Monday

Hei 🙂 

Har mandagen vært grei? 

Tusen takk for alle meldingene som tikket inn etter gårsdagens innlegg, det er så morsomt å se at dere er giret på en podcast. Vi har fremdeles ingen oversikt over lanseringsdatoen, men vi satser på å ha datoen klar i løpet av uken. Jeg gleder meg så sinnsykt til vi kommer i gang!

Jeg dro fra Stockholm med buss i går kveld for å komme meg på behandling og møte i Oslo i dag. Nå er jeg allerede på veien igjen, denne gangen går turen videre til vestlandet. Det er ingen tvil om at livet mitt blir levd i en koffert denne perioden her, men av og til er det det som skal til 🙂 

Før jeg dro fikk jeg jeg tatt en kaffe-date med min gode venn Vana som snart åpner en utrolig lekker butikk i Bygdøy Allé, en butikk jeg vet det er mange som kommer til å legge sin elsk på. Jeg fikk en omvisning i butikken i dag, det er helt imponerende å se hva hun har fått til. Er det noe jeg er stolt over så er det mine hardtarbeidende venner, de er et levende bevis på at man kan få til det man vil så lenge man er villig til å stå på. Følg med på @rebirthoftheprincess på Instagram, der kan dere se mange av de lekre kjolene som kommer til å bli solgt i butikken. 

Ha en strålende mandag videre <3 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg