Denne sommeren skal jeg…

Er dere klar for å ta tak i årets sommerplaner? 

Jeg har en solid liste over hva jeg har tenkt å få med meg denne sommeren! 

Først ut er Oslo Pride, noe som er obligatorisk for meg. Jeg gleder meg så sinnsykt til alt setter i gang! Paraden er selvfølgelig høydepunktet, men alt som skjer i parken rykker også høyt opp på listen min. Torsdag neste uke spiller Vengaboys og Da Buzz i Pride Park, det vil si at det kommer til å bli en helt fantastisk stemning nede i spikersuppa. Jeg gleder meg til å starte sommeren sammen med fargerike venner og en drøss av morsomme happenings! 

Etter Oslo Pride drar jeg over til vestlandet i to uker for å besøke venner og familie. Det kommer til å bli en del sene kvelder med skalldyr og Chablis, noe jeg elsker med sommeren på vestlandet. På sommeren er hele gjengen hjemme, ingen tvil om at det kommer til å bli noen bra uker 🙂 

Etter noen late uker på vestlandet går turen videre til Sopot, et sted jeg har hatt lyst å besøke lenge. Har dere sett de hvite sandstrendene der? Sjekk det ut på nett, det ser helt magisk ut! 

 

Etter Sopot går turen videre til Haugesund igjen, i år klinker Haugesund til med sin egen Pride. Noe jeg selvfølgelig må ta del i! Det er mye morsomt som skjer i Haugesund under Pride, noe jeg skal oppdatere dere på i løpet av uka. Jeg blir så giret! I alle de årene jeg bodde på vestlandet har jeg alltid reist til andre byer for å delta på Pride, det er så stas at det endelig skjer i Haugesund! 

Sommeren 2018 blir virkelig en Pride-sommer for min del, jeg er også invitert til Stavanger på Pride i slutten av sommeren. Jeg bodde jo i Stavanger for noen år siden så det skal bli så hyggelig å avslutte sommeren sammen med de vennene jeg har der nede. Sommeren 2018 blir fin! 

Har dere noen spesielle ting dere forbinder med sommer? 

Jeg forbinder sommeren med nattbading, reker, selvplukkede jordbær, sommerslagere, fruktig sangria, markblomster, Pride, turer på fjellet, sene kvelder sammen med venner, grillede maiskolber og iskald Corona.  Dette er den fineste tiden på året! 

På fredag braker det løs for min del, da er det endelig tid for Oslo Pride <3 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg