Måneden som gikk

Hei august 🙂 

I dag viser kalenderen 1.august, det vil si at årets store sommermåned er over. Juli har vært tidenes mest innholdsrike måned for meg, dagene har bare flydd av sted. Jeg har sanket inn en hel haug av sommerminner som jeg kan se tilbake på når høsten etter hvert melder sin ankomst. 

1. juli våknet jeg opp en smule redusert etter en fantastisk feiring av Oslo Pride, jeg hadde egentlig ingen peiling på hva jeg hadde i vente den kommende måneden. Det eneste jeg hadde bestemt meg for var at jeg skulle gå inn i denne måneden med et åpent sinn og nyte det sommermåneden hadde å by på. Jeg har hatt fokuset rettet fremover og fokusert på det som har vært rett foran nesetippen min, det er nok det som har vært med på å gjøre det til en så innholdsrik måned. Jeg har så og si vært på farten i hele juli, det har virkelig vært måneden for eventyr! 

Ikke bare har jeg hatt god tid til venner og familie, det har også  blitt en rekke utflukter i løpet av de siste ukene. Fjellturer, bryllup i Sopot, Sverige og flere morsomme bilturer. Det er ingen tvil om at jeg har brukt ukene bra! I stedet for å sitte hjemme og deppe over ting som har vært kjipt har jeg heller kastet meg med på det som har skjedd og bare levd, jeg har heller valgt å fokusere på de tingene jeg har i vente. Noe jeg kan anbefale på det varmeste! 

Livet er bygd opp av mange forskjellige faser, det er helt opp til deg selv hvordan du velger å bruke dem.

Tusen takk for denne gang juli, du har vært helt magisk <3 

 

 

 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg