En ny start

Er det noe jeg har lært i løpet av mitt liv så er det at livet er delt opp i mange forskjellige faser. Av og til er det et kapittel som avsluttes, andre ganger begynner det et nytt. 

Jeg har vært litt usikker på når jeg skulle dele dette med dere, men jeg har vel innsett at det beste bare er å få det sagt. Denne sommeren er jeg klar for å starte med helt blanke ark, det er tid for en ny start. Neste uke flytter jeg ut av leiligheten vi har hatt her i Oslo, da fortsetter jeg reisen videre alene. Det ligger ingen dramatikk bak bruddet, det er rett og slett så enkelt som at to voksne mennesker velger å gå videre på to forskjellige veier. Av og til er slike valg de beste for begge parter, livet er for kort for å bli hengende igjen på en vei når man egentlig ønsker å forflytte seg videre. Det handler om å ta vare på alle de fine minnene man har skapt sammen.

For første gang på veldig mange år står jeg her med helt blanke ark uten helt å vite hva jeg skal dekorere dem med, jeg bare vet at det er så utrolig mye der ute  jeg ønsker å gjøre.

Jeg har mange tanker om fremtiden, alt må bare bli sortert i riktig rekkefølge. 

Det er alltid litt nervepirrende med en ny start, men jeg kjenner at jeg er veldig klar for å ta tak i alt det jeg har i vente. 

Det føles veldig godt å endelig  få delt det med dere lesere, nå skjønner dere nok hvorfor motivasjonen min har vært litt dalende her inne. Det er vanskelig å gi av seg selv når man går rundt og grubler på ting. 

De siste dagene skal brukes på Pride sammen med gode venner, etter det er det bare til å brette opp ermene og ta fatt på den store bunken med blanke ark som ligger og venter på meg når neste uke setter i gang. 

Dette er det eneste jeg kommer til å uttale meg om denne saken, nå retter jeg blikket fremover og legger energien min der. Etter å ha delt det meste med dere i snart 10 år hadde det blitt veldig feil å ikke nevnt det her på bloggen. 

<3

4 kommentarer
  1. Det er sef trist og opprivende å bryte ut av et langt forhold, men det er virkelig en fordel når dette skjer uten at det ligger noe dramatikk som utroskap e.l. bak.
   Med de beste ønsker for veien videre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg