Love edition

//spons

Happy pride! 

I dag går startskuddet for årets Pride, hele byen lyser opp i regnbuens farger. Nå har vi ti dager med masse moro i vente, alle dagene er fullspekket av forskjellige festligheter.

Det er en rekke store firma som viser sin støtte til Pride, en av dem er Wella. Wella blir for første gang offisiell partner til Oslo Pride 2018. Wella er i tillegg til Oslo også offisiell partner for de tre nordiske landene og det er første gangen en skjønnhetsleverandør engasjerer seg som partner til Pride.

Før og under Oslo Pride vil Wella gjennomføre flere aktiviteter rundt om i landet. I tillegg vil Wella delta i paraden og det vil være stylingstand og nailbar i samarbeid med OPI i arrangementsområdet hvor man blant annet vil få styling. I Oslo skjer dette fra torsdag til søndag, hvor man betaler/donerer i form av selvvalgt beløp. Hvor gøy er ikke det? 

For å markere Oslo Pride 2018 og også Pride i de øvrige nordiske landene lanserer Wella Love Editions fra EMI styling serie, Pearl Styler, Ocean Sprits og Sugar Lift. For hvert solgte produkt vil det doneres et beløp til Stockholms Prides International Solidarity Fund, hvor formålet deres er å være med på å støtte oppunder å organisere Pride Festivals i land som ikke har de samme finansielle og politiske mulighetene som vi har i de nordiske landene. Er ikke det fint? 

Produktene er selvfølgelig designet med et glitrende regnbueflagg, 3 stylingprodukter som sørger for freshe frisyrer gjennom hele Priden! 

I dag går turen ned på åpningsfesten til Pride Art, en utstilling alle bør få med seg. 

Nyt Oslo Pride 2018, dette kommer til å bli magisk! 

(Følg med på @jonlundemoen på Instagram for å få med dere oppdateringer fra årets Pride)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg