Hello from Stockholm

Hei fredag! 

Jeg kom hjem til Stockholm klokken 06:45 i dag morges, noe som vil si at jeg allerede har fått sett en god del av denne vakre byen. Solen stråler og lyser opp de koselige gatene, det kunne ikke ha vært bedre! Jeg startet dagen min på Café Pascal, et sted som er kjent for å servere en av de beste frokostene i Stockholm. Jeg testet ut Dansk rugbrød med avokado, en sinnsykt digg start på dagen. Dere må love meg å sjekke ut dette stede hvis dere er i Stocholm, jeg lover dere at dere kommer til å elske det! 

Nå lader jeg opp med en obligatorisk fika (bobler) før jeg skal ta fatt på shoppinggatene, utvalget her passer meg perfekt <3 Det er så deilig å være tilbake i Stockholm, denne helgen skal nytes maksimalt! Jeg skal hooke opp med Magnuss etter  han er ferdig på jobb i ettermiddag, frem til det skal jeg bare nyte alt det denne byen har å by på. Jeg elsker å vandre rundt på oppdagelsestur alene, da kan jeg utforske hver eneste gate. 

Denne helgen kommer det til å bli både business and pleasure, grunnen til at jeg er her er nemlig at vi skal spille inn en pilot til et prosjekt vi jobber med. En helt perfekt kombinasjon, da blir det både kvalitetstid og vennetid. 

Nyt fredagen kjære venner, vi oppdateres etter at  jeg har fått sjekket ut shoppingen her i Stockholm 🙂 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg