Let´s talk about hair

//annonse

Goooood weekend! 

Er det ikke deilig når fredagsfølelsen slår inn? Jeg er så klar for helg nå, måtte det fine været holde seg stabilt helgen ut 🙂 

Nå som sommeren er over så er det sikkert ikke bare jeg som merker at håret har fått kjørt seg, de fleste trenger litt ekstra hårpleie etter sommersesongen. Håret mitt får kjørt seg en del både med styling og farging, jeg er helt avhengig av gode produkter som hjelper meg å ta vare på håret. Etter at jeg mistet alt hårete i vår har jeg blitt ekstra nøye med hvordan jeg pleier håret. (les artikkelen om hårtragedien min her)

Et merke som leverer både kvalitet og gunstig pris er Joico, jeg har vært stor fan av produktene i årevis. Dere kjenner kanskje til K-pac deep-penetrating reconstructor? En kur som har vunnet utallige priser opp gjennom årene. 

Hos Joico er det vitenskap bak skjønnhet. Med utgangspunkt i hårets DNA, utviklet Joico det de kaller for Bio-Advanced Peptide Complex. Denne unike teknologien gjenoppbygger håret med det håret vårt naturlig er bygget opp av. Håret ditt blir sunnere, sterkere og mer glansfullt ved hvert bruk. Der mange produkter legger seg som en “bandasje”, reparerer Joico helt inn til hårfargen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Denne teknologien finnes i alle Joico sine produkter. 

K-Pak serien er en stor favoritt hos meg, det er en serie som gjenoppbygger håret ved å bruke hårets egne byggesteiner. Håret styrkes og repareres fra innerst til ytterst, akkurat der det trenger det, når det trenger det. K-Pak er en enestående behandling for svakt, porøst hår, eller som en forebyggende behandling for alle hårtyper. Supre produkter til en veldig bra pris! 

K-Pak shampoo: Shampoo til daglig bruk, gjenoppbygger, reparerer og gir ekstra elastitetet og glans i håret.

K-Pac conditioner: Gjenoppbygger og gir fuktighet fra innsiden og ut.

K-Pac intense hydrator: En intens fuktighetsbehandling for tørt og ekstremt tørt hår. Kontrollerer brus og gir deg ditt friske hår tilbake.

K-Pac deep penetrating reconstructor: Den ultimate måten å gjenoppbygge, reparere og tilføre fuktighet til skadet hår. En vinner!

Det var dagens fredagstips fra meg!  Nå skal jeg fortsette å jobbe med en styling som skal avsted til New York neste uke, jeg priser meg lykkelig for at PR-byråene har bra bilder av produktene sine på nett. Det er første gang i min tid som stylist at jeg gjør en hel styling hjemme fra Karmøy uten å fysisk ta i plaggene. 

Nyt fredagsfølelsen, vi oppdateres når jeg er ferdig med dagens gjøremål 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg