Bobler & Børek

For en helg! Stockholm har vært helt magisk, herregud så morsomt jeg har hatt det de siste dagene. Som jeg skrev tidligere så har det vært både business and pleasure, denne høsten har det seg slik at Magnuss og jeg skal lansere vår egen Podcast. Bobler & Børek er en podcast med helt spesielle historier fra virkeligheten, historier som vanligvis  kun hadde blitt delt med våre nærmeste venner. Denne helgen har vi jobbet med noen piloter til podcasten, tro meg det har blitt en god dose med latter! 

Dere lesere kommer til å bli kjent med meg på en helt annen måte denne høsten, dere skal få ta del i en god del av det som skjer bak kulissene. Ikke bare skal dere få bli kjent med flere sider av meg, dere skal også få bli godt kjent med bestekompisen min Magnuss. Vi gleder oss så sinnsykt til å komme i gang med alt, dette er noe vi har jobbet med over en lengre periode. Endelig blir det bruk for alle de gode historiene vi har samlet opp i løpet av alle de årene vi har kjent hverandre, jeg vet dere kommer til å like det 🙂 

Jeg skal informere dere med en gang lanseringsdatoen er klar, denne høsten kommer til å inneholde store mengder med latter! 

Nyt siste rest av søndagen, vi oppdateres fra Oslo i morgen <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg