Konkurranse

// Konkurranse i samarbeid med  Dr. med. Christine Schrammek

God helg <3  

Er det ikke deilig med fredagsfølelse?  Jeg startet helgen med en party peel hos Haugesund Hudpleieklinikk, min favoritt når jeg vil booster opp huden! 

Dere som kommer fra Vestlandet har kanskje planer om å få med dere både silda jazz og filmfestival? Da vil jeg anbefale dere en party Peel først, en slik behandling gir dere virkelig en glød det er umulig å sminke seg til. 

Party peel behandlingen er den mildeste peelingen fra Dr. med. Christine Schrammek sine behandlinger, den gir en en helt fantatisk glød samtidig som den har en antirynke effekt. Perfekt å bruke når du vil ha litt ekstra glød. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Hvor genialt er ikke det? Det er en unik behandling til sensitiv og tynn hud da den styrker hudbarrieren.

Denne behandlingen er genial for både kvinner og menn, alle fortjener å gløde 🙂 

Kunne du tenkt deg en slik behandling?

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, vinneren blir trukket på mandag. Denne konkurransen kommer til å gå på både Instagram (@jonlundemoen) og her på bloggen, legg igjen en kommentar begge steder så dobler du vinnersjansen din.  

Lik og del gjerne gjerne innlegget <3 

 

#greenpeel 

 

Siste innlegg