Tilbake til hverdagen

God morgen!

Er det mange av dere som starter opp med den første arbeidsuken etter ferien i dag? Sommeren begynner å gå mot slutten, det er bare til å krysse fingrene for at vi har noen fine høstmåneder i vente. 

Jeg har fremdeles noen dager igjen her på vestlandet, men denne uken har jeg som mål å sakte men sikkert få jobbet meg ut av feriemoduset. Det er deilig å ha det veldig fritt når det er ferie, men det er pokker meg vrient når alle rutinene skal på plass igjen. Det blir fort litt hyggevin og film på kveldene, late morgninger, pizza flere dager i uken og en passiv holdning til mailboksen, men samtidig så er jo alt dette en viktig del av det å ha ferie 😉  Er det flere som kjenner seg igjen? 

Denne uken skal jeg få booket flybilletter, trent regelmessig, kildesortere den godt brukte kartongen med hyggevin, jobbet meg tilbake til den vanlige døgnrytmen, booket møter, og ta tak i en overfylt mailboks som fremdeles har jobbet mens jeg har vært i feriemodus. Selv om det blir en hard overgang så er det alltid digg når ting begynner å falle på plass igjen, det er bare til å gi litt ekstra de første dagene. 

Lykke til med en helt ny uke, sørg for at du gjør den fin <3 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg