2 favoritter for sommeren

//annonse

Hei 🙂 

Da er kofferten pakket ut og jeg har fått rigget meg til her i Oslo. Etter helgens utflukt sitter jeg igjen med fine sommerminner, samt noen sjarmerende myggstikk  etter fjellturen. Pleier dere å bli plaget med myggstikk og solbrenthet på sommeren? Da må dere følge med nå! 

Jeg skal presentere dere for to av mine favorittprodukter fra Dr. med Christine Schrammek denne sommeren. Det ene er blant annet helt genialt når det kommer til myggstikk og solbrenthet, det andre hjelper deg å holde på den friske og fine gløden i ansiktet.  

Det første produktet jeg vil vise dere er Perfect Skin Peeling, en mild og skånsom peeling for ansiktet. Peelingen fjerner skånsomt overflødig talg og døde hudceller, forfiner porer og vitaliserer hudtonen. Dette produktet inneholder små vokskuler som skånsomt eksfolierer huden uten å skade. En helt perfekt behandling du kan gjøre hjemme, den både renser grundig og fjerner grove og tørre flekker. Jeg elsker å ta en peeling før jeg skal ut på noe spesielt, det gjør at huden får en ekstra fin glød som holder utover kvelden. 

Det andre produktet jeg vil vise dere er Special Care Cream, noe som helt klart er en bestselger! 

Denne kremen er en intens anti-inflammatorisk og beroligende 24 timers krem som gir fantastiske resultater på sensitiv hud. Kremen lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjon. Noe som gjør at den er helt fantastisk å bruke på både myggstikk og solbrenthet. I tillegg har den en sterk beskyttende og oppbyggende funksjon, hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Dette produktet gir huden den aller beste restitusjonen etter alle former for peeling, selv de mest dyptvirkende behandlinger.

Kombinasjonen av verdifulle naturlige oljer sammen med planteekstrakter, panthenol og vitaminer gjør effekten av denne kremen helt unik! 

Produktene fra Dr. med Christine Schrammek selges i utvalgte hudpleieklinikker over hele landet. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg