10-års jubileum

Hei 🙂 

I dag er det en helt spesiell dag for bloggen, det er 10 år siden jeg postet mitt første innlegg her inne. 10 ekstremt innholdsrike år som ligger godt lagret i arkivet mitt. I natt har jeg gått tilbake i tid og satt sammen noen kollasjer fra årene som har gått, her snakker vi tusenvis av minner! Bloggen har vært en viktig bit i livet mitt, den har tatt meg med på så utrolig mye morsomt som jeg ikke hadde hatt mulighet til uten den. 

Jeg skulle egentlig ha hatt en stor jubileumsfest i Oslo i dag, men på grunn av alt som har skjedd så har jeg valgt å utsette den til høsten. Men en slik dag må selvfølgelig feires, så i kveld sprettes boblene her på vestlandet! 

En av grunnene til at bloggen har holdt seg i gang i så mange år er på grunn av dere lesere som har klikket dere inn, lagt igjen kommentarer og delt innlegg. Uten dere hadde nok bloggen forsvunnet for lenge siden, tusen takk for at dere har hengt med meg på reisen <3 Det er flere som har spurt meg om når jeg skal gi meg med bloggingen, så lenge jeg har puls kommer bloggen til å eksistere 😉

Jeg har planer om en del forandringer til høsten, men da snakker jeg mer om en litt annen vinkling. Hvorfor avslutte noe som gir meg så mye glede? 

Er det noen av dere som husker tilbake til når alt startet? 

Nyt helgen kjære venner, nå kjører vi på med tidenes throwback kollasj med forskjellige minner fra årene som har gått! 

Tusen milioner takk for at dere har hengt med i alle år, det betyr ekstremt mye for meg <3 

2 kommentarer

Siste innlegg