Tusen takk for denne gang

Da er jeg ferdig med stylingen på filmfestivalen for i år, noe som har gitt meg en utrolig stor boost! Jeg har allerede blitt booket inn til neste år, hvor kult er ikke det? Det har vært så interresant å få en liten smakebit av filmbransjen igjen, en bransje jeg kommer til å ha flere oppdrag i sener i år. Denne sommeren kunne ikke ha vært bedre, samtidig som jeg har fått vært med på mange morsomme ting så har jeg også lært en hel del nye ting. Denne høsten starter jeg opp med noen helt nye verktøy i verktøykassen min 🙂 

I skrivende stund sitter jeg på nattbussen over til Oslo, sommeren på vestlandet er over for denne gang. I morgen skal jeg starte opp med behandling av ryggen igjen, fysioterapeuten min er endelig tilbake på jobb etter ferien. Ellers skal jeg i flere spennende møter de kommende dagene, det er tid for å presentere de nye prosjektene jeg har jobbet med mens jeg har vært på vestlandet. Noe sier meg at dette kommer til å bli tidenes høst, jeg er klar for å gi alt! Dere lesere skal selvfølgelig få ta del i alt som skjer, men først må jeg bare ha alle papirer signert. 

Akkurat nå må jeg bare lande etter en utrolig morsomme dager på filmfestivalen, jeg skal fortelle dere mer når jeg har fått rigget meg til i Oslo.  

Tusen takk for denne gang, vestlandet <3  Du har vært så sinnsykt digg!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg