Jeg har fått tak i det jeg har jaktet på

Det er ingen tvil om at 2018 har hatt en kronglete start for min del, helt ærlig så må jeg si at det har vært det jævligste halvåret jeg har hatt i løpet av mitt liv. De første 6 månedene har jeg blitt kastet rundt som en kasteball mellom forskjellige behandlere som alle sammen hadde forskjellige meninger om hva som var galt med ryggen min. I tillegg har jeg i løpet av første halvår hatt to operasjoner i munnen, jeg føler ikke at jeg har gjort noe annet enn å gå på apoteket for å hente ut resepter de første 6 månedene av året. Hele denne sirkelen har vært med på å ta fra meg alt av energi, i tillegg til å være syk så har jeg måttet kjempe for å få de behandlingene jeg har rett på. Tro meg jeg vet hvorfor folk sier at man blir syk av å være syk, det første halvåret av 2018 slet meg ut på en måte jeg aldri har kjent på tidligere. Bare for å være sikker på at jeg fikk brukt opp den siste energien som satt igjen i kroppen så avsluttet jeg første halvår med et samlivsbrudd. Jeg har løpt flere halvmaraton i løpet av mitt liv, men dette er det hardeste løpet jeg noen gang har vært gjennom. Jeg har heller ikke kunnet jobbe med de tingene jeg pleier å gjøre, det føltes som om hele livet mitt  ble satt på vent. 

De som kjenner meg vet at jeg elsker å jobbe, ikke minst holdt meg i bevegelse. Det eneste jeg kunne gjøre det første halvåret var å gå rolige små turer, tror dere jeg var frustrert eller? Jeg har konstant gått rundt og følt meg trøtt, ubrukelig og lat, en følelse det ikke er bra å kjenne på over tid. Heldigvis har alt blitt mye bedre nå, denne sommeren har jeg fått dratt på en rekke turer i skog og mark. Jeg har til og med begynt å prøve meg på løpeturer igjen, noe som gir meg en helt sinnsykt deilig frihetsfølelse! Det tok meg 6 måneder før jeg fikk kommet inn hos ryggspesialistene  i Norge, først da begynte det å skje ting. Hele gjengen på smerteavdelingen på Ullevål sykehus har vært en utrolig stor støtte for meg. 

Jeg kan ikke fortsette med alt jeg gjorde tidligere, jeg må gjøre en del endringer når jeg kommer tilbake igjen. Men det er en helt fantastisk følelse nå når ting har begynt å falle på plass, en stund trodde jeg at alt jeg har jobbet for i alle år var tapt. 

En periode var jeg redd for at jeg ikke kom til å få tilbake det jeg hadde før jeg gikk inn i 2018, men nå har jeg pokker meg funnet det igjen. For første gang på lenge kan jeg kjenne at blodet bruser i årene, hele kroppen er giret på å komme i gang igjen. Etter at jeg ble singel bestemte jeg meg for å bare koble helt ut og ta ting som de kom, bruke masse tid ute i den fine naturen vi har her på vestlandet og sakte men sikkert trene meg opp igjen. Programmene fra fysioterapeutene mine har vært helt fantastiske, ikke minst den gode støtten jeg har fått underveis. 

Nå føler jeg endelig at jeg har fått tak i det jeg har jaktet på, indre ro og brusende blod i årene. Jeg kjenner at bordet er snudd, nå er det min tur igjen! Det er ingen tvil om at ting har forfalt mens jeg har vært sykemeldt, egentlig er det et under at jeg har oppdatert bloggen i det hele tatt når jeg bare har gått rundt og følt meg helt utmattet. Etter at jeg valgte å koble helt ut og finne tilbake til den energien jeg hadde har alt snudd om, det er lenge siden jeg har fått så mange muligheter og forespørsler om samarbeid. Alt ligger tilrette for at jeg snart er tilbake igjen, en god timeout på vestlandet er det beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge. 

Man lærer noe av alt, det siste halvåret har jeg lært alt om hvor viktig det er å høre på kroppen og stå opp for seg selv 🙂 

    1. Når man ikke lenger kan gjøre det man pleide, så får man gjøre det man kan, med godt humør.
      Masse lykke til videre, håper siste halvdel av 2018 blir fantastisk for deg. <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg