Fylt squash til kvelds

Er du en av de som har plantet squash denne sommeren? Da må du teste ut denne oppskriften på fylt squash! 

Start med å sette stekeovnen på 225 grader. 

Del deretter squashen i to på langs, før du bruker en skje og graver ut innmaten og hakker den opp i små biter. Legg så squash-skallene på et stekebrett, før du pensler dem med en god trøffelolje og gir dem et lett dryss med trøffelsalt. Sett dem så inn en den varme stekeovnen i ca 8 minutter, mens du forbereder resten.

Når det kommer til fyllet så er det egentlig en genial måte å få brukt opp rester du har liggende i kjøleskapet. Jeg laget en blanding av krydret salami, rødløk, paprika og squash. Finhakk alt og fres det i stekepannen til all vesken fra innmaten av squashen er dampet bort.

Legg så denne blandingen i de uthulte squashene og topp dem med ost. Gratiner dem i ovnen til osten er smeltet og har fått en gyllen farge. Når de er ferdig gratinert topper du dem med fersk basilikum, noe som er med på å lage en ekstra fin smak.  

En enkel rett som ikke krever så alt for mye tid, perfekt når du vil ha noe smakfullt til kvelds 😉 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg