Vinneren av konkurransen er….

// I samarbeid med DR. med. Christine Schrammek

 

Da har jeg fått trukket vinneren av en Green Peel behandling, denne gang var det Birgitte Vikingstad som ble den heldige vinneren av konkurransen. Send meg en mail på [email protected], så finner vi en ledig tid til en party peel behandling. 

Er dere giret på flere konkurranser nå som sommerferien sakte men sikkert begynner å avta? Overgangen etter ferien kan ofte være kjip, da kan det kanskje noen morsomme konkurranser være med på å gi en liten boost før høsten setter i gang 🙂 

Jeg tok en liten hjemmebehandling etter at jeg hadde vært på tur i dag, noe som gjør underverker når huden trenger litt detox! En av mine favoritter er den sorte masken fra Dr. med Christine Schrammek, den gir både fuktighet og opprensing på en sliten hud. Black Clearing Mask er en kraftfull rensemaske for uren, fet og akne hud, men også en super detox for alle hudtyper og hudtilstander. Denne masken er en dyprensende, klargjørende, bakteriedrepende, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende maske som inneholder en unik kombinasjon av kull fra bambus (karbon) og kaolin i bekjempelse av urenheter. 

 

Siste innlegg