter Paris, byen som står mitt hjerte nærmest. Det er snart 5 år siden jeg var i Paris sist, det er på høy tid at jeg drar tilbake!

Jeg har en del ting jeg skal ordne i løpet av denne høsten, men nå har jeg noe å se frem til når jeg har kommet i mål med alt. I november drar jeg til Paris sammen med en venninne jeg bodde sammen med den sommeren jeg bodde i Paris. Jeg har reist land og strand, men Paris er den byen som virkelig tilfredsstiller alle mine behov. Jeg gleder meg til å vise dere lesere mitt Paris, både shopping, restauranter og utesteder. Det er i Paris jeg har funnet mine aller fineste skatter <3

 

 

Photo: Pinterest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg